推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

真唔明大鼻已教好佢留後呢幾次又跟前

花月跟前 ... 就瓜

入閘重有飛

Race 10 - (3) 歡呼星W

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-14 17:57 發表
又爆冷收場

我地揀果三隻都係正路,所以就瓜

星期三我都有進取 P91,中華寶寶 PQ780,華將上風,幫主無啖好食

跑馬就係跑馬,至緊要係隻馬

尋晚有冇重鎚曼魚 ?

我走地車仔,1:2 下注8倍反勝

巴黎大耳牛又係要走地,半場有 1.52 才可安心下注

今日跑馬地:

Race 1 - 有兩大阿哥 堯哥、晉哥可作亡命快放,(4) 合利高守住四五位返黎至少有 Place, 泥馬?阿滇試過輸不遠;

Race 2 - 亂局,金紫荊、四馬 又老又盡,搏爆要 (11) 四貝勒,跑回沙田1,000 第4果場就得,只要霍哥唔好留;

Race 3 - (6) 喜欣賞可再贏,最少2班

Race 4 - 桂花香上次被十項無能過,今場大熱,真係低B,(2) 的確好正 有Purton,正路之選

Race 5 - (9) 團隊精神9歲第一次 B-V1,呵呵,真係唔知,不過,呢口  Purton 孖寶我中意;

Race 6 - 呢隻白鹿勁好搞笑,在高柏新處杜生騎跑 1,650 落晒飛,點知班華將搞個超超慢步速,第二段 24秒幾,杜生轉彎知乃野
博命踩,but too late ..... Place 都撻,個馬主燒數簿,兩拉倉,上次 warm up 跑 1,200,滇哥10檔帶頭 ...

今次有10倍

Race 7 - 又係兩華將晉哥、傑哥帶頭、安甲實扯在3疊,可憐幫主又頂一 wok,賴仔呢口有過百倍

Race 8 - 如果勁卒唔係大熱,我會投注,本來呢隻係 1,200 馬,上次 1,000 輸有何出奇,自已蠢就唔好賴人

Race 9 - 呢場正宗 1,000 馬唔多個似 ... 唯一我覺得 (10) 名馬 1,000 好過 1,200,蔡記孖寶

Race 10 - 銀桂6倍真奇怪,上場贏有隻同馬房火撩幫佢開路,X那媽,頭段 21.19,騎師應罰停1年 ,但當然無事,鐵膽無W有Place吧

騎師王 Purton 3.2 大注,賴仔 32 倍細細注

故事係方廄副將傑哥做左堯哥既工作去燒瓜隻消洒,方廄順利贏馬

咁跑范高爾都瓜得 ,無話可說,呢兩場專心投注潘頓

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-21 14:17 發表

昇華至未曾真箇境界就可囤貨

上左腦點算?

沒步速,二段24.8",如Purton 肯走外檔已贏,可惜 ,不過,霍利時的馬總是這樣的。

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-21 14:24 發表

一場安搭 , 所謂火裡火裡去 , 我又倍安搭打開口牌 O吓破迷信定破地獄
21-10-2012
13:27跑馬地
星期日過關
2X1
位置
獨贏及位置
2 場    10 勝在分秒
4 場    1 京城精英

調轉就好

老巫已騎左明威

Race 6 - 白鹿勁WP, Q搭老巫

又睇下賴仔點樣,都算有飛

原來係條廢柴 臨尾好重飛

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-21 15:27 發表
我揀 好旺財 P

有冇落W

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-21 15:44 發表

未可睇死 田草1200-1400仍可兼顧下

三個trainer搞過,三次落大飛,Place都冇,呢次賽前己試準都冇

都係賴仔 (1)

今晚幫主擂台躉

風太勁就唔似真 ,但有老板講到隻首飾 sure win 咁,有賠率不妨

Race 1 - 唔信隻雅趣 5班 冇得贏

上次中左今次再追多次 Dolphin.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-24 18:59 發表

就怕神仙無o無扇

我都諗住淨投注隻首飾

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-24 19:44 發表

我敬老 : 超勝

8成都 sure win ...

霍生

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-24 19:51 發表

呢条契弟d馬要炖到你冇晒引先黎但又要唔好分

淨係果兩隻嘜都証明一切

1, 2 場試閘馬贏

Race 3 係名列前矛試過

幫主今晚似有料到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。