推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 highpower 於 2013-10-26 23:34 發表
KK佢好坏架,小心招架唔住呀
秋兒: 下次我要試飲另一柸coffee
好坏?對我冇喎! 可能係我太快 – 睡著了,發完夢已經夠鐘。下次再試真D。

真失禮,還以為大家說kk很奀,原來是很壞……哈哈哈

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-10-28 17:59 發表 水晶話佢都是新入行,都按得下喎收貨,不過還有進步空間, 有位師兄話敗在佢手,亦期待這部份,不過我並唔急。與她傾談亦很愈快,她真是位很體貼的囡囡,我不說話,她亦不會打擾,等我靜靜地享受,依依 ...
為避免誤會,必須要說說....

這位水晶並不是去年在同一大廈另一場的水晶
而是位新水晶 呵呵!

相關搜索目錄: 水晶

多謝信差兄作出澄清,因為以前那位的確有唔少粉絲的! : )

回復 78# 的帖子

是的,水晶是新水晶,coffee都是新coffee,

相關搜索目錄: 水晶

幾時有新糖糖 ? 期侍中....

回復 81# 的帖子

似蜜糖,甜如蜜

引用:
原帖由 Mia33 於 2013-10-29 14:41 發表
是的,水晶是新水晶,coffee都是新coffee,
柔情似水,佳期如夢。舊coffee珠玉在前,新coffee同樣風姿綽約,令人陶醉。
連日來mark單多到爆燈,自上週一試撻著後,至今天才有緣再飲咖啡,享受
另一次愉快的體驗。

相關搜索目錄: 水晶 咖啡

最新消息,兩位老闆娘的好姊妹Ruby日間會友情客串。各位Ruby粉絲想見她嗎?

回復 83# 的帖子

今曰冇预约下上左去,所有房都full booking,想排隊飲coffee, 結果coffee飲唔成,飲左三柸清水走人 所以兄弟們記得先預约,唔係注定飲清水啦

我都見到Ruby, 美麗健談如昔

昨日晨早係 T.S.T.開完會, 約左人吃 lunch 又未夠鐘, 心想去嘆番杯 coffee 就 good fit 啦. 點知老板娘話我知己有 booking,要等到晚上7時才有位了.    失望之餘, 老板娘話特別安排 hello kitty 給我一試, 其實我一向不熱衷小朋友玩意, 但老板娘說非試不可. 只好放工再走一次

回復 1# 的帖子

我都琤h左,確實係個好地方,師兄門要多幫襯啦

今日試左Tina,絶對要encore,但聽到新coffee咁多人提,又想一試。

回復 82# 的帖子

甜蜜如軟糖,有邊個及得妳

回復 89# 的帖子

軟糖,硬糖,仲有蜜糖,咖啡糖,水晶糖

相關搜索目錄: 水晶 咖啡

這間地方一流,出入方便 。再加上BG靚靚 ,想日日唔 fully booked 都幾難

回復 84# 的帖子

William 兄,
見你都捧場,我也上鬙h湊熱鬧了

這埵袒uby客串一下,的確是如虎添翼! :)

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-10-31 23:43 發表
William 兄,
見你都捧場,我也上鬙h湊熱鬧了
globalwarming兄,小弟係去了幾次,一則敘舊,二則試下技師的手勢。
你上過去,可否分享一下感受?

回復 94# 的帖子

William 兄,

聽他們說“8樓” 以前客人多到迫爆玻璃要借房的故事
都有一段日子了,不過我還是第一次去拜訪。

棗紅色的氣氛都幾 warm, 老闆娘安排的spa房算光猛
整潔,空間感都OK,我讓老闆推介,我又烚攄z
唔知道Ruby就是她,好似撞到個舊同學咁

Ruby按摩方面是十分專業,我要求推拿式的治療,
Oh,她也能辦到, 而推油就當然夠純熟啦
不過,重點的是我發覺她健談,善解人意亦有内涵,
唔會吹得就吹,我開始明白點解有D師兄會淪陷比佢
找她心理治療都得,一邊推一邊講又得,你可能好快
就“得驉芋C總之就係無乜港女特質鼢鉹k

其他師傅在工作中,見唔到,所以唔知有無其他驚喜。
臨走時,我問老闆仲咩正經鼲搹h?(骨子堳Y唔係就唔知)
佢似乎提升了層次,心埵b想蚥U客喜歡什麼似的,
所以,軟件方面,下次要找個毫不認識的師傅才知真章

William 兄又有否好介紹呢?

相關搜索目錄: SPA

今日有新同事,糖糖

引用:
原帖由 Mia33 於 2013-11-1 15:57 發表 今日有新同事,糖糖
見到了!是位長髮妹妹,目測至多21歳

回復 96# 的帖子

終於有糖食

這個星期老板娘應該都幾辛苦,希望大家多多體諒。

Ruby絕對是樓上鋪難得的好技師,各方面都不錯。這種技師,想找第二個也很難。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-11-1 15:08 發表
William 兄,

聽他們說“8樓” 以前客人多到迫爆玻璃要借房的故事
都有一段日子了,不過我還是第一次去拜訪。

棗紅色的氣氛都幾 warm, 老闆娘安排的spa房算光猛
整潔,空間感都OK,我讓老闆推介,我又烚攄z ...
Globalwarming兄做左Ruby 咁正呀! 原本打算掛起免戰牌,讓荷包休養生息,但難得Ruby到來客串,怎能不見,
結果午飯時間又心思思上左去,與伊人重聚, 感覺當然好。找她進行心理治療固然可以,其實她最擅長的是處理舊患
勞損痛症,手勢專業,穴位力度準確,按肩頸背和推淋巴舒服到位。

兩位老闆娘的確正經左,冇舊時咁鍾意玩,身分到底不同了。技師方面,我先前已出過報告。看來globalwarming兄
有興趣再去, 那就建議你先預約嘆番杯coffee, 然後再試其他幾位,相信會合你心意。

相關搜索目錄: SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。