推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

正話重有 5 倍,而家得番 3.5倍W,乜咁多飛過關?我剛計過有 1300 條飛過落呢隻 (11) 好叻仔 WP

21-02-2016 14:18
沙田
星期日
過關
2X1
連贏
連贏位置Q
4 場    9 星之勇士 拖 1 勇少爺 +
           2 甜統 + 4 精算追擊
6 場    11 好叻仔 拖 4 至尊飛星 +
           6 好人好事 + 7 迫擊炮 $100

$

呢條過關好肥

都係頂唔住,入唔到Q

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-21 15:45 發表
有幸有披已算對得住太公婆啦

呢隻好叻仔下場會換雷神,鄭俊偉話最少上2班,特此存記

Race 7

1,2 公眾熱門,但 1800 有點邪,不容易掌握

我揀 (10) 摩高一丈,上回走勢只能用曖昧 來形容

如果莫雷拉冇讓位,天笑不可能贏

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-21 15:58 發表
小時了了大亦未必佳

我看它了了也未及

唔上二班我除褲在東莞跑一圈

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-21 16:19 發表
送俾阿尊放床頭
如果識既 如苗太 那冇所謂,唔識阿之阿佐 兄弟就好反感

做馬房靠份糧就仆街,人人都係靠打賞,老板娘搞到呢D 人人冇心機做野

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-21 16:24 發表
搵白雪仙睇
儲定銀紙捧場啦

Race 8

活力小駒上回出閘脫腳贏

已經唔簡單

離奇係一鞭都冇打輕勝3個馬位

計數 如果冇脫腳 打幾鞭 咪贏條街

嫌熱可以唔買,但買其他W 點過呢關呢 ?

蔡 san 真神,用宗親偷雞

Race 9

雷神尾兩場未言穩勝,潘頓有封王之機

蘇保羅 1W2Q ,尾兩埸仍是重心

揀 (8) 騰龍WP

QT 3,8 ... 大冷一票 (12) 龍船

Last race

領驃3歲,有4.5倍W,呢個組合9W,但不值搏

搏冷WP (2) 神威敖翔

甚多不利條件 也 有對手 但也有30倍

上場有走勢 而 操練 100% 誠意,Derek 難得有隻好馬

正路QT 是 1,4,5,12

其中(5) 潘頓甚為合拍,可投一注W

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-21 17:51 發表

順順利利

熱熱哋
弓喜
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

24-02-2016 17:04
跑馬地
星期三
孖寶
1 場    1 氣勢如虹 + 7 海之濤
2 場    3 多多勁驥 + 4 回鄉更好 $200

$800.00
$4,670.00
跑馬地
星期三
孖寶
2 場    3 多多勁驥 + 4 回鄉更好
3 場    7 星光大師 + 10 鴻圖戰士 $200

$800.00

先下一城 ,C+3 = 跑狗

後上蝕章

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-2-24 19:27 發表
兩場都一放到底冇得追, 紅衣上場末段驚人, 今場會唔會被場地影響呢?
3歲 133 認真艱難

Race 3

QT 1,7,10,12 已夠

(1) 3歲133 C 欄認真難,我知道 蔡san 會唔知?

跑法有利係 (7)

(12) 雷神踱大圈教出腳

冷門WP 是 (10) 鴻圖戰士,班分有利,有22倍W 值搏

羅師傅論L盡躂Q  

潘頓位置都冇 減肥冇晒力

相關搜索目錄: 減肥

Race 4

本場次重心投注

WP 揀 (7) 馬上發財

上次輸俾喜喜寶乃田雷勾結,田生7擋轉彎,豈能不敗?

苗禮德最近力谷馬主買南非馬,吹噓又平又靚

呢隻南非招牌菜,捧個杯就 really helpful 咯

無懸念,重心注 WP

24-02-2016 17:06
跑馬地
星期三
孖T
4 場    1 醒目名駒 + 2 包裝鬥士 +
           6 喜喜寶 + 7 馬上發財 +
           9 香港興旺
5 場    2 杰歡騰 + 4 金像神話 +
           7 可愛寶 + 8 金碧旺旺 +
           11 公証揚聖 $5

$500.00

叫糊

Race 5

論馬金碧旺旺必勝,只是潘頓 diet 已無水準

騎師要控制體重確辛苦

今晚位置不入

我任由過關,不再下注,剛才果場已收夠,作壁上觀

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-24 20:32 發表
打打氣

贏左請你桑拿   聽講東莞開番桑拿,問下版主或者紅馬就知

潘頓 騎師王 有16倍,有可搏之道

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-2-24 20:39 發表
執到錢都唔會買呢隻 W

點解呢?

跑馬地
星期三
孖寶
4 場    6 喜喜寶 + 7 馬上發財
5 場    4 金像神話 + 8 金碧旺旺 $200

$800.00
$2,560.00
跑馬地
星期三
孖寶
5 場    4 金像神話 + 8 金碧旺旺
6 場    1 控制者 + 10 真先生 $200

$800.00

呢條孖寶好穩陣下

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。