推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

尋晚d大閘蟹好味嗎
無論是愛與被愛,也是串步難行

table for 2 個兩位仁兄

引用:
原帖由 細摩 於 2008-11-5 12:15 發表
禽晚入左馬場, 公司食飯, 之後去左酒吧飲酒, 再落左nc, 攪到今日成陣酒除見客, 俾人屌撚死
咁開心....你就好啦.......

我都n年冇去過...........

引用:
原帖由 細摩 於 2008-11-5 17:26 發表

儲蓄
星期五果晚雖然唔係飲好多, 不過幾好feel, 呢輪少有...
可惜你去唔到.....

引用:
原帖由 細摩 於 2008-11-10 16:49 發表

你地見到咖哩嘛, 我一定唔出得, 因為星期六總動員seminar, 星期日西貢team building!!!

呢個星期五and六, 邊位得閒陪我返大陸??
星期五晚我得, 如果你真係得我就call人架啦

我果度又震啦

陀地摩

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-11-24 14:33 發表

查個主席, 間公司應該無事掛

咁大圍市, 都無得好諗啦...有得做就做...唯有煮到埋o黎先食
有得做就做.....
同唔怕死就埋黎有冇關係架...

好多大行都要佢比現金拿貨啦, 正所謂唔怕死咪比貨佢0羅

細公司就同佢一齊賭一鑊, 大間d就當然唔背呢個風險啦

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-11-26 11:05 發表
今晚出唔出O黎賭馬
收工前答你, 病q左, 可能返屋企休息

一個尾場....輸q曬d錢

明天大家還有心情打麻將嗎

p.s. 看來我都係要做返孤家寡人啦

相關搜索目錄: 麻將

引用:
原帖由 細摩 於 2008-11-28 12:28 發表

你地打啦, 我聽日去打小人h:" /> h:" />
你聽日唔得呀

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-11-28 13:19 發表
不如諗下今晚如何
跳舞

相關搜索目錄: 跳舞

皇上, ....息怒......

今朝我何3唔係入房比人兇, 又話上個月生意重差過以前
....
我就玩九野, 叫個自己友入來, 睇下你係咪好似個口咁講得咁x大方

三t中七隻呀........

尋晚d野好好食

邊度要清減先

聖誕快樂呀兄弟們

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-12-30 10:52 發表

去bobo到鬼

我放左成個星期假, 係尋晚先第一晚飲酒......

乜你問左去得咩

唔關錢事架喎.....
係你已經響夜場退休既問題....................

星期六我比較難......
家陣人人都榮休....
但係我0岩0岩復出喎.....可能我同老震一樣
有中年危機,要出來識返d異性之得

壞消息又來........呢個月要勁慳.....
睇來我做錯了一個重要決定

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。