推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 5 - (1) 醒目精伶類似藍雪山,1W1P後去 hea ... 又跑快活谷,又跑泥 ... 終於返黎沙田 1,200,但大鼻果隻都好利害,但排14檔唔知點?大冷腳要 (3) 龜兔

大鼻上次怕左條巨龍,拉馬跑第4,心狠手辣,今日14檔換回10倍,我點都跟 ...

Race 6 - 金秋 WP

只要:唔好跟咁前,直路早望空,便會贏

所托非人,奈何?

Race 7 - 友瑩格實稍高同個夢想,信韋達呢場開糊 騎師王有 5.5;如果搏勁爆,會揀大冷門勁綵

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 15:38 發表
隻威利飛同小可

我覺得飛最勁係勝哥兒,蕭家呢場空注

G1 - 揀多次 (5) 軍事攻略

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 16:14 發表
投注時有2倍,跑完得番1.4
好分就唔中

估唔到德叔係度重贏G1,返去冇幾耐就打柴

岩岩用神駒亂穿 ....

Last race - Happy hour WP  亂穿多一次,大冷拖嘉應子

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 17:48 發表
尾場 Q/PQ 3 , 5 雙膽拖 4 , 6

隻(5) 話病左渥

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 18:01 發表
摩生又發威

隻嘉應小子梗頸

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 18:04 發表
方仔今日披士食到飽飽

柏寶騎得好礙眼

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 18:06 發表
今晚又有紅藍大戰

無肉無球

費 Sir 七老八十老謀深算,會勞氣?我想不會

想谷下入場吧,風流波

費 Sir 咁嘈,七情上面,咁要投注車仔了

有句成語叫:請君入甕

今日尾場:柏寶操過卡達聖但唔騎,金鐫龍華係潘頓棄騎,八九十倍全部入黎

馬場球場始終搵食為主,曼聯老將都一把年紀,費爺又可妨大花面令大家搵番多少,要贏就難,開個小下盤好易;

蕭家養十幾馬,每月使幾十皮,包老板隻隻貴野,真金白銀,尋日唔鯨吞個彩池真係唔掂

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-6 21:18 發表

十賭九九九騙
那零零一就是借體育運動之名

昨晚紅藍對陣 睇足全場 愚見是:
面容腳影一字概括 [ 假 ]
入球是人意之外 天意之內
總之底線是殺紅

話說當年毒馬見光主謀也要蝕了擺局本錢
真金白銀馬主在食 ...

尋日沙田馬場內見馬彼得 ,三十多年前某夜馬,當年只有六場,他5W
當年不獲發牌
據說贏了一億
而馬生亦樂於快樂餘生 ...

誠然,一億是否鯨吞?真難說,呵呵 ...

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-6 22:59 發表
他是傳奇

所知不多

姑妄聽之

奧雲是全英國運動員第3有錢,但錢是在開外圍賺的

相關搜索目錄: 運動

尋晚 Stoke City 下盤

今晚韋根對史雲斯,入球大 1.80,覺得好筍 我有90% 把握開大

訓醒收錢感覺真好

今晚去做騎馬人

睇下有冇得收

Race 1 - (8) 好好運

Race 5 - (6)歡惑

Race 6 - (4) 美麗升華

Race 8 - (4) 麗龍

My selection is based on rational reason, may right or wrong

Let see....

Race 2 - Class 5 again .... Sigh ...

(10) WP .... Mozart

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。