推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

秋之樂Spa

恭賀週年祭

感謝秋與樂在過去一年對我都算有 heart,
昨日已率先以行動支持,試鱆地 Wing

高佻,全港女 look & feel,如果你時時屈服
於港女的淫威之下,M佢幫你振龠祗滅袞K,以為佢slim,點知原來... ,按得不錯,
識玩派,我本來只想静静享受按骨,hea
就算,點知遇上高手,措手不及,搞到自己
好唔得閒知識豐富,動作新奇,
意識大e,唔係果種,唔好誤會
(當然唔係對個個都咁癡),
為鷞社y佢儮襄梣諯哄A我唔係最低消費。

祝秋樂生意蒸蒸日上
服務水平 没有最好,只有更好

引用:
原帖由 messenger 於 2014-11-5 16:28 發表
這埵釵鴔獀v,我也是找了同次數呢
我估係 小喬?

工作繁重,少了按骨,有時間都只會
最有 feel 韕G,之前又試了中港骨過關
3小時,首關全普通話,次關百分百港女,
趣味無窮,有機會再試中港融合(雙飛)

William 兄你太客氣了,謝謝你的晚餐,
下次到我請,話時話,我都估到你會遇上
高手 净係果種"語言"挑逗都夠哂
頂瘾 唔知你有否在嚮鐘前被技術擊倒?

相關搜索目錄: 語言 普通話

回復 1813# 的帖子

差兄,
能在骨界維繫情義一年,多不容易,
值得珍惜
只能在一起時候,把時光雕刻到完美極致

早2日上去都見唔到丁噹真身,秋兒話 "你咁八仲乜,關你乜事"

我好欣賞她 我囗講我心,呢D先係
生力啤 - 真正朋友

引用:
原帖由 messenger 於 2014-11-19 23:31 發表
global兄:對啊!就算不再在按摩房一起的時候,暫不亦是師亦是摯友,將之前已雕刻的情愫,上傳於彩霞雲端上,歷久常新,彼此珍惜
天從人願,為何暫不?

在此論壇快兩年了,我懷疑是否曾在場中遇過差兄?

本週總結:叮噹,目測幾純品,襟睇,
聞說新入行,順得人,要試

丹丹 繼續當超迷你裙女友,
體貼酮X,噴血之選

阿Wing, 下次會測試她的真正實力

本週已按了4骨,超額完成,適可而止,
是時候專心工作了,潛水

! 原來叮噹今日都係度,早知坐多陣啦!
今日又試鷘驤甇
雙雙按髐@粒,丹丹按鰷犮b鐘,

雙雙約雙10年華,似痦朵~嚝ル矷A圓圓地,有D肉地齛堙A淡妝都OK,
估唔到佢識按鵅A我唔想佢第一日返
就嚇走佢,所以斯文到唔信

丹丹就唔駛多講,見到CC 個style都屬
純品類别,但最想試試叮噹鴾熁

本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +30 謝謝,鄰家女孩報告! 2014-11-26 09:31
  • 斯坦利 威望 +30 謝謝,鄰家女孩報告! 2014-11-26 09:31
  • 斯坦利 金錢 +30 謝謝,鄰家女孩報告! 2014-11-26 09:31
  • william01 金錢 +30 多謝分享 2014-11-26 00:36
  • william01 威望 +30 多謝分享 2014-11-26 00:36
  • william01 體力 +30 多謝分享 2014-11-26 00:36
  • messenger 金錢 +30 謝謝雙丹及CC之分享 2014-11-26 00:10
  • messenger 威望 +30 謝謝雙丹及CC之分享 2014-11-26 00:10
  • messenger 體力 +30 謝謝雙丹及CC之分享 2014-11-26 00:10

回復 1923# 的帖子

William 兄真有福
我剛剛先見完班美女,充鷞q
有無試過小女孩 雙雙同螳a女孩 CC鴾熁?
兩個都算係純品 look, 唔知有無意外驚喜

既然 阿Wing巳入選鬻A的妃子名單,唔知
佢有無對你施展秘技,好多宅男都跪求想要
的那招的啊

又遇上大C兄,多謝你的美食,好味!

回復 1937# 的帖子

本來都不問世事,眼見C兄們被老屈,
都要打破沉默,師兄們還是不要再跟進
這無聊事了,
   寫手: 無真正分享儱N圖和內涵,
            無無謂謂,
   打手: 寫洉馬p利,打擊别{
※寫手+打手 = 損人害己

點解無聊?
唔好假設劍兄都係╞J,睇鬻A分享就中迷x? 任何指鹿為馬的分享只要去看一
就能驗証,寫手跟本無市場,唔信你試試
去宣傳一家爛店,越用力宣傳,負面
口碑比正面的傳播更快,反效果越大,
所以當劍兄們唔懂分析是反智

Jetso?
說這話的都證明對主持人和骨友之間的默契
不了解,屬局外人/自導自演,越是熟客的C師兄付出越多,不計小修小補的小事,
平時帶些東西上去分享,過大節時禮貌式的
小手信,師傅有時少 booking,好多C師兄
都仗義開鐘等等,而贴士往往多於最低
消費,而生客就不同了,未建立這種感情,
對嗎?

所以,相信劍兄雪亮的眼睛和水平吧!
以後不再浪費時間糾纏在這些事了,
只要在帖子內點擊 '只看該作者' 的作品,
誰經不起考驗一目了然,無需多解釋了

本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 我很認同 2014-12-4 10:39
  • william01 威望 +30 我很認同 2014-12-4 10:39
  • william01 體力 +30 我很認同 2014-12-4 10:39
  • 斯坦利 金錢 +30 非常認同! 2014-12-3 16:49
  • 斯坦利 威望 +30 非常認同! 2014-12-3 16:49
  • 斯坦利 體力 +30 非常認同! 2014-12-3 16:49
  • ken19lam 體力 +33 讚! 2014-12-3 16:26
  • ken19lam 威望 +33 讚! 2014-12-3 16:26
  • ken19lam 金錢 +33 讚! 2014-12-3 16:26
  • messenger 金錢 +40 讚呀! 2014-12-3 15:24
  • messenger 威望 +40 讚呀! 2014-12-3 15:24
  • messenger 體力 +40 讚呀! 2014-12-3 15:24

愉快的1230  三連骨 2/2

離開了第一站,去第二站探探秋樂,C兄建議我試試芊芊,只是探班所以
無落booking, 樂兒熱情招待下,
又真試了纖型

芊芊 (第三骨)
佢講炟u係好過癮搞笑,而底質係
熱情如火齛堙A一點好易就會爆!
但我沒有點火,還是適可而止了

Wing + 洋洋
見到阿Wing,問佢幾時再砌磋?
佢話好呀!又介紹 洋洋比我認識,
洋洋係眼大大又白皙的公仔樣美女,
探子回報呢對係雙飛組合,
下次就去挑戰

香香
好嗲好嗲,蚊滋聲線,眼大面^又
嬌小鶡黕N是香香? 以前應按過一次,
佢滿足大男人大震夫剛的慾望

祝秋樂所有姊妹有更豐盛美好的2015.

秋樂有兩位主持人,各具魅力

引用:
原帖由 etpooh 於 2015-1-8 16:37 發表

引用:原帖由 Mia33 於 2015-1-8 11:02 發表
大家早晨呀,今日有tina,祖兒,阿咪,心兒,
minnie,寶兒,阿wing,香香,琪琪,
今日仲有新同事瓏兒,
佳麗都會返 ...
C 兄,
佳麗D手勢得唔得?   
長髮輕盈,外型吸引,想入表申請

叮噹, Wing

佳麗放假, 試鬙m噹,才初次見面,小妮子比較寡言,我正好靜靜地睡按,
一向對少女組別的手勢沒有要求,
但她推按輕柔舒服,唔馬虎,
睡茪F一刻,幾OK

由於對她是0認識,進入最後一刻,
做一次斯文的偽君子,驟眼以為
佢係骨感型,錯了! 有質地!
整個體驗不錯,本身已值得 encore,
不過希望仲有 chance 試試佳麗先

順便提鵅A上次M阿 Wing 已發覺佢
嚝埶咫O又再提升,識得係耳邊講
好正麍G仔,聽覺、視覺、觸覺齊激活
不過最後大家也只打成平手
尋究極P2者,入門必修

本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 金錢 +30 讚! 2015-1-9 22:33
  • 斯坦利 威望 +30 讚! 2015-1-9 22:33
  • 斯坦利 體力 +30 讚! 2015-1-9 22:33
  • messenger 體力 +40 ∼謝謝叮叮噹噹與Wing Wing的分享∼ 2015-1-9 20:59
  • messenger 金錢 +40 ∼謝謝叮叮噹噹與Wing Wing的分享∼ 2015-1-9 20:59
  • messenger 威望 +40 ∼謝謝叮叮噹噹與Wing Wing的分享∼ 2015-1-9 20:59

引用:
原帖由斯坦利於 2015-1-9 22:56 發表

因為小弟不才,
講多錯多,又個人化,
大家也不再喜歡我的寫作,
但是近期也是八樓主{。
也希望撐秋兒和樂兒,
尖沙咀一對真性情友善的老板娘,讚。

其實我的分數代表自己,不可以當凖則
你有,我 ...

回復 2185# 的帖子

不一樣的佳麗
入表申請魖簽o到編配,初會佳麗,
亦聽了師兄們鴷m囑,好多時要親身
去體會才能領略,報告的筆墨未必
可以貼切形容,

富有時代感長髮和化妝的她有一雙
棉花手,感覺柔軟,屬美容院手勢
亦有真正工作經驗,我調整了期望
當自己去美容院歎按摩,有個20令
歲歞陘k美容師幫我推油,覺得正
同舒服,但唔會有大力和壁壁
的手法,我明白點解師兄話唔好嚇
走佢,要錫住了

我發現佢齛ㄤ伓禰輕N係民女feel,
令我想起以前白紙小燕子初初返工時
見過一次的那種含羞,屬可遇不可求,
如果對慣常的按骨模式感到納悶,
要見D有新鮮感韕G + 柔柔的推油,
她很不錯,身上的香水散出淡淡香熏,
適合憐香惜肉尋含羞答答女孩的斯文仔,不過這民女狀態唔知會維持到幾耐?
像榴槤般,愛吃就懂欣賞同珍惜,

新入行仲好green, 對整個程序未係好熟,
不過我自問無資格去指導佢,她就是她,
我反而覺得 green 係佢與慾ㄕP之處,
白紙在市場上不會多,我覺得幾好feel

報告完畢,唔知找她按過黈v兄和我的
體驗會否有大分別?

尋解藥
我懷疑自己中了骨毒,每每對某場某BG
產生難以解釋鵀n感同 warm feeling,
開始好專一,好多時BG 唔係最索,骨技
又唔係最好??  有此種感覺時會刻意後退
一步,免造成佢不必要的困擾,會找找其他
BG溝淡鵅A結果當然係溝唔淡,搵幾多
其他BG 始終都想去M佢,
請教鴷X現呢D情況,有無解藥?

相關搜索目錄: 美容 化妝 香水

多謝C兄們的寶貴意見,我會試試不同
的解毒方法,在參詳鵀P時我
已再去找她按了一骨

Just do it! 想做就去做,如果樣樣
可以咁瀟灑,就真係無乜 regrets

不過肯定的是 "我骨故我在",  和心儀
BG 度過的90分鐘間,我無需再懷疑
自己究竟是否幸福?  
斑駁營役中的美好時光...

接著來的是尋找一對至強雙飛來溝淡,
一於飲鴆止渴

引用:
帖由Cyywwkk 於 2015-1-16 11:43 發表
是不是宇宙至強雙飛呀
從未遇上過的至強,C兄有無好介紹?  

多得 michelle, 肩痛有改善,按得用心,
也欣賞她爽朗的性格,近距離再看她
其實好性感,從未忘記其女神地位,
多謝幫我減輕了部分骨毒,Like

臨走先發覺自己超時,主持人無催過,Like
當與BG一齊時,時間過得特別快儭隉A
佢就係得

撒嬌女人最夠fun

Wing + 香香 雙飛

一位口技出慾S玩得鴷誚a BG (不要
誤會,所指係用口才激勵你潛能鴽甝),
長髮體型均勻鼢鉹k, 配搭另一位嬌嗲柔情
女友feel,我嘗試去開發這對新鮮組合,
有阿 wing 在場,我都預 90 分鐘內都
無幾多時間得閒按骨,大部分時間都係玩
耍嬉戲,主動+被動+互動,wing 捉住我
唔肯放,我又捉住香香唔放,若佢地下意
識想抽對方水,我都唔知鼓勵定阻止好,
四手+兩張金魚咀都唔多夠,這立體三角形
解唔開,真糾結,佢地四手亦不停在肌膚
前後上下油走,加上如果你知道w係手腳
都十分靈巧鴾k體操隊員,可能你會馬上
白旗投降,超過60分鐘鴽藂噢唌A這個
五官享受的旅程十分OK:
  視 (昏暗中水乳交融齔L限風光同畫面)
  聽 (一個好口才 + 一個夠嬌嗲 + 笑聲.....)
  觸 (我驟然變成毒男,迫進繁忙時間的
       女性專用車廂中,被壓得透不過氣來,
       混亂間被痴女抽水,無力反抗)
  香 (抱住香香公主能感受她身上散出的
       女人淡香,唔似係香水,
       撒嬌女人真夠香)
  味 (則見仁見智,我不屬重口味,不詳述)

快樂係主觀感受,過程就不細說了,
呢 pair 嚘謢X實力係4☆級(最高為5☆☆)
所欠是分工方面,2人並未太認識同了解
對方,但作為入門版鴷|手骨已經係好
happy,我算是初嘗他們鼤臚@次 合作,
如果你下次見到銷魂香,要叫佢示範
講: "你真.討..厭....."
一句講哂,財散人康樂

經過女神michelle 嚚梇+兩度雙飛,
之前骨毒已經稀釋

相關搜索目錄: 香水
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-1-31 13:13
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-1-31 13:13
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-1-31 13:13
  • ken19lam 金錢 +59 讚! 2015-1-31 13:09
  • ken19lam 威望 +59 讚! 2015-1-31 13:09
  • ken19lam 體力 +59 讚! 2015-1-31 13:09

馬拉松之約

早前柴兄要約馬拉松按骨,上週終於
成事,C兄交遊廣闊,一日要跑3個場
未能坐到尾,那我只簡單講講賽果

坐龠汜鴾S按, 不知不覺由1到11pm,
足足10粒鐘,打破單一場停留記錄,
中場時C兄加入,齊齊開飯,坦誠聊天,
感覺舒服寫意,不過只做了3骨,覺得
已經很滿足,如果柴兄仍在場,本想第4骨
雙雙挑戰兩對最爛玩雙飛,不過此時邊際
幸福感已到達頂腄A再做未必感覺良好。
不知柴兄那天幾個場共做幾骨?  
如做了3骨也只打成平手 File closed.

囡囡大家都熟悉,不詳說了,成張名單只
剩幾位幫我蓋印仔就滿了,唔知有無禮品
換領?

性感派: tina, michelle,angel
實力派: 祖兒,心兒,寶兒,咪
女友派: 丹丹,紫琪
愛妻派: minnie
好玩派: wing, 香香
閨女派: 叮噹,
              仲有個謎一樣唔容易碰到的她
本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +30 讚!難得盡興,下次再聚。 2015-3-16 13:14
  • william01 威望 +30 讚!難得盡興,下次再聚。 2015-3-16 13:14
  • william01 金錢 +30 讚!難得盡興,下次再聚。 2015-3-16 13:14
  • 水流柴 金錢 +59 甘拜下風! 2015-3-14 13:53
  • 水流柴 威望 +59 甘拜下風! 2015-3-14 13:53
  • 水流柴 體力 +59 甘拜下風! 2015-3-14 13:53
  • ken19lam 威望 +33 多謝分享 2015-3-13 17:23
  • ken19lam 體力 +33 多謝分享 2015-3-13 17:23
  • ken19lam 金錢 +33 多謝分享 2015-3-13 17:23
  • 斯坦利 金錢 +20 精品文章 2015-3-13 17:19
  • 斯坦利 威望 +20 精品文章 2015-3-13 17:19
  • 斯坦利 體力 +20 精品文章 2015-3-13 17:19

不一樣的佳麗(二)

一月中第一次碰上民女feel 的佳麗,其實故事未報告完,靦腆程度首見,
在準備 take off 之際,覺得佢很不
自然,那我跟她說: "算了吧!
今天按按骨就好了",她說不好意思,
仍未習慣。"無所為,no problem",
到按完之後,她說: "不用給貼士了,
因我未有為你按好",我欣賞她這種
不應要就不取 的態度,所以話會再
來支持,素食無妨,把貼士交了給主持人。

謎一樣的她又出現,所以去履行承諾,
仍然是我見猶憐,棉花手推油仍然
OK, 身上仍散出淡淡的香氣,我嘗試
通過成為壞男人的兩道考驗:

(1) 能否逆向思維?
你經過美容院,見到位20多歲閨女派
美容師,衝入去問佢可唔可以幫你推
油? 答案係 NO! 加錢揀選服務得唔得?
答案又係NO!  但現在只是情境改變,
兩個答案都係 YES,  就算放下最低消費
吃個素餐, 亦唔會R 貼士,所以仍覺
得係值。

(2) 是否能放能收?
事實係,面前有素食餐和飛機餐以供
選擇,美女在旁,只差 5cm 距離,
多少有點熱血,但此行目的是來支持
一鵅A真正嚐嚐她的美容手藝,問我
"係唔係只推油?" 我努力控制團火話"係",
結果是90分鐘內 no touch 到佢,
以示專重。Mission accomplished.
File closed.  

如果能夠按照自己的意願及意志去做事,
感覺比坐飛機升空更有滿足感。
我這種怪人還是繼續沉吧!
希望這類另類分享唔會悶親街坊。

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +20 多謝分享 2015-3-19 00:00
  • william01 威望 +20 多謝分享 2015-3-19 00:00
  • william01 體力 +20 多謝分享 2015-3-19 00:00
  • 斯坦利 威望 +20 精品文章 2015-3-17 19:25
  • 斯坦利 金錢 +20 精品文章 2015-3-17 19:25
  • 斯坦利 體力 +20 精品文章 2015-3-17 19:25

回復 2376# 的帖子

我都見到樣子標緻的紫紫,嬌小型
但目測佢 mimi 唔細有質地, 原來只有
卜卜脆19歲??   咁佢骨技水平如何?

佢令我想起有次遇上另一位嬌小技師,
我同佢講笑要坐立茷鶺Y頂的神經
末梢先醫到D神經質,佢話OK就
比我成個抽起,估計100lbs 唔夠,
較剪腳鎖腰,用力抽出佢儮靬R
乒乓球,食到正波餅,比佢數蛋都
唔覺得 hurt

至於可可,是之前C兄的推介,
少少泰look 但查實係鈰妻內涵,
好彩間中會出鴷]膠,依家睇番
10月初的 details 仲記憶猶新,
可以回味鵅AC兄今劑唔錯過之餘,
記得分享儭g驗

潛水去了.....

本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 多謝分享 2015-4-4 21:04
  • william01 威望 +30 多謝分享 2015-4-4 21:04
  • william01 體力 +30 多謝分享 2015-4-4 21:04
  • ken19lam 體力 +33 好好笑,正! 2015-3-31 16:23
  • ken19lam 威望 +33 好好笑,正! 2015-3-31 16:23
  • ken19lam 金錢 +33 好好笑,正! 2015-3-31 16:23

回復 2427# 的帖子

William兄
鶪曈ㄗㄗ閶K, 圓圓外型,佢主動
招呼,友善,已放入 wish list

我反而想知佳麗近況,是否已今
非昔比,脱胎換骨? C兄試過她
的手勢無? 評價如何?  無人報告!
我記得她對棉花手推油都幾正

講過要做偽君子,唔去攻打她的
陣地,但見到佢後宮佳麗麊穜 
總令我產生邪念,襯皇上唔係度
黈伬.....
希望來一次 "美容師的奏鳴曲"

另外,最近再試香香,佢那種嬌嗲 
型未必個個琚A但服務一流,可能
認識已久,知我份人只算離譜但唔
算係過份,所以很放開懷抱,建議
你有檔期的話翻按一次

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • william01 威望 +20 多謝分享, 有檔期會逐個約。 2015-5-4 00:08
  • william01 體力 +20 多謝分享, 有檔期會逐個約。 2015-5-4 00:08
  • william01 金錢 +20 多謝分享, 有檔期會逐個約。 2015-5-4 00:08

我都見到巨乳牛牛,表情同台型都屬
戰鬥格,米格 35D級 戰鬥機??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。