推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

CLUB STAR

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-27 09:20 發表

係邊?? 北記收費如何? 係咪重係 $500 FOR 兩個半鐘?

Thanks your report!
尖東安達中心隔離,早排先俾差人掃過場

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-27 11:53 發表
>> 尖東安達中心隔離,早排先俾差人掃過場

thank you auriga00
我諗都係去小蜜蜂好過

Club神唔好咁叫我啦!我地呢D做細既,只係人海中一條小雞蟲,受唔起架

我就去開柯士甸小路同河內道

兩度裝修都好新淨,河內道就有部份駐場女。始終大部份都係「流動人口」,水準都幾參差,平均黎講只可以話係一般啦,點都唔及對面海咁高。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-28 19:15 發表
對面海係指...???
跑馬地~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-1 12:24 發表

英皇黧

Minimum per room (around 5 customers) at $4,000. Black Label @~$1,300?? Girls cost $1,000 to sit, but can sit until you leave (not exactly 2.5 hours). Tunnel fee at $1,500 and room cost $700 up.

There is also one small room for 1-2 customers and some more very big room for party of more than 10 customer.

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-2 10:08 發表

比矕I家子弟去架
無人帶,就算入到去都無人So你
都唔係架,我自己就唔係富家子弟啦,只係一個普通阿叔

佢地D經理都幾好態度架
(不過媽咪就...

我邊樹係有錢人

呢度當然可以玩得好豪∼一人坐兩個囡囡再開藍牌呀Moet呀咁就真係分分鐘過萬埋單。但係我地通常去坐三四個鐘,開一兩支黑牌飲,連囡囡都只係千六七一位

(差D講漏,依個價當然只係場面錢,有下場另計,不過我多數都冇,淨飲依個價都幾抵!)

引用:
原帖由 E-90 於 2007-2-27 03:40 發表
全黑色好靚,好多黑鏡好cool,大水晶燈好靚.D女又多又靚.我地5個人去,大房有廁所果隻.十点幾飲到三点幾,洒錢大約每人$500.叫咗8件北囡囡,收費一般,不過幾open.
原來又係抄番黎既報告,不過今次好少少,將兩段加埋一齊

原稿

相關搜索目錄: 水晶

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。