推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 Mia33 於 2013-11-18 03:49 發表
今日有coffee,水晶,韻芝,Tina,Ruby,Lily。
試過水晶, 韻芝, 都好滿意, 下次想試下Coffee 會唔會同傳說中的Coffee 一樣

相關搜索目錄: 水晶

回復 175# 的帖子

愛在深秋之樂,
延續冬日情懷!

見到好多ching推薦,終於試左,真係好得,質素高,服務好,有幾好?點樣好?只可惜不能在此與各位分享

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-11-18 16:59 發表
見到好多ching推薦,終於試左,真係好得,質素高,服務好,有幾好?點樣好?只可惜不能在此與各位分享
C兄找了那位師傅呢?

入門口見到兩位靚女主持,甚有台型,
潛意識已投下信心一票,所以我的經驗也是零失敗

回復 176# 的帖子

結束無良顧主三個星期的折騰,今曰終於可以喝杯靚咖啡,今次醒目打給秋兒留房留人,琠w咖啡等我, 6:30凖時交人 個人不喜歡Espresso 太濃,吃不消 鐘意 Vanilla Latte +"skin milk" 多甜多奶 呢柸coffee調得恰到好處

當然各人口味不同,真係要飲完先知畯琱f味,就我而言,俾小費時我俾得好高興,相信佢都好高興 咁就夠好了

相關搜索目錄: 咖啡
本帖最近評分記錄

第二次MTina, 按得巧舒服,又好傾,佢真係有Model的身材,但竟然冇乜做運動,真係天生麗質。

相關搜索目錄: 運動

今日有新同事,丁丁。

上去做外賣仔,睇到新人彤彤,哇,都好後生靚女,紅色緊身裙,好正,哇,即刻拉入房啦,遲點分享,哈哈哈

丁丁及彤彤是否兩個不同的新技師?

回復 184# 的帖子

是同一個人,新技師改了名叫丁丁

回復 185# 的帖子

叮叮!遲下可能又有噹噹

引用:
原帖由 indicator 於 2013-11-19 17:46 發表 上去做外賣仔,睇到新人彤彤,哇,都好後生靚女,紅色緊身裙,好正,哇,即刻拉入房啦,遲點分享,哈哈哈
彤彤最終改名為丁丁,師兄試過這位出前一丁如何?

回復 187# 的帖子

出前一丁!!我每星期都食兩三次喎

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-11-20 11:25 發表 出前一丁!!我每星期都食兩三次喎
餐蛋一丁,正呀

回復 187# 的帖子

呢碗出前叮一叮好好笑容謘A按摩都有番咁上下,話係學過先過黎返工,都幾有誠意,又係一杯開心的coffee。

是日以出前一丁做午餐,呵呵
這碗丁丁麵,眼大大,長曲髮伴靚靚樣,以橙紅色貼身連身短裙作包裝,美腿及身段誘人。

當她推門入來時,所見到的笑臉,已令我知道今日又會是一次相當愉快之旅 果然沒錯∼ 她的推按有功架而到位 原來是名師出高徒,哈哈!推油體貼怡人,爽口嫩滑之感覺,好一碗餐腸腿蛋一丁啊

在茶餐廳指定要出前一丁須要加多幾蚊,在這迄N不用吧

相關搜索目錄:

回復 191# 的帖子

真係唔知價,一丁要加4蚊謘A凍飲重係2蚊,
不過差兄加左腸仔,咁要加幾多呢?

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-11-20 14:37 發表 真係唔知價,一丁要加4蚊謘A凍飲重係2蚊,不過差兄加左腸仔,咁要加幾多呢?
視乎在那區吧,有時見凍飲都要加$3

餐腸腿蛋一丁不另收費,貼士當然隨心啦∼

引用:
原帖由 messenger 於 2013-11-20 13:54 發表
是日以出前一丁做午餐,呵呵

這碗丁丁麵,眼大大,長曲髮伴靚靚樣,以橙紅色貼身連身短裙作包裝,身段誘人。

當她推門入來時,所見到的笑臉,已令我知道今日又會是一次相當愉快之旅 果然沒 ...
描述得好到位,股香氣好L

丁麵加I邊蛋,唔來嚐嚐唔得
再加杯凍coffee,應該列入米芝蓮飲食guide

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖messenger 於 2013-11-20 14:51 發表

視乎在那區吧,有時見凍飲都要加$3

餐腸腿蛋一丁不另收費,貼士當然隨心啦∼
...
有咁多料就一定係公司 special la

回復 182# 的帖子

被偷走的那廿一天,Mia花家姐,點算

回復 196# 的帖子

我會慢慢M21個女仔補償比你

回復 197# 的帖子

多謝花家姐

今日有丁丁,coffee,水晶,tina,韻之,lily,ruby。

相關搜索目錄: 水晶

昨天Coffee休息有些可惜。之前再次見到她,老實說無論樣子及身材都難以挑剔。希望下次可以mark到她吧。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。