推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

給碎雯FANS

其實天氣又唔同新聞,,點解唔可以錄定呢??

碎雯27歲生日快樂

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-8-22 16:39 發表
雯雯尋晚件衫都搞野
似去踩單車

引用:
原帖由 socalli 於 2012-9-25 12:22 發表

佢老公娶左佢真幸福..........
但係KAREN做實習果陣仲係薯薯地,,潘生一早睇中佢証明佢有眼光啦

引用:
原帖由 socalli 於 2012-9-25 22:21 發表

佢地兩個唔係由細玩到大既鄰居咩????
呢個消息係邊度聽番黎?? 潘生大佢7年,,由細玩到大好似有D唔合邏輯

竟然錯過左KAREN處女630

引用:
原帖由 A205A240 於 2012-10-6 19:41 發表
不過芷欣去左邊呢?
芷欣係佢好姐妹,,唔會介意讓比KAREN做下GE

karen fans,,有正野睇ar

LEEKAMAN李家文:電視新聞,講求團隊合作,如何與攝影師、工程配合得來是高深學問。舊同事鄭萃雯擔任全職主播五年,自願走出冷氣錄影廠、轉職當港聞記者、兼任主播,她對新聞採訪的熱誠,值得有志加入傳媒的年輕人學習。這個上午,她與身旁的另一半,到樹仁和新傳系學生分享採訪經驗。那專業攝影師,正是當年與我駐京的好拍檔。

相關搜索目錄: 工程

下次可唔可以請嘉儀,,盤菜,,東昇去樹仁

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-10-9 21:36 發表

雯雯真係好靚可惜揀錯老公
你睇佢笑得咁甜就知佢冇揀錯老公啦

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-10-9 21:41 發表

聽好多內行人話佢好爛滾,拍得住小珍前夫
流料居多啦,,我反而睇過好多行內人讚ANSON工作好專業同認真

引用:
原帖由 IntegraDC5 於 2012-10-13 16:42 發表
嘩......呢張真係正到核爆 !!!! (轉自微博)
點解佢唔整走眉角粒墨,,會靚好多

萃雯同佢老公個專訪,,等左2個星期都未出,,樹仁做野真係慢

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-11-6 10:42 發表
雯雯坐穩6點半新聞寶座
盤菜又唔係放大假,,點解會有此改變呢??令人費解
不過佢地好姐妹,,應該唔會介意GE

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-11-6 12:07 發表

可能放產假呢.
尋日仲罰企報新聞,,除非今晚開始勤力D仲趕得切係年尾大肚GE

引用:
原帖由 泥賤淤 於 2012-11-6 12:56 發表

完全冇可能http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20060324170818/evchk/images/b/b2/Sosad.gif" border="0">http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20061215004441/evch ...
依家講大肚JE,,兩三日就搞掂啦,,又唔係叫佢即刻生

引用:
原帖由 泥賤淤 於 2012-11-6 13:10 發表

我講個bb出生AR小朋友
不過以E+佢甘ge情況,大肚快極都起碼要6星期
ps:要上課了係甘先
佢又唔洗番通宵,,唔係忙到冇時間行埋下話

KAREN個身型好靚好有線條

呢條裙原來係咁短咁貼身,,盡顯KAREN美好身段

引用:
原帖由 dotnet 於 2012-11-24 21:26 發表
請問有冇圖??????
睇住D舊野先啦

引用:
原帖由 dotnet 於 2012-11-25 05:10 發表

雯雯非常正,不過點解成個禮拜都冇新圖?各位大佬在放大假?
最大供應商放緊假

好似一睇親新聞就有碎雯,,佢幾耐冇放過假

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2012-12-6 22:27 發表
為新聞部林峰既勤力鼓掌
歡迎收睇24小時碎雯新聞台

引用:
原帖由 dotnet 於 2012-12-7 15:45 發表

希望雯雯日後生完仔後齞邥M身材仍舊噤索。
TVB D女主播/記者好小在職時生仔,,係咪堆填區風水唔好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。