推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-10-26 17:01 發表
26-10-2014 12:51
沙田
星期日
孖寶
9 場    1 威爾頓 + 3 軍事出擊 +
           7 同個世界 + 11 旗幟鮮明
10 場  6 安荃 + 7 比卡超 $

$

都估到冇咁順滩,大摩嫌G2 未夠喉

起個媽

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-26 17:10 發表
玩吓碌神聖火炬

早嚮等我整條Q 嘛

26-10-2014 12:51
沙田
星期日
孖寶
10 場  6 安荃 + 7 比卡超
11 場  1 美麗之星 + 6 醉必勝 +
           9 牽動美麗 $

$

希望執多條

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-26 17:21 發表
卦住睇無綫呼天搶地嘛

真奇怪,CCTVB 自己友都俾自己人打

可能雞婆D恩客玩慣左SM

潘頓一巴W

打散我的媽,

騎功分野

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-26 17:55 發表
天與地比
雷神使唔使驗尿

車仔平盤低水寧搏 -1

通常曼城輸波車仔就會贏

利物浦、炮兵唔對辦,MU入前四冇難度,下半季至發力未遲

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-10-27 01:55 發表
1:1

紅魔的尾運又回來了

如想要身體好,咪掂利物浦

02-11-2014 12:57
沙田
星期日
連贏位置Q
2 場    1 美麗里程 + 7 揚威香江 +
           10 贏男 $1

去左收錢

02-11-2014 12:57
沙田
星期日
單T
2 場    1 美麗里程 + 7 揚威香江 +
           10 贏男 $1

$1

就投注一條,950 倍回報

破了自己的紀錄

Race 4 - 搏冷 莫已若、歡欣、尚華盛甲 互串

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-2 14:08 發表

收完錢就去威

食鋪飛哦,下場可能有得影相

不過唔敢出聲啦

日本馬

潘頓曾策騎的 (6) 夜之影

有99 倍,下小注看看  

Race 5 - 容師傅俾 4,6,7 Q, 有賠率 就使唔客氣

一陣間 (7) 落飛肯定就係大熱門

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-2 15:07 發表

有12倍

話俾你知就打到啡格

容師傅的貼士真係有交代,難怪咁多馬主來投

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-2 15:11 發表
一定唔關禾事

W P Double only
Double 乜?

02-11-2014 13:48
沙田
星期日
孖寶
5 場    4 神童 + 6 步步威 +
           7 霸氣
6 場    2 綫路財星 $1

叫糊

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-11-2 15:19 發表
射兩條

1-3

2-9

2 - 9 我都有

如果唔係榮光大道搞事,(3) & (8) 都有  

Race 7 - 呢場不妨拖埋李富,我要 4,5,6

雷神騎大摩馬基本上都有表現

02-11-2014 13:48
沙田
星期日
孖寶
7 場    4 星爾頓 + 5 赤龍駒 +
           6 至勝威龍
8 場    3 要風得鋒 + 8 通勝 $1

$

又有得叫下糊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。