推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 08:39 發表
想知你地有幾happy?
我們四個女人在酒店談得好開心,對面有兩個男人一路眼金金望著我們,可能我們四個都著得好性感,我其中一個姐妹還玩到佢地兩個死死下....刻意入洗手間除左條褲仔在他們兩個面前不經意地開開合合兩腿之間....他們兩個為要爭取一個最好的位置睇裙底春光,幾乎要打架,,,最後要輪流坐,,,,真的好開心好好笑,,,,,

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 08:44 發表
你老公昅下你D姊妹
他全部見過晒.........

引用:
原帖由 ckck8181 於 2011-2-10 08:41 發表
Iris 早晨, 昨日有何興奮活動。
願詳聞之。
早晨............我們去了尖沙咀酒店食自助餐

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-10 08:51 發表
我都想比你們玩。
怕你們會打架.....我們全程又講咸濕野.交換大家最近的性事.有個姐妹還拿了她和男朋友的性交圖片出來給我們睇...她認識了一個新男朋友..條JJ好勁好粗,過鑲了3粒銖在陰莖上....好搞野.....

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-10 09:05 發表

唔怪得成晚都接唔到女神既來電啦,原來女神老公去接佢!等我成晚渣車都魂不附體、魂遊太虛,差d撞車添!女神,雖然妳老公接妳姐,妳可以call我接送妳的美艷女友架,連小小艷遇空間都唔留比我
sorry....因為太開心.忘記了.姐妹們都由老公送....下次私人再醒你些好野補數呀.....錫晒你

引用:
原帖由 sexyroma 於 2011-2-10 09:15 發表

咁你擒日實要打飛機先訓得著啦
沒有呀.昨晚我們四個女人都飲左好多紅酒.我回家很快就睡著了

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-2-10 09:15 發表
good morning iris.!!
早晨呀...........

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-10 09:24 發表

咁,冇辦法啦,一場歡喜一場空!妳講架,下次妳唔止再出口術喇!
但JJ插蜜洞就暫時不可以,其它怎樣玩都得.............

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-2-10 09:35 發表
女神 , 早晨呀 !!
尋日有冇同姐妹商量搞Party 事宜呀?
有提過下.......她們興趣不大

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-10 09:42 發表

好喇..早晨呀..女人..
早晨....飛天猪

引用:
原帖由 philips331 於 2011-2-10 09:48 發表

係咪除左蜜洞其他都可以用JJ插呀Iris
不可以用JJ插,只可以手指或電震棒

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-2-10 09:51 發表

咁後花園呢?
用手指或後庭棒都可以

引用:
原帖由 Gunbird 於 2011-2-10 10:02 發表
早晨IRIS
早晨.....小籠包

引用:
原帖由 19797979 於 2011-2-10 10:08 發表
早晨呀 女神 祝你青春常駐 日日有食神
今日我難得放病假 才可以在這時間上來和你傾
希望你會為我改過名呀 以便日後你會send相給我這個粉絲啦
早晨.....你愊相好難賺睇得清楚,但就叫高達仔好嗎?

引用:
原帖由 koobcam 於 2011-2-10 10:07 發表
what about licking your wet hole?
當然可以啦...........我最鐘意

引用:
原帖由 robertnam 於 2011-2-10 10:13 發表
Good Morning, 我們的女神
早晨..................

引用:
原帖由 koobcam 於 2011-2-10 10:16 發表
Am sure you enjoy 69 a lot too, don't you, sexy lady?
69 我當然會鐘意.我老公還會一路舔吮我的陰唇,一路用電震棒震動我的陰蒂,還會用另一支電震棒抽插我的陰道....好舒服的

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-2-10 10:15 發表

我要你剃左陰唇D毛毛先。咁我一定乃得你好high
以前我都有試過剃晒或剃到一個V字形的

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-2-10 10:24 發表

跟住再同你玩69。
我要你湖吹落我塊面到。
之後就到我顏射你。
我潮吹會噴好多水的......你不怕嗎

引用:
原帖由 wkeung20 於 2011-2-10 10:22 發表

你老公一口兩手同時一齊用我比較鍾意啜的汁出黎
不用他啜我都已經流晒出來給他飲啦

引用:
原帖由 x豪 於 2011-2-10 10:24 發表
iris你miss左我
SORRY.....................

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-10 10:26 發表

V字咪好似條小毛虫.會唔會吉親你老公個嘴呀?
當然不會啦..........

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-2-10 10:27 發表

唔怕。越多越正。
跟住我又會射多D精。又射到你咀唇上,鼻哥到。
再用我jj撥返入你個口,慢慢同我品賞。
好正......好好味,我會幫你舔乾淨龜頭上和陰莖上的精液,,,,,包括你的春袋上的

引用:
原帖由 x豪 於 2011-2-10 10:29 發表

琴晚已比你夾到射精
有冇射在我的乳頭上呀

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-10 10:30 發表

唔怕..最好就係係你潮吹個時用口啜實個陰唇..飲哂你流出黎既西水...
好呀.....好濃的女人西味的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。