推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:39 發表
我地真係全部都80後.......邊有馬沙丫......
有個朋友個名叫馬沙之嘛.......哈哈~
咁 佢 平 時 係 唔 係 多 數 著 紅 色 帶 超 架

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 11:40 發表

咁 佢 平 時 係 唔 係 多 數 著 紅 色 帶 超 架
佢要十二月先返......依個問題你要問傻強了.......

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:31 發表

師兄渣5仔?
係,封塵中.
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:37 發表
哈哈~
其實我地係想搵個冇咩人氣既平台.
出面D大台 , 是非太多了.
我地只係想搵個平台大家傾下計 , 聯絡下感情.
有機會的話甚至係度可以識下新朋友嘛~
拿 呢 到 新 朋 友 就 冇 咩 架 啦 老 野 就 好 多 件
你 地 唔 怕 我 地 咁 佳 釀 就 得 架 啦

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 11:39 發表

我 同 佢 都 叫 係 楂 五 仔  
我以前都好想買架五仔...........但我覺得要落包圍先靚.

我地依度有個朋友 , 佢架車要low到貼晒地先覺得靚.

正正反映左......渣車真係各有喜好......

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:37 發表

哈哈~

其實我地係想搵個冇咩人氣既平台.

出面D大台 , 是非太多了.

我地只係想搵個平台大家傾下計 , 聯絡下感情.

有機會的話甚至係度可以識下新朋友嘛~
咁又係, 呢度白撞既比例算係少好多.
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:41 發表

係,封塵中.
嘩....咁浪費呀~

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:44 發表

咁又係, 呢度白撞既比例算係少好多.
咁好似咁大班人轉台 , 會唔會係第一次......

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:44 發表

我以前都好想買架五仔...........但我覺得要落包圍先靚.

我地依度有個朋友 , 佢架車要low到貼晒地先覺得靚.

正正反映左......渣車真係各有喜好......
你指個架扒地熊呀....?

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 11:43 發表

拿 呢 到 新 朋 友 就 冇 咩 架 啦 老 野 就 好 多 件
你 地 唔 怕 我 地 咁 佳 釀 就 得 架 啦
緊係冇問題啦~

得閒大家吹下水丫.....你有車聚我地都會黎join下....

不過我地平時都係星期六出黎多. 平日就多數上黎吹水....

一星期聚一次~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 11:46 發表

你指個架扒地熊呀....?
果隻係北極來的~

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:45 發表

嘩....咁浪費呀~
不一定既, 我想留俾個仔考完牌果時楂, 先收起佢者

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:47 發表

果隻係北極來的~
哈哈....咁應該係北極中的扒地熊...

回復 86# 的帖子

你甘講,忽然有D掛住我的北極熊

引用:
咁好似咁大班人轉台 , 會唔會係第一次......
其 實 都 唔 係 呢 到 好 多 都 原 身 係 拉 闊 車 友

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:50 發表

不一定既, 我想留俾個仔考完牌果時楂, 先收起佢者
你個仔幾大先?

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 11:54 發表
你甘講,忽然有D掛住我的北極熊
咩黎嫁...得你地兩個明既野黎嫁???

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 11:57 發表

咩黎嫁...得你地兩個明既野黎嫁???
我其實都唔係好明.........

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:59 發表

我其實都唔係好明.........
咁大獲........

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:56 發表

你個仔幾大先?
肯定仲有 >18年後,先考得

回復 93# 的帖子

我講的是火星話,唉~~~無人會明白我的

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:02 發表
我講的是火星話,唉~~~無人會明白我的
我要了解你....所以請你說明....

引用:
嘩....咁浪費呀~
呢 到 有 個 大 哥 會 同 你 講 車 係 用 來 封 塵 既

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 12:03 發表
我要了解你....所以請你說明....
了 解 呢 d 野 似 中 要 兩 個 人 係 房 到 做 要 做 既 野 先 得 既

回復 97# 的帖子

留番少少秘密俾我得唔得呀??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。