推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 March 於 2007-8-23 10:01 發表

佢講得ok就一定係似林子祥or羅文
果然食得好雜
五大有其二

二手買賣
CD推介

星期六又o黎喇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-24 16:05 發表
星期六又o黎喇

一早叫你唔好張啲錢掟落咸水海啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-23 11:04 發表
送給摯友:

珍惜剎那的機會.
地x姐個fan都ok喎.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-27 12:06 發表

地x姐個fan都ok喎.....
咁你得閒同咖喱傾下喇

同咖喱傾有乜用....係同直接同佢個fan傾啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-27 12:46 發表
同咖喱傾有乜用....係同直接同佢個fan傾啦
我都想玩耐o的, 不過無理由為左一個小時歡樂, 換來一世o既監禁

有無抄牌先?

My new target!!

聽日去m&w, 因為bobo生日, 有無人去??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-27 15:00 發表
聽日去m&w, 因為bobo生日, 有無人去??
我去...我去好耐無出去玩過

kenny做到野, 叫埋x主姐佢個fd一齊去喇!!!

你見佢咁神心約我地上m&w 就知佢做緊野喇所以做兄弟o既百份百支持

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-27 14:25 發表

我都想玩耐o的, 不過無理由為左一個小時歡樂, 換來一世o既監禁

有無抄牌先?
抄牌

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-27 15:11 發表
你見佢咁神心約我地上m&w 就知佢做緊野喇所以做兄弟o既百份百支持
唔係我約架....我幫手問咋...

因為呢牌要飲酒

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-27 16:43 發表

唔係我約架....我幫手問咋...

因為呢牌要飲酒
記住call埋條女一齊黎玩~~

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-28 11:21 發表

記住call埋條女一齊黎玩~~
邊條

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-28 11:55 發表

邊條
當然x主姐個fd

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-28 12:50 發表

當然x主姐個fd
無啦啦點問人地去唔去飲野喎

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-28 14:40 發表

無啦啦點問人地去唔去飲野喎
咪話有朋友生日問下佢去唔去羅...come on baby 主動d...就算佢唔去起碼你都嘗試過,唔好比機會自己後悔!!

引用:
原帖由 March 於 2007-8-28 14:56 發表

咪話有朋友生日問下佢去唔去羅...come on baby 主動d...就算佢唔去起碼你都嘗試過,唔好比機會自己後悔!!
你今晚上唔上去??

引用:
原帖由 March 於 2007-8-28 14:56 發表

我唔識一心兩用嘛....
我又唔係x女王

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-28 15:11 發表

你今晚上唔上去??
我黎!!放工電聯!!不過睇下要不要陪人食左飯後先黎!! 你個msn 又比人block 左? 試下依個 http://www.iloveim.com/

http://www17.meebo.com/

我用左呢個啦~~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-8-28 15:28 發表

我黎!!放工電聯!!不過睇下要不要陪人食左飯後先黎!! 你個msn 又比人block 左? 試下依個 http://www.iloveim.com/
叫埋一齊O黎飲野囉

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-28 16:02 發表

叫埋一齊O黎飲野囉
依個問題我都有諗過...只係怕今晚有人口多多爆響口比我老闆知我有個新project

引用:
原帖由 March 於 2007-8-28 16:20 發表

依個問題我都有諗過...只係怕今晚有人口多多爆響口比我老闆知我有個新project
千祈唔好, 各自修行, project都係自己跟返, 親力親為好!!

(其實我係臥底, 哈哈哈!!)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。