推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

條女幾好肉地o咼 ...............

終於回家了....................

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-19 00:06 發表

下次叫佢係鹿仔車你一轉,唔知你仲會唔會咁講呢。。。
我真的怕怕

早.....................................

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-24 23:58 發表
咁落去唔係辦法....

各位真係要上黎多D吹下水......
知道..........

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-25 04:24 發表
星期六晚係鹿仔遇到隻狗
柴狗哥

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-25 16:34 發表
準備出去.......see u tonight~
ok~~夜d見

唔錯唔錯

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-26 13:38 發表
訂左兩個月成套內籠終於到了.

不過黑的事又發生 , 無啦啦又死左個防打滑sensor.......又唔見錢
由佢甩吧

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-26 16:27 發表

買左料啦.....有現貨.......

不過原來唔貴.....佢原來有三件的......我只係壞左由剎車出信號果粒........多謝$285........

哈哈~
我近排渣紅色多,呢種天氣,爽都爆呀~~~~~~

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-27 13:22 發表

咁我都係享受渣NA多....我愛大雞果種感覺~
但你唔覺VQ35副偈好悶咩........

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-27 16:52 發表
我來了.........
冇人理你

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-27 20:03 發表
人來了

今個星期出唔出來
出.............

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-28 05:36 發表
TURBO車季節到左喇
直情愛不惜手

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-28 09:58 發表
岩岩先發現偈油蓋景然係車籠。車房仔真係強
咁都得...........

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-28 11:26 發表

其實我覺得佢副計真係set得幾好.

由其配合D波牙比 , 簡直係正 , 完全做到隨心而來果下感覺.

高轉好老實 , 同以前我另一副K20A真係 , 冇得比.......

單係唔夠長氣已經係死証.......所以後期D VQ35,VQ37都 ...
諗到星期六去邊未

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-28 12:58 發表

算 係 咁 上 下
我 地 有 人 試 過 整 完 車 D 大 哥 冇 鎖 頭 cum 鎖 個 頭 cum 拍 七 咁 拍 落 頭 玻 璃 到
又 有 試 過 整 完 車 冇 上 好 水 箱 蓋 行 行 下 架 車 冇 晒 水.....
重 試 過 冇 上 好 電 ...
太過份了..............

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-28 13:21 發表

其實, 我真心覺得2GR比VQ 好
自動波0-100都唔使5秒
同我地d舊款比當然啦.............

小睡完成

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-28 21:34 發表

舊款仲有C32B
本田車來嗎........................

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-28 20:20 發表
放工
任務順利完成嗎

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-28 22:30 發表

攪掂左
張單係你台面
你唔同地收埋錢??

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-28 22:32 發表

3200cc DOHC Vtec
TL??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。