推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

回復 2906# 的帖子

me 2 "XXXXXXXX@yahoo com.hk"

don't post e-mail address pls.

iris your feet so pretty
and i love peep toe shoe so much

有咁唧事,,,,,

....真的嗎,,,?,比我遇到就好啦,,,,,,

我也一样喜欢这样做爱的。。。不如你拍张照片发给我们兄弟啊。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 01:35 發表

我就好鐘意著住高踭鞋加開檔絲襪褲抬高個patpat給老公從後抽插我.....會特別興奮的
Never look back and no regret

这样啊。。。可以找我们看看能不能满足你啊。。。

你什么时候有空啊?
引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 03:10 發表

但我男人還是未能滿足我

真系想舔你的脚趾啊。。。。重想扯烂你对丝袜跟底裤。。后面直接插入去啊。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 05:22 發表

睇住這張先啦..............今天差不多啦......我又要收工啦.....Bye

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 13:22 發表

睇住這張先啦..............今天差不多啦......我又要收工啦.....Bye
好正呀∼∼∼ 

早晨...........男人................

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-31 08:32 發表
女人, 早晨!!

除夕夜快樂...
你都是......今明都會好冷.記得著夠衣服.............

早晨!!  Happy New Year Eve .........

引用:
原帖由 juju3366 於 2010-12-31 08:36 發表
早晨!!  Happy New Year Eve .........
早晨呀....JuJu 我們好快就認識了兩年啦

回復 3213# 的帖子

喺啊, 真係好興奮....今曰天氣冷, 有冇著番條底底? 我pm咗你, 冇回覆, 重意為你唔採我潻

引用:
原帖由 juju3366 於 2010-12-31 08:49 發表
喺啊, 真係好興奮....今曰天氣冷, 有冇著番條底底? 我pm咗你, 冇回覆, 重意為你唔採我潻
今天有著阿........激死我.....昨晚給個中年男人非禮.............

回復 3215# 的帖子

嘩 ! 講黎聽吓. 梗係你引人在先喇!

Iris morning

引用:
原帖由 juju3366 於 2010-12-31 08:56 發表
嘩 ! 講黎聽吓. 梗係你引人在先喇!
昨晚約了姊妹在尖東等,因天氣凍,我已經不會著得好性感,只是短身毛衣,黑長靴和貼身黑襪褲.....行到去尖東噴水池附近....不為意有個迎面來的男人在和我擦身走過時用手指摸我的陰戶......我立即轉頭望著他.見他還微微笑對著我......還在聞著剛才摸我的兩隻手指......後來我立即走入酒店會合我的朋友.....她們說她們以前都有遇過......她們叫我睇睇自已的陰部位置......我入洗手間從鏡中見到.....原來條緊身襪褲太貼.....整個陰戶特了出來,連陰溝都清楚見到一條深坑....所以個男人才有機會摸到..............

相關搜索目錄: 酒店

早晨..iris...你點樣被人非禮..上下其手...??

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-31 09:01 發表
Iris morning
早晨........................

回復 3215# 的帖子

good morning, pls talk full story.

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-31 09:12 發表

嘩... 咁狼死?
是一個著西裝50多歲的男人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。