推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

紫荊

占兄,倒數的號碼現在是多少了?

可惜!見證不到100大典了占兄,祝你骨運享通!

占兄,好耐無見,我也來同你吹鴾

意外驚喜 十年華

終於見證占兄100大典,締造紀錄,再次恭喜
婷婷的蛋糕也十分好味
Ken 兄, 幸會 幸會

昨晚我也獎勵自己,連續 book 了兩個技師過關,
第一關竟然遇上全新手 barely new, 我對調教系列都歡迎,10的她十分健談和年少爽直,全程我都享受做導師的過程,是喜歡渣車而唔做乘客的上上之選,不過唔開名了。

第二關的她更是笑容可鞠,清秀 look 正
頭尾足足4個幾鐘青春給了婷婷

回復 1249# 的帖子

上次讓我過導師瘾的就是 Kiko 了
給個 Like

回復 1254# 的帖子

流唔流鼻血就睇你鍾意邊種 type,
U20 後生就一定堅,有D洋娃娃look,
無公式可言,我個人覺得好有 fun,
不過要求骨技就要作出取捨

回復 1256# 的帖子

等我先搞掂D appointments 就會來
繼續開發你個兒童樂園

回復 1259# 的帖子

竟然收埋咁多秘密武器
我最鐘意無章法的挑戰,下次先來個U20飛

先前度過的 秋+樂兒 最L組合由於知道
二人路數所以無乜驚喜,今次無往績可查
應該好玩

不過份微薄薪水又會被咬一啖

回復 1263# 的帖子

為男人帶來多D幸福
辛苦哂!

又遇上90後

每次想戒毒,毒癮發作就越深,
昨日玩即慶又貢髐W婷婷度考察

無預約上去,只能book到一個 90後,
撻Q,無法達成 U20 雙飛骨的測試

今次幫我按是貝兒,100%本地90後
少女look,T恤短牛仔加型格波鞋,直髮,
講浀陳齒雩禲A竟然全無公主病D癥狀,
好傾而話題好local,琠C形,按摩手法特别,
是做spa那種鬆弛按摩,幾琝琚A不經不覺,
到了火箭升空時已經夠鐘,佢態度專業,
想將個人造嶼P送到正確軌道上,
仲問我點調較飛行速度和角度,超讚
佢遲早成為出色航天員,過對面科學館開分享會

估唔到呢到收埋幾個90後本地航天員,我已經3個簽名:

貝兒:按摩幾正,好傾,態度good,最有紋路,
Kiko: 好玩,率直,好學,應是全場最young,
Maggie: 內斂,技術和各樣應是最平均。

不過,近來少來探婷婷,話題少了,有繨穭H甲feel,
不過我也只會在毒發時才出來走走,所以還是珍惜每次的相遇。

相關搜索目錄: SPA 波鞋

回復 1276# 的帖子

William 兄,
好耐無見,中秋快樂!

回復 1351# 的帖子

水兄,
你終於蒲出水面了,
我似乎錯過了你的 party

回復 1428# 的帖子

水兄,
咁耐翵ぁ繵O得
套校服污糟鱈}包毛巾囉

柴兄一回來就掛住D靚女幾時再搞 party?

回復 1563# 的帖子

柴兄, 今次芫X耐水呢?

不如等你番黎果陣,12月開個飛派對?
先按按骨然後一齊開大食會 (不過健康輕食好喇)

如果有4位C兄,已經有12,3人,飲飲食食加吹水,
何其樂也!

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 william01 於 2013-12-28 20:10 發表

新曆年後絕對可以。
William 兄,
快一年了,我也會上去慶祝鵅A
方便的話,pm叫埋我啦!

新年快樂

新的一年先送四千萬給大家:
    千萬個快樂
    千萬個健康
    千萬個幸福
    千萬個平安

提取密碼是 20140101
   ♡新年快樂♡

除夕點樣度過?

一周年感謝祭+煙花倒數
雖然煙花只有8分鐘,不過都叫做補充韱正能量

昨日除夕回到原點,特意上來探婷婷,記得
在一年前的12月31日,我第一次上來,而我
又是最早來到的顧客,從此便正式踏上
“成摩”之路(成日按摩)
咁耐無上來,當然支持一鵅A來個過關雙飛

第一關是那些年我們一起撩的女孩: JOANNE
樣子斯斯文文,細細粒的善良密實型,令我
想起學生時代坐係我附近但又唔敢撩的女生,
如果真的無撩(搭訕)過女同學,呢個係可
補償鵀n機會,雖然佢入行唔耐,但已掌
握重點技術,喜愛大力按的師兄可能未必琚A
對於喜愛酮X之手的我就OK,90分鐘
就過,還末E飽這位女同學,校鐘便鈰_落堂,
嗚…嗚……

這位女同學仲有少少純真feel, 如果玩cosplay
茼礄晡A幫你按,條 booking 隊尾都會幾長

本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 謝謝又一生鬼報告∼ 2014-1-1 14:54
  • messenger 威望 +30 謝謝又一生鬼報告∼ 2014-1-1 14:54
  • messenger 金錢 +30 謝謝又一生鬼報告∼ 2014-1-1 14:54

次關是蝙蝠俠貓女: 倩兒

一頭金髮,身穿黑色貼身戰衣,胸前開半月形
的短短連身裙,仿似忘記戴bra出街的蝙蝠俠貓女,
十分性感誘人,
我同佢講如果她穿這身裝扮出街,
D男人會好唔得閒,而按骨手法算不錯,起初我都有
準備上擂台的感覺,到最後我也被這貓女臣服,
尋找究極第二章的朋友,這是個不錯的起點

由於好耐無上來,不太認識這堮v傅的特質,
有無師兄可以推介翵漲鴐O最具女友魅力的師傅?
我下次試儮w約

[quote原帖由messenger 於 2014-1-1 14:53 發表
她的小手在背後發光發熱這麼厲害 [/quote]
昨天我也發現她手心的鄎蚺顐銗L師傅高,
所以她多用手掌位推油應會令你好舒服
她自己都不察覺吧

多謝雨兄的詳述和Ken兄的推介,收到哂 依家有哂慨念非常有用

我有時間會去突擊

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-1-16 2316 發表
上一次走果陣見到一位著住灰色hoodie 既大眼長髮清純斯文美女, 一問之下先知係 Joan, 於是上星期約左佢, 樣已經甜,加上口甜舌滑,讚到我成個人飄飄然 , 心甜到漏.  按摩溫柔細致,對我這種 ...
   乜Joanne進步得咁飛快,
應該係時候再去挑戰她了

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-1-18 20:23 發表
年十八开始洗邋遢
好呀!下星期call妳

女雀王

今週只出來一次,只能踐約來探婷婷,
每次跟她說目的是來探鵀o,她都不信

今次先来試鴷D帥 夢兒 手藝,睇鵀陬L女友般的酮X,
佢全程注意你反應,問你O唔OK然後調整手法,所以
感覺服務貼心,推油手勢柔和,舒服
交流之下發現她有養雀心德,有愛心,熟悉雀性,酮X,
照計不出15分鐘可以哄雀仔由樹上飛到掌中,有成為
女雀王的 talent, 紫荊 got talent.

另外,見到進化版的Joanne, 比之前索,因為由
青春少艾變成懂得妝扮的青春少女,長髮穿配合年纪的中裙,
笑容可鞠的鄰家女孩,很可能裙下之臣越來越多,
所以愉快心情表露面上
我只想知道她的骨技進步如何?
下次唸D新 idea 挑戰鵀o

心柔, BoBo + NaNa

又上去探婷婷,一入門口就見到張L形_D客排排坐
吃粉粿,情景似排隊派米又似排隊診症咁

心柔W師
今次W我鴷誚aW師心柔,長曲髮富時代美感,
此界別中十分有名,技藝屬高,同佢認識已經一年多,
只看過她2次,唔知點解睇親佢我都言語失控,
不斷同佢傾計,話題不絕,仲有D部分失憶兼斷片,
明明咻穜i機票準備飛去 Singapore (普通話),
唔知點解行魖茼悁y乜都唔記得做咁??
仲出現思想行為不協調癥狀,斯文到手腳都不受控制。

我問W師我究竟乜事? 佢話我有D黐根,所以即刻
幫我拉根,之後我都係覺得唔多妥,由於佢係W普通
心理科,建議我深入D去睇專科,佢話有2位專科W師
聯合會診,效果顯著。我問佢骨癮有無得W,
佢話:有,按多D骨,以骨攻骨,以毒攻毒!
我問佢駛唔駛輸液吊鹽水?  佢話唔駛,推D油就得。
我問佢依家有無得睇,佢話睇前列神經專科D籌派哂,
明天請早預約。
所以我預約了兩位神經科W師: BoBo + Nana,
治療過程和效果下回再分享

相關搜索目錄: 機票 普通話
本帖最近評分記錄
  • ken19lam 體力 +45 有趣有趣 2014-3-20 11:01
  • ken19lam 威望 +45 有趣有趣 2014-3-20 11:01
  • ken19lam 金錢 +45 有趣有趣 2014-3-20 11:01

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。