推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 awesoman2010 於 2013-5-21 18:10 發表
老婆試 Bra 各位師兄俾D意見
第2個最誘人, 但個size好似細左D...........

收工回家就落大雨,唉!掛住家中的大乳老婆仔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-5-26 09:11 發表 黑雨最好就係留係屋企玩乳交柒~~如果可以俾阿嫂條深溝夾爆就爽~;
我都好鍾意放條九系老婆仔條奶溝到磨的,真系好能爽

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-5-27 10:05 發表 咁你鐘意齋推波射精定係推完波塞碌野入口玩口爆吞先?
好多都試過了。奶溝到爆,隊入口爆,顔爆,插入西爆!重要系睇心情,順住個勢去爆,老婆仔最喜歡。

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-5-28 15:10 發表 續集, 老婆最後決定唔帶BRA,搭條頸巾就算 !
你老婆真係極品,比我真系忍唔到,條九硬能晒,一有機會推入後巷吊番野先得

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-5-28 22:47 發表 442兄, 你睇到其他女人硬哂, 唔怕大奶嫂嫂炸型, 到時你就要有排安撫佢喇 !
大奶老婆仔都會吃醋的,上次差點比佢發現我偷吃,都嬲左我成個月。攪到我最後要請假陪佢去大陸玩才悄壖\開心番,所以才有之前的巴士露奶圖,要守行為了,有排都無得偷食

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-5-29 09:15 發表 師兄真幸福,幾乎咩爆都試過,但我最鐘意都係絲襪腳交,俾對滑不溜手o既絲襪磨爆真係爽到爆燈~~
各有喜好,最重要是女的肯配合

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-5-27 15:08 發表 WooWW...........好有主婦feel呀 ! 黑乳黿傷力好大. 我都想磨下嫂嫂對波 !
不知何解,老婆仔粒Lin 不是成日黑的,有時無甘黑!不過你喜歡黑Lin,就比多2張黑Lin 你打飛機吧。記得回禮,我也好喜歡你老婆對奶
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2013-5-29 23:18 發表 老婆唔算大!唔知有冇C兄喜歡呢??
好肉地,正魽A重著得甘性感,即刻九都硬了,吊

引用:
原帖由 peterbearsex 於 2013-5-30 03:30 發表
絕對支持!可惜我女人唔接受影相!
不知由何時開始愛上昅人妻,不喜愛昅d 靚妹了,hahah
試下偷拍, 重正.

引用:
原帖由 飛哥 於 2013-5-30 00:36 發表
   我都好耐無入黎同大家見面 近日我發覺本區有好多灌水回覆 大家入得黎le度玩 真係要有誠意 同尊重下每位作者 人家每張作品都係原創 每位嫂嫂都身材頂瓜瓜 要支持吾係話幾個公仔或者thankyou  真係要有誠意回覆 咁樣 ...
飛嫂好能正, 每次出場我都要J爆一野, 無得頂

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-5-30 00:57 發表
Wooooo, 原來要回禮o架 ? 冇所謂我有著數 ! 咁哩兩張得唔得 ? 我都係好鐘意你老婆對lin. .... 你要成曰啜你老婆粒lin先致會黑哩, 再唔係就要整大佢個肚, 咁就會黑過朱古力...
騷波半露, 真的好正. 我要你老婆戴住個BAR給我又啜又渣, 好能正, 九硬了...........

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2013-5-31 16:23 發表
阿嫂們身材都好勁喎!我又分享下老婆對奶奶,師兄們覺得點?2335704

靚奶, 要渣玩一下, 啜完再啜西........

引用:
原帖由 sac1 於 2013-5-30 16:02 發表
你likey ge, 我比老婆個返工look 你, 行動la bro!!!!!

你老婆這個半推半就含羞款真係好誘惑, 好可憐的樣子, 我一定錫住慢慢渣你對奶, 一口一口的啜粒lin, 再啜到個西水長流, 再插入個西慢慢吊, 邊吊邊玩耍對奶. 正

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-3 15:29 發表

師兄咁心急嫁,係我的話就會係後面L開個PAT賴菊花先,等佢HIGH到隻西出撚曬水之後,再品嚐一下阿嫂隻出水鮑魚,之後再係後面屌佢到隻P反曬皮都未遲~~~
你睇下

newmo853兄張大頭相就知道他十分喜愛後插後手渣波喇

引用:
原帖由 fycat 於 2013-6-6 17:55 發表 第一次貼相,仲係分享自己老婆tim!老婆平時都幾保守,但有時都會比d驚喜,例如今日上魖恣A講鷙n:「老公∼」,跟著拉起條裙2341285可惜曇花一現,比我影完張相(已經大恩大德),即刻又 ...
加油,大家等著睇你老婆對波呀!

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2013-6-9 10:38 發表 星期日一早起身見老婆著成咁,除左執佢一劑之外都唔知做乜好!234272523427262342727
正啊!一早有蟹粥做早餐。你有無整香腸麥皮餵入老婆個口入邊食

天氣太熱,行完街回到家,當然要比對波鬗U氣喇!(old圖,希望各位ching唔好介意)
大奶老婆仔對大奶真系百看不厭,又大又好渣又好啜!

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-9 20:36 發表
阿嫂對波抖完氣未? 未的話我用口含粒冰係舊雨雲度打打圈,幫阿嫂對大奶降逿~~
ching真識玩, 下次試下先. 其實夏天我最鍾意搽雪糕在老婆仔對奶上, 食

雪糕奶球. 正

引用:
原帖由 newmo853 於 2013-6-10 11:00 發表
亞嫂奶奶上的紅印很性感,好想下尐汗味!

老婆仔對大奶好敏感的, 渣多兩野就紅晒

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-11 09:52 發表 雪糕我都玩過,我仲試過賴雪糕撻tim,我諗你明我講咩~~
華!對啊,好介紹,等我又試下先!

引用:
原帖由 mythtc 於 2013-6-12 21:56 發表 真係好鬼鍾意我女人個PATPAT
身材好平均,唔知對奶如何呢?

老婆公司同事結婚宴會. 女主角真的很索....... 對奶好滑好白, 正

相關搜索目錄: 結婚 婚宴

引用:
原帖由 lungtan2002 於 2013-6-16 16:14 發表 同各ching say Hi先
兩公婆玩SM,好利害

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-13 17:47 發表 但棚黃牙就....屌,最多唔打茄輪,最好當晚趁新娘單獨係房休息果陣入去打番場友誼波,超有偷情o既感覺~~
你真系知我心意!系新娘房穿著婚沙來吊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。