推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

灣仔天樂里美越

回復 195# 的帖子

囡囡態度真係一流, 希望有機會就搬去好D既地方

黎左幾位新美女,有無兄弟仲有棒場美越?

引用:
原帖由 dcwonder 於 2015-3-25 17:20 發表 陣間去完話你知啦!
有無報告?

靚女們換左新衫,唔錯

引用:
原帖由 笨小馬 於 2015-7-20 14:55 發表 還在營業嗎?上兩個星期凌晨一點多去到樓下, 按鐘, 但響了一分鐘都無人開門....  
凌晨一點收哂工啦,最遲11點,唔好太夜

引用:
原帖由 blackkitty 於 2015-8-15 04:13 發表
硬件細又窄,無獨立沖涼!唔明典解貢多分身日夜死推爛推講到仙女下凡!
byebye
咁又唔岩, 硬件細同窄,無獨立沖涼同女女質素無關係喎

試左,VIVI, 手勢幾好, 少見有越女的RPP 識海底撈月 , VIVI好野黎

引用:
原帖由 Keoyuk 於 2015-8-30 21:06 發表 麻煩大家介紹, 未去過想知道收費同電話? 請各位師兄幫下手……想請問全部技師是越南人嗎? 謝謝
248+tips一小時,298+tips一個半小時
電話:2698 9168

對,全部是越南人

回復 275# 的帖子

其實鍾意依班越南女仔既話都唔會介意個場既環境係點。
當然我好希望佢地成功搬到去新場,始終擴大客源係必要既事。
如果齊齊整整咁搬去就更好

引用:
原帖由 makemyday 於 2015-10-8 08:18 發表 睇你點睇,就算技師好,如果見到張床上塊布又唔換,D毛巾烏卒卒,都唔知用好唔用好,都有衋Y痛。出薊掖ㄚY想舒舒服服,希望佢地改善下環境。個場D技師質素好,又主動,就係環境差,所以唔太多想去。
我覺得係毛巾色問題,我用落又唔覺烏糟喎。不過搬新地方係勢在必行了,現在必先解決係技師數量問題,流失率高新入行少

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。