推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 九九 於 2008-5-15 13:36 發表

就今日啦好嗎

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-16 09:16 發表
係咪食飯架?? 定係返大陸買機?
聽日要返工唔返大陸啦...食飯啦!!

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-16 10:00 發表

香港區??
我有興趣去依間
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=12788

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-16 12:19 發表

may be only two of us~~ no one reply you~~
我地兩個撐台腳

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-16 12:55 發表

幾正咁喎~~
甘你黎唔黎

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-16 14:27 發表

未知喎~~
我諗 60% 得!

係咪要訂檯???
我一陣打去訂..幾點好呢?!

book 左啦..七點半 六位!!

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-19 11:07 發表

明明六位點解攪到成10位架??

值得返啅
本來話我地兩個撐台腳...不過人多柴娃娃食飯又幾開心!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-5-19 13:02 發表
今晚有無興趣happy hour....
今日我都唔得

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-21 09:28 發表

禽晚發左個好奇怪O既夢, 夢醒左係五點, 咋咋林起身著衫返屋企.
祼跑

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-21 16:34 發表

錯, 個客請, 我話事, 梗係去老俏啦
跟住再去'成地牙膏'過夜都幾金喎

恭喜曼聯捧盃細摩贏錢....又可以去成地牙膏過夜

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-5-22 10:07 發表

佢買左和波定1:1 波膽呢
佢買左兩雞野曼聯捧盃

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-22 10:25 發表
恭喜老mar 買左半和, 全和, 半全和, 我有現即幫你打氣架!!!!

又要老mar請食飯~~
多得你打氣林伯先識45分鐘入一粒...如果唔係我無錢收..我依家安排緊聽日去大陸做野....你有無興趣上去食

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-22 13:25 發表

唔得呀, 聽晚同relatives食飯, 如果你上去做野幫我買埋部機呀~~

大家食得開心o的~~~
聽講部機成日無貨又要訂第二日先有得攞,不過我都應該會去睇睇!!

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-22 15:11 發表

駛唔駛我幫你地問下我買果檔??
好呀..係邊樹?! 係咪話係介紹黎

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-5-22 15:11 發表
流定堅去既先......................
你黎唔黎得呀?

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-22 15:17 發表

廣州,網上訂購
甘唔洗啦..我唔會去到甘遠買...都係去華強北睇睇!

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-22 15:30 發表

RMB15 Door-to-door courier!
甘又係好過自己走來走去!! 痳煩你幫我問問4g依家賣幾錢? and係咪都係v2黎呀?

相關搜索目錄: Courier

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-5-22 16:05 發表

你想送俾我o既生日禮物
你生日我聽日請係食飯羅

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-22 18:21 發表

已辦妥,對方明天發貨~
i love you

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-23 10:21 發表

你地就正啦~
又新,又有膜,又有套~~

可憐我就乜都無~!!
新都未必好...其實v1同v2有咩分別都唔知

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-23 10:26 發表

搵個 File 大比併咪知囉~
其實我最希望v2可以usb差電...不過好似無攪到!!

引用:
原帖由 Krell 於 2008-5-26 09:45 發表

你單瀨野事件 D 手尾嗎???

無問題既~ 我同老孖約啦~

P.S.: 老孖 & Kenny, 今晚或明晚交收??
星期二我得!! 睇下kenny得唔得!!

今晚出黎食飯邊個黎?? 想食咩呢?!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。