推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 ah347  2014-5-27 20:30 發表
夢見mi a33
c兄確定唔係見鬼?

韻芝今日回歸

引用:
原帖由 JingXX 於 2014-5-29 22:48 發表
好耐無去 spa
起雙點計架?
c兄可以打電話問

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-5-30 11:00 發表
我都好耐冇拜訪秋姐啦, 真失禮
上來一餐打

今日有水晶,coffee,祖兒,tina,心兒,韻芝,kiko,angel,
仲有位新同事,暫時沒取名

晚上仲有嘉嘉,晶晶

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-530 14:06 發表
好在秋兒留手沒打我。
如果生的大隻,我知道打唔過,我會手下留情

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-5-30 15:11 發表
秋姐,小弟聽教. 你嚇得我唔敢上去
追住打

引用:
原帖由 天涯一人 於 2014-5-31 10:57 發表

師兄你咁講就要小心d, 一陣成班靚女輪你
輪流打佢

引用:
原帖由 肥仔原 於 2014-6-2 14:50 發表
今日開唔開?有咩靚女
不好意思呀,昨天有開,不過沒上網

寶兒放假返黎啦,今日返工

今日有新同事Michelle

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2014-6-3 15:41 發表

仲有邊位靚女?
今日有coffee,水晶,tina,祖兒,

寶兒,心兒,Michelle

夜晚仲有嘉嘉

今日有coffee,水晶,祖兒,tina,寶兒,michelle,紫紫,晚上仲有嘉嘉

hi大家早晨呀,天氣依然炎熱,大家飲多d水呀

今日有coffee,祖兒,tina,寶兒,心兒,紫紫,michelle,夜晚仲有嘉嘉

[quote]原帖由 e-zone 於 2014-6-5 16:40 發表
佢中意桃[紅色/quote]

妳點知呀?我係鐘意粉紅色哈

不過秋天好似係成熟的季節,黃色是嗎?

引用:
原帖由 messenger 於 2014-6-5 16:49 發表

但用黄色怕不顯眼,綠色如何呢?
綠色好似唔錯哦,大自然的顏色

哈哈哈,謝謝大家的支持,謝謝恩客們,也謝謝姐妹們的支持

早晨呀,謝謝大家,我和樂兒會努力的
祝福大家身體健康,生活美滿

今日有祖兒,心兒,gigi,嘉嘉今日日頭都在

大家早晨呀,小燕子放假返黎啦,今日開始返工

今日有水晶,coffee,寶兒,小燕子,tina,祖兒,michelle,夜晚仲有嘉嘉

今日有coffee,水晶,祖兒,tina,寶兒,心兒,小燕子,可可

大家早晨呀,今日有祖兒,tina,水晶,coffee,小燕子,心兒,夜晚7點到12點有嘉嘉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。