推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-3 17:08 發表
恭敬侯教
你搞邊科喔 ... 吟詩?

今日萍果馬版都講賽前試閘

請食飯都無人黎,支 Lafite 自己飲啦

聽晚 Last 夜馬,揀4隻心水,睇下中幾隻

Race 5 - (3) 開心自在 - 小數方仔馬全季未W,呢程兩次近而未W,呢次對手好弱.
Race 6 - (5) 佳同 - B 1W2Q,上次無端端除左,馬上唔識跑,今次B番
Race 7 - (4) 一定爆 - 摩東之爭,一定爆有檔利,上次第10 係沙田跑 1,400 佢帶足 1,300
Race 8 - (9) 四季 - 白德民 1 檔 121磅 放頭 有邊隻可以 Last 追到佢 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 10:52 發表

師傅 , 飯局取銷咗唯有等下次有緣再聚 ,來日方長 , 有機会一齊坐埋睇馬飲酒確人生一樂事
希望今晚大家一齊贏多 d
宜將剩勇追餘寇 ....

OMG ... 點解學左 Camal 吟詩 tim ...

Sure Win, Leo
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

06/07/2011
19:06
跑馬地
星期三
獨贏1 場    3 世世無敵

256806/07/2011
19:06
跑馬地
星期三
位置1 場    3 世世無敵

257106/07/2011
19:39
跑馬地
星期三
連贏位置Q2 場    3 祥禎 拖 1 駟馬難追 +
           2 王者先鋒 + 6 辣得喜

257206/07/2011
跑馬地
星期三
三重彩單式馬膽
2 場    3 祥禎 拖 1 駟馬難追 +
           2 王者先鋒 + 6 辣得喜

257306/07/2011
跑馬地
星期三
獨贏及位置2 場    3 祥禎

257406/07/2011
跑馬地
星期三
位置2 場    3 祥禎

257706/07/2011
20:05
跑馬地
星期三
獨贏3 場    4 清脆利落

257806/07/2011
20:05
跑馬地
星期三
位置3 場    4 清脆利落

258106/07/2011
20:36
跑馬地
星期三
連贏位置Q4 場    3 超勁精神 + 5 回鄉精神 +
           6 重量級
258206/07/2011
跑馬地
星期三
獨贏4 場    5 回鄉精神

258306/07/2011
跑馬地
星期三
位置4 場    5 回鄉精神

全晚 2W2Q2P,輸左世世無敵 and 佳同,冇T,有Min pay 28蚊個鐘,有糧出,冇bonus

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-6 23:04 發表

打本煞科再戰
恭喜恭喜 ,如果KMY 就唔敢4/6

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-6 22:58 發表

恭喜 驚風散有雀落
258206/07/2011
跑馬地
星期三
獨贏4 場    5 回鄉精神

258306/07/2011
跑馬地
星期三
位置4 場    5 回鄉精神

呢隻重驚風散 tim ...

Lighter 問我明天的投注策略,我現在都係睇臨場的 ,
落纜都係睇 record 搏搏下;

聽日我會以 4x5 WP 混合過關以下幾場:

在選馬時,想了很久,不喜歡一些馬房如:華、蘇、霍;勝出率很低 而 不賭五班馬,因為不穩定,但聽日竟然全面違反:

Race 1 - (2) 過關勇將,四班都敢落大飛郁手,減分落班2檔-10磅
Race 2 - (1) 明海光輝 - 已有專題
Race 3 - (2) 偉感 - 上次輸德叔輸塞,換 Marwing 好正,論馬怎會是5班料 ?
Race 9 - (12) 香檳歲月 - 諗左好耐,醒目精英 3歲讓 4歲 12磅,1400 鬥爆一段我覺得讓唔起,even 醒目精英可能高一班,但香檳歲月是以循序漸進,單論機會我選休息的而不喜歡10內打兩場硬仗,畢竟才3歲

相關搜索目錄: 香檳

其他備忘:

都爾跛左,白德民竟然做奪錶替工?聽日大摩 6 -11場 場場重兵,白德民唔抖下走去做替工?奇怪嗎?
有其把人喔:卓利、Marwing、杜生、潘頓都得 wor ... 白德民咁搏做乜 ?

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-10 00:14 發表

師傅咁勤力 , 挑燈夜讀
閑時坐車睇的,我不浪費時間刨馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-10 11:44 發表

我會選昌哥兩隻
今日會係昌哥成王敗寇
如果昌哥W足球,打瓜醒目,大摩危矣
反之,大摩就掂

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-10 11:49 發表

買孖pack  驚風散+消滯丸
重要整劑出火既

Paddock

Race 1

2 - 7, 10, 12

Paddock

Race 2

1 - 3, 4, 14

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-10 12:30 發表

Too hot. I want ice cream.
P 15.5  No gain no loss

行 paddock 無野,出到去至緊張,成身大汗,暈

Paddock

Race 3

2 - 1,8,10

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-10 13:24 發表
咁Q熱 !! 扒冷要隻龍船披
馬好靚,但配搭唔掂

Paddock

Race 6

2,4,10

4WP

Paddock

Race 7

8W

QT 8 - 1,6,7

269110/07/2011
14:23
沙田
星期日
連贏位置Q5 場    3 高分貝 拖 5 正榮 +
           8 奪錶 + 12 好球

269210/07/2011
沙田
星期日
獨贏5 場    3 高分貝

269310/07/2011
沙田
星期日
位置5 場    3 高分貝

呢下已經收復失地

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-10 15:30 發表
R7 ) 4 , 7 , 8 Q+PQ
呢口孖都有D肉
QT 今日好難 ...
阿蔡san 真俾面
各路人馬齊心
無人燒王子

Paddock

Race 8

1 - 2,3,4

1W

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-10 15:48 發表

亞摩大局巳定 , 留意吓蔡san嘅賀寿馬
今日各路人馬俾面,睇下第日大摩點還盅
呢口鄭生孖寶要買少少

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。