推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 12:59 發表
係呀
http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20101217&sec_id=462&subsec_id=830&art_id=14774448
iris你會唔會甘?
點解上不到這個網

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 13:06 發表
禁下上邊條link啦点遮iris我的獎品?http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20101217&sec_id=462&subsec_id=830&art_id=14774448
你好核突呀

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-17 13:07 發表

會唔會個男人係妳老爺黎架
馬高哥.....很久無見.
我老公無咁衰掛...............

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 13:11 發表

咁應該都幾好玩
我同老婆玩佢就會出聲, 佢會當我係個佰生人強姦佢咁, 係咁話老公就黎番唔好搞佢, 又話未比第二d人扑過, 我通常都成碌放入佢口要佢含, 含完就狗仔式大大插入去, 我覺得老婆都幾 enjoy 咁玩
叫床聲就次次都一定會啦........我都會鐘意狗仔式.......我老公還會鐘意我一路用狗仔式一邊要我幫條假九含....

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 13:12 發表

咁又係喎可能搵左第二個番黎扑你, 而佢企0係側邊睇住打飛機, 咁都幾爽喎
你是男人會不會有女人都不要,要自己打飛機呢?????

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 13:21 發表
iris今日post唔post相呀?
今天沒有時間.下次先.....我差不多放工啦.....

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 13:25 發表

有好多男人都鐘意睇住老婆比人扑架, 呢度好多人都咁講, 佢地話可以睇住老婆個興奮樣/高潮樣仲爽過自己扑, 同埋睇住老婆個洞比另一碌野不停咁抽插好正喎
真的不明白你們男人心汰.....你不會覺得自己帶綠帽的感覺嗎

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 13:30 發表
你返咩工呀iris?
日日甘早有得走
秘書....都話是份風流工.老板不在香港.所以可以早收工

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 13:27 發表

你老公一邊狗仔試插你一邊要你含假九, 其實我覺得佢都幻想緊同你 3p
你試過3p嗎?????????

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 13:32 發表

咁早收工出去偷食都得啦
我老爺會知嫁..........這份工的老板是他好朋友

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-17 13:35 發表

見妳同d師兄傾得咁開心,唔想打攪妳d興趣,
咪做下觀眾先囉
Bye......啦....下次再談

早晨....各位.....有人在嗎??????????

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 13:39 發表
皇馬褂
真好
但好多時好多野都不方便的.............而且在公司會無乜真朋友

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2010-12-17 15:10 發表
一口气看完全部, 看来IRISC9你本人很享受性爱, 性格也蛮开放的。
看到很多师兄已经报名, 看来你应该不会出来见面的, 你也怕& ...
多謝你的祝褔...............

引用:
原帖由 LaMancha 於 2010-12-17 19:53 發表

IRISC9, 唔係掛。你唔會連你老公及老爺支嘢都分唔到?
我都未試過老爺支野.....我估老公不會無能成這樣吧

引用:
原帖由 牧童 於 2010-12-17 19:59 發表

年青或從來未嘗試過口交的女性 ~~ 都會認男性同女性口交會好"污jo" 同 "垃撻"
所以往往都唔比男友或老公同佢口交 攪到會好冇癮 .......
其實我認為女性最乾淨的地方就是她們的陰道 ......... ...
說得好有道理......但有冇男人唔會幫鐘意的女人口交的呢??????

引用:
原帖由 forumplayer 於 2010-12-17 20:36 發表
我覺得唔係你老公, 你應該都感覺得到,

有冇考慮將一星期三次改為2次, 質量可能提升, 始終質量才是最重要
我當然希望晚晚都會有.就算不是每晚,最基本都要隔晚啦...............

引用:
原帖由 ac0913 於 2010-12-18 01:28 發表
同意牧童兄所講~~好多女仔都會覺男仔咁做會好怪同好核突~
所以都好抗拒咁做~而男方係自己唔肯~真係好打有限HA~
其實真係識做~女方舒服之餘同埋會比較易高潮~
不過IRIS都講得好岩~而家後生既會比較抗拒~
而中女對 ...
是否就是這原因....所以好多男人都鐘意中女????????????

引用:
原帖由 forumplayer 於 2010-12-18 08:39 發表
可能係,想試下服侍中女好耐,可惜未遇到
你幾多歲呀

引用:
原帖由 wallace2007 於 2010-12-18 09:05 發表
iris,
32 歲, 可以同你砌吓嗎?
砌積木嗎?...............只是說說笑.....不要嬲啊

引用:
原帖由 wallace2007 於 2010-12-18 09:05 發表
iris,
又或者想睇吓你啲正相
你想睇我什麼相片

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-18 09:28 發表
早呀,iris,有冇收到我d email?
唔見你覆,係唔係我send 唔到?
早晨呀.....sorry...好多e-mail...哪個是你的????

引用:
原帖由 PeterPan1979 於 2010-12-18 09:35 發表

我都想睇..!!
你意思是我個樣?

引用:
原帖由 PeterPan1979 於 2010-12-18 09:43 發表
係,想欣賞下你幾靚嗎!!
Sorry 我個樣怎可能貼上來????????

引用:
原帖由 PeterPan1979 於 2010-12-18 09:50 發表
咁你 email 俾我啦 。。[email protected]
我亦不可能send我個樣子給你.......sorry 做不到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。