推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
好正呀,最like 淫妻

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-6 16:27 發表 我知道大家很想看人家的妻子 看她們是怎樣  我同大家一樣  我不介意貼妻相給大家看她全祼体/2穴凊晰地給大家 妻也不在乎給大家看凊楚她全身 她以比其它人看過/玩 妻給大家看以不介意 是很少事 給大家看可滿足你們 大 ...
亞嫂非常正,小鳥依人feel
擺多D post睇睇

引用:
原帖由 kkleung29 於 2012-12-6 02:12 發表
靜靜地出幾張,希望有人鍾意啦,唔鍾意鼢N大大力吊幾撚都無所謂。
撚鍾意, 鍾意 到想大大力吊撚

呢個POST 可能會成為最多野睇既POST .

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • skyhose 體力 +5 讚! 2013-2-24 05:08
  • skyhose 威望 +5 讚! 2013-2-24 05:08
  • skyhose 金錢 +5 讚! 2013-2-24 05:08
  • 小文員D-CUP 體力 +51 是嫂夫人嘛!? 一身打扮真要命!! 2013-1-24 23:48
  • 飛哥 金錢 +80 讚!無得頂 2012-12-7 00:40

回復 103# 的帖子

我仲以為肥婆無人猲im,所以唔係好敢再放相

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-6 21:54 發表 呢個POST 可能會成為最多野睇既POST .
引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-6 21:54 發表 呢個POST 可能會成為最多野睇既POST .
我肥婆有你呢件咁正就好lo,起碼我夠膽放相。

回復 105# 的帖子

老婆多的肉, 好操!期待多相 c兄

引用:
原帖由 kkleung29 於 2012-12-6 22:04 發表

我小淫妻好正咩? 多謝你甘讚佢. 你都出多0的相啦~~~

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-6 21:54 發表
這個這個.., 火辣, 好正, 誘惑.

引用:
原帖由 ec31785 於 2012-12-6 22:13 發表

這個這個.., 火辣, 好很正, 好很誘惑.
係咩? 出多張呀 呢張又如何?

出唔到相既?

各位有冇興趣講下点玩!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +50 讚!多謝支持! 2012-12-6 23:57

引用:
原帖由 kkleung29 於 2012-12-6 22:04 發表

有肉地好, 我個老婆都肥啦....CHING快 放啦....

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-6 16:27 發表
我知道大家很想看人家的妻子 看她們是怎樣  我同大家一樣  我不介意貼妻相給大家看她全祼体/2穴凊晰地給大家 妻也不在乎給大家看凊楚她全身 她以比其它人看過/玩 妻給大家看以不介意 是很少事 給大家看可滿足你們 大 ...
阿嫂身材平均 波吾算大 但有揸拿 嘴唇厚厚絕對係k輪嘴 一個字樣子詩文內里非常非常非常open

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-6 21:54 發表
阿嫂真係好正 好誘惑

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-6 23:44 發表

有肉地好, 我個老婆都肥啦....CHING快 放啦....
你都叫阿嫂出黎同大家say hi 啦

飛嫂舊相
本帖最近評分記錄
  • andrew2726 金錢 +31 多謝分享 真想媾間I 2013-4-27 18:25
  • andrew2726 體力 +31 多謝分享 真想媾間I 2013-4-27 18:25
  • andrew2726 威望 +31 多謝分享 真想媾間I 2013-4-27 18:25

正! 越來越多人post, 出張拼圖比大家睇睇.......
如果這裡可以升級就好, 因為好多唔出得街......
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +80 讚!多謝支持! 2012-12-7 01:02

引用:
原帖由 ld-2 於 2012-12-6 03:02 發表
嘩! 飛哥開人妻分享特區, 真係要入黎撐場
多謝支持 ld-2 其實le個專區我都係為大家開 因有一班人妻迷想有一個能夠集中分享同討論嘅地方
所以先成立le個專區 你有時間都入黎支持下 同帶埋阿嫂黎 米掛住成日食賓賓啅印印先得架 哈哈

見各位po得咁高興我又送張比大家

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +40 讚!多謝支持 ! 2012-12-9 00:33
  • 飛哥 威望 +50 讚!多謝支持 ! 2012-12-9 00:33
  • 飛哥 金錢 +60 讚!多謝支持 ! 2012-12-9 00:33

引用:
原帖由 ffgary 於 2012-12-5 19:35 發表

真係好想從後進入猛攻亞嫂~!!
想就吊7我老婆plz!

引用:
原帖由 cbeebies 於 2012-12-7 02:39 發表 見各位po得咁高興我又送張比大家
這類Body冇得頂呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。