推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-7-5 00:34 發表

唔該晒你先啊, 唉, 我中果隻野叫做"癤" (Furuncle), 有無師兄聽過?

我都順便book埋下星期去關壞愛滋做test.
味聽過係尼區~~
咁師兄你衣加点吖???

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-7-5 13:46 發表
今晚上關懷愛滋做TEST. 難得即日都預約到.
我19號都要去~我尋日打去book 19 號,跟住話下半月味有時間!!佢叫我8號再打過過尼!

我7月20號夠期~~以前味去關懷愛滋檢過~~
我都預自已中硬~~

哎!!!一曰味征實無事,一曰都放鬆吾度!!!

月近空窗期到期曰,就月多病精!!

哎!!!左邊頸有2粒野!!林巴又腫了!!!
死得!!!
仲有2星就夠3個月!!!

我上網睇過!!如果中左!!二星都可能驗到的!!!

仲有13day 我諗我果15min會嚇到賴尿到有至!!!!

希望今次大步濫過喇!!!!

http://tieba.baidu.com/f?z=88171 ... F%D6%B0%AC&pn=0

對大家有幫助的!!!!

仲有12日~~~
左边下巴有2粒淋巴腫~~
我牙肉腫痛.希望係尼個原困

師兄你都放鬆好多喇!!!
仲有十幾曰到我!!!
希望到時大家聽我報喜喇!!!

其实a士急性期會吾會係空窗期第3個月先出加~~~

師兄!好早起身!!!
我果時你dr ho test a 同梅,用左10000
養和就聽freedomx2345師兄講好似五百幾!!!
牙肉腫痛加左邊有2粒林巴痛!!
死得都似尼鋪

哎!!今曰個人同個頭興興地!!好似發燒咁!!
仆街喇!!仲有11  day 涯!!!
千其吾好中吖!!!

會吾會最最後果十一曰空窗期先發燒加!!

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-7-8 15:59 發表
養和都有p24+HIV. 5xx不是嗎?
有~~5百幾蚊~~~

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-7-8 11:25 發表
我諗你講一千吧
同埋唔好懷疑咁多先啦,報告好多都指如果真係受感染會起頭二,三個星期發現
你都差不多過三個月
打錯~係1000至岩!!!
希望真係無事LA!!

引用:
原帖由 活在驚慌2 於 2011-7-8 17:35 發表

其實會唔會係心理作用??
之前D報告有冇話有問題先?
完全無問題~~
不過都係好驚~~

引用:
原帖由 b246810cc 於 2011-7-10 19:32 發表
hi咁靜冇人在?
咩事吖師兄你???

引用:
原帖由 活在驚慌2 於 2011-7-10 22:05 發表
好驚
條野突然有粒好細既黑點
係咪有事
有無痕ar,痛ar 咁??

我都覺心理大過生理既傷害!!!
今曰打左去關懷愛滋book19號驗!!
希望無野喇!!

引用:
原帖由 iwantcry 於 2011-7-11 22:12 發表
各位師兄.,

小弟前列線細胞膿細胞CHECK有 +++., 精LON 都有發炎

係賴XX博士度睇緊.,佢幫我做尿道灌藥.,好似冇咩料到...又痛到死...

好擔心~~~~~~~好灰心............................

有冇師兄可以幫到我 ...
師兄有無去dr  ho 度睇過吖??
佢幾好的!!!

引用:
原帖由 b246810cc 於 2011-7-13 15:23 發表
一个人在作战又不能同人講又要面对工作真是很大壓力不知還可以支持幾内好辛苦呀
c兄你对上一次ml到生花其間過左幾耐ar??

仲有4曰就要驗a士喇!!真係好驚!!
尼几晚到訓吾度!!
希望吾中喇!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。