推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

49 12
發新話題

香港緊存的機場推介

香港緊存的機場推介

吾知各位大大有冇咩推介下呢????

引用:
原帖由 Kilopapa 於 2012-8-14 17:59 發表
I want to know too!

I haven't visit traditional 機場 for quite a while becuase most BGs in big airport no heart to serve customer and most of their HJ skill really bad.   It seems that USB's BG HJ  ...
but usb price is relative expensive than airport , yes heart is important , also the upstair spa is not worth, I prefer to go to airport

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-8-13 22:13 發表
龍X閣我間中都去
係邊 ? 點好法?

例如全灣全x就吾掂同埋真係咁價錢又冇heart, 吾去好過去,,,,

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-8-16 21:14 發表
係旺角上海街近豉油街。
係朗x坊個頭?

引用:
原帖由 mikepig 於 2012-8-18 02:07 發表
佐敦重有金碧,好似冇喇
真係冇啦? 宜家買少見少

引用:
原帖由 Kilopapa 於 2012-8-17 14:05 發表

Of course everyone has different requirement.  For a veteran like me, I prefer quality service and the heart of the BG is more important then her outlook.  Ofcourse price is another key considerat ...
師兄你都講得好有道,理, 睇下係想要什麼, 要正骨, 當然手勢真係好緊要, 要機場, 當係另一種手勢同埋睇有冇心, sz的技師真係有呢方面的培訓所以真係特別正但正骨水就吾掂, 係香港以前係就算係機場, 個手骨都要係ok, 但係宜家就冇了, usb都吾係間間手骨好, 樓上鋪雖然你話佢地的技師可能會好d, 但係都大部的樣和個手骨
都吾可以係ok, 而且好多時都遇著要r小費, 係所以宜家真係冇地方去

引用:
原帖由 四眼明 於 2012-8-20 20:45 發表

執左好耐,而家只餘附近的「富士」及「敦煌」。
請問係邊?

引用:
原帖由 Kilopapa 於 2012-8-20 11:32 發表

So I'll go to pure vega sauna shop if I'm really tired and will go to USB if want HJ.  It is better to manage my own expectation so I won't be disappointed too much.

In SZ, there are still some ...
當真? 請問可否推介?

引用:
原帖由 iam46709394 於 2012-8-23 12:01 發表
還有金多寶 我呢D窮人最
師兄請問在那呢?

引用:
原帖由 四眼明 於 2012-8-30 20:10 發表

敦煌在 NATHAN 花園酒家後面。

富士在上海街夾加士居道。
富士是不是在廟街附近的那間? 謝謝

其實大家支吾支持香港應該忡要有呢種集體回憶?  可能我老餅d都係鐘意機場....你們呢?

引用:
原帖由 stefan 於 2012-9-15 17:46 發表
所以我耐唔耐都去龍濤閣,整體都算Ok。
等我又去試下先

睇來大家都只係能夠分享咁多, 吾通真係香港機場沒落的時候了??? 還有其他仲生存的嗎?

引用:
原帖由 Salute 於 2012-9-28 08:06 發表

But 富士 is not airport, there is big meal.
really? then what else place for plane meal?

引用:
原帖由 carloars 於 2012-10-4 01:16 發表

亦試過摸一下就即叫你加鐘先可以繼續....

引用:
原帖由 carloars 於 2012-10-8 04:12 發表

ching , 抱歉 我並沒有試過大餐 ....

但這個post 標題講既係飛機場 , 食飛機餐....我個人經歷就試過俾人托手爭啦...
嘩咁都得真係要列黑名單

引用:
原帖由 andy1965 於 2012-10-30 23:21 發表
機場點解沒有人講全灣楊生大廈的全溢? 好似都唔錯喔。樓上果間海薩,就勁唔掂。前些時去過,想壞舊一翻,點知十分失望。連D女都話聽D客講,都系樓下好D.
同買去尼坐大廈,重有一間同全溢同老板的正骨場“滿天X”。 ...
其實全日都有討論過了, 不過個人經驗係好能吾掂, 吾知我黑定什麼......

引用:
原帖由 Glife8 於 2012-11-16 01:35 發表
我以前都鰣輕銗h過唔少骨場,但而家好的場真的買少見少,小弟都唯有轉去搵USB

不過最近因為朋友關係去了荃X,果度有細池同乾濕蒸,另外在大堂睇波食炩洁A坐在成粒幾兩粒鐘先入房∼呢幾樣係去USB一定比唔到你的 ...
師兄多謝你分享, 咁肯定係我吾好彩多d, 我都好認同你的感受和睇法, 去骨場同usb係兩種吾同的享受, 講真價錢真係分別不大, 同埋有一點就係其實係usb同骨場的女以家都係無咩分別, 吾好期望有18/22, 有28/32你都走運....或者等我下次再去全x睇睇....但係最吾好就係得一條電梯上....

引用:
原帖由 stefan 於 2012-11-17 08:54 發表
其實龍x閣的確係我去過的最好。
師兄請指點迷津. 點好法?

引用:
原帖由 outmatch 於 2012-11-21 23:10 發表
如果要比較龍x閣同荃日,
龍比較舊齱A黑齱A毛巾舊齱A但齯k放
荃就企理齱A少人齱A一樣都係中女啦~

重有MK嚜x, 齯kok放,環境,清潔一般,唔好求豪裝,好處係房冇龍xx咁黑。

個人而言,好憎間房黑麻 ...
噢師兄你講個間龍x閣是否在旺角那間? 如果係, 我都去過, 不過個人吾係太鐘意, 因為個休息室好那多人, 又多女侍應出入, 個on9經理好能吾掂, 可能我吾係熟客...
定你講間九龍城個間呢?  
我都吾鐘意d房太黑, 不過係香港大部份房都係黑的...
mk的銀x是那一間?

相關搜索目錄: 清潔

上周終於去完金x寶, 不過不失, 做左##, 中女一名, 不過按得好好, 好有力, 而且對燈大到你食吾晒.....會再壑@

引用:
原帖由 outmatch 於 2012-11-24 01:48 發表
我同佢講要後生齱A冇期望過佢會俾18/22,但佢一樣俾45+
即彈,跟住佢俾另一個45+...

你係咪一個男經理服務你?  我上次就係咁...條伖係咪尊係比d相反我地呢? 我同佢講最緊要身材好, 吾要機場, 已經講得好明...點之結果佢又整件機場比我, 因為我通常都吾彈人鐘所以就唯有吃左....

引用:
原帖由 outmatch 於 2012-11-24 01:54 發表
金x寶差在地方細, 沖涼得兩三隔.
見過有騅g圍走...
休息室細到同職員你眼望我眼.....

細就細d, 不過我覺得d火記幾好, 好明事理, 就好似我同個侍應講要大波, 佢真係比個好大波的我, 服務好好.....要讚. 但我覺徥係呢度雖然比職員你睇看我眼但係都係有善的, 但係龍x個度, 因為有d係妹妹仔職員, 感覺好怪....

引用:
原帖由 outmatch 於 2012-11-24 02:08 發表
係旺角黧.
休息室多人唔大問題, 可以互當透明.係灡牏あa氈殘隈
女侍應都唔係咩問題,好風月場所都有.

當然我都冇理其怹客人, 但係個d女待應有妹妹仔, 好似成日gup住我地咁, 總之就好多對眼...., 張沙化有up味....

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。