推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

灣仔天樂里美越

灣仔新場2選1。最後簡魕O間,想試龠V南技師。

場內環境一般,得一個浴室

不過

唔使經大廳。

食完下午茶準時到步。行到門口已經有人開門。

一位廿到尾三十頭,中等身形,樣子甜美餫ady

招呼鬻琱J去。當時得我一個客,一共3個技師。

沖完身返到房,佢就關好門。點解無比我簡人

不過我都無出聲,因為對佢有好感Part 1 巧認真,

按得巧C服。其他洐囍h講喇!Ching們自已探討

拿拿聲著衫(太足鐘),佢鬺盚j離唱越南歌!

我問佢攪咩,佢話唔知几時先會再見面

(無語)。

連同道別時她一共叫鬻畯茼W6次,悗Y有轤F feel。
3+2已算超值,會再去。到底小弟試鷖鉽聰明鴽A一定知道

P.S. Ching 提到 Ivy 真係好靚,走前同佢傾髐L句,超可愛
第一次出包膠,寫得唔好,請見諒

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 謝謝處男報告分享∼ 2014-7-28 13:21
  • messenger 威望 +30 謝謝處男報告分享∼ 2014-7-28 13:21
  • messenger 金錢 +30 謝謝處男報告分享∼ 2014-7-28 13:21

信差兄,她說:有個新同事返工,個樣好似Mandy ....(New)
引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-28 13:20 發表

我應該估到師兄試了誰,哈哈!她很像以前X福的一位經典技師呢∼

Ivy不斷散發著少女之可愛風情

返緊啦!老闆娘調教中
引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-28 13:30 發表
等我天日上去超超
那天我上去就是剛剛見到這位高佻越南女孩上去見工,的確幾似Mandy Lieu 聽說下個月才上班呢∼

今日第2次造訪。熱情鞝ngel一身黑色mini skirt卻有點冷艷。
一心想MIvy,點知有個女仔過黎say hi。眼大大,小鳥依人。仲
要幾好身材tim!叫Coco 入行無耐,試魕O個先。Part 1:真係仲
有好多進步空間。至於其他方面就相當有天份囉!希望下次Coco
手骨會再好灠捸C呀唔係,下次倫到IVY先恁C報告完畢!

差兄,身體語言咪仲大聲
引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-5 15:56 發表

所以我在這場少與技師言語上交流,多點用身體語言交流

相關搜索目錄: 語言

回復 172# 的帖子

果杯咖啡已經令好多Ching上癮!

相關搜索目錄: 咖啡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。