推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-25 12:04 發表

咁你想賣去邊.....
最好賣去D涼D既地方啦...其實幾錢一位呢?? 我要睇下我老婆會唔會過黎先...

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-25 14:24 發表

最多舊零水一位......咁預你一個定兩個呀....
預我一個啦

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-5-26 08:54 發表

咁你幫我報兩個名啦...如果佢無咩做收到早我地會趕到入o黎
趕唔到你咪搾架大飛黎JOIN我地羅...橫掂你考左個船牌都未搾過船

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-26 09:45 發表

咁不如撻隻船入來啦, 我地慳返船租錢....
...甘不如去漁排釣泥鯭..又唔怕暈船又有冰凍啤酒....仲可以燒野食

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-27 11:59 發表
都係果句啦, 出得來行, 預左還咪得0羅....
我諗住送部比呀哪做生日禮物

【明報專訊】要翻查八達通交易紀錄,除咗去港鐵車站或者便利店,遲口的喺屋企都可以check到。
八達通下個月會推出一部八達通PC閱卡機,佢同一般card reader無咩分別,只要接到個人電腦,
就可以透過八達通網站翻查交易資料、餘額,同埋日日賞嘅結餘。

太太可check老公去咗邊
市面上一般card reader幾十蚊就有交易,但八達通呢部讀卡機就賣218蚊,相當「揦脷」。
正當Emily仲苦惱點會有人願意畀錢買一個免費都可以做到嘅服務,有已婚行家就話,有咗呢部機,
口的師奶就可以check到老公去咗邊,或者check吓個仔點解咁快用晒口的錢,Emily先至恍然大悟。
八達通呢部機仲特別加埋配合視障人士使用嘅設計,用讀屏軟件翻查交易,電腦就可以讀出資料。[url=]
[/url]
[url=]八達通公司
[/url]話,會送一定數目既讀卡機畀視障人士組織,之後佢口地如果個別訂購,都會提供優惠。

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-27 14:49 發表
呢十年八年, 最有感觸既一套電影

remember, let go, move on
LOST 係電視劇黎喎

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-27 16:33 發表

真係唔見左個工具箱喎, 有冇搵過佢呀...
無搵過...可能又病左幾日

KENNY...我見到有燒魷魚賣

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-28 11:44 發表

香港買一定好鬼貴.....
我見其他野都唔係好貴...

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-31 12:37 發表
星期六的約會,.....記得
如果落雨攪唔攪得成??

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-5-31 14:15 發表

落雨通常都會照出發...除非行雷閃電又或者打風
如果落住雨點釣?? 唔通幾十人局住係船倉

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-6-2 10:46 發表

我條女無得放早呀....夾錢可以預埋我兩個啦
條女唔得你咪自己黎羅

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-3 11:43 發表

我心意已決啦.......
揸定主意都係好既, 起碼唔會拖泥帶水

危險速逃, 就黎狂風暴雨

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 10:29 發表
今晚出來打邊爐好嗎....好似好耐無打癲佬啦
聽日知道幾點邊度等未??
不如聽日早D出黎打癲佬好過啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 11:20 發表

收到了嗎...
收左...覆埋你啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-4 11:54 發表

咁....食晏d你得唔得....
唔好等我啦..我起碼九點...你地食先

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-9 09:33 發表
嘩....大哥.....剩係響度留言, 唔一定睇到架喎, 打個電話有幾麻煩呀
電話恐懼症

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-9 10:43 發表
無打比我喎, 我都唔知有咁既事..
下次約你去大埔HAPPY HR

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-9 11:21 發表
好呀........我陪完你, 你係咪之陪返我先
送你去搭車

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-9 13:08 發表
講緊陪, 唔係講緊送...
我地咪陪左你去暈船浪羅

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-10 15:42 發表

好似話牛肉火煱....
你都唔食牛...即是你都唔去..只係負責傳話啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-11 17:18 發表
居然無人話出來看世界杯......
你有無興趣入黎大埔睇

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-28 15:41 發表
都係果句, 出得來行預左要.....還
你果餐英格蘭自助餐想去邊度食呀

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-6-29 12:28 發表

你幾時出得來先得架....
一年之後...應該會輕鬆D

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。