推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

火雲邪神

]
引用:
原帖由 cassy 於 2007-7-16 20:04 發表
QUOTE:
原帖由 gregoryliu 於 2007-7-14 12:41 發表
今次好有趣, 龍虎門果邊話火邪神大賣, 邱福龍又話唔係咁賣得.

可見邱福龍對自己的要求較高.
我想應該是以福龍的號召力,在他心目中2、3万書真的沒有問題的。
但是現在的市道,能賣出1、2万已是很高的數字。

就是這個差別,才會出現這個不同的反應。
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-8-1 14:09 發表
睇咗第4期邪神,發覺有d問題存在
(1)點解當年教訓老邪神果個老祖宗甘人慈唔殺死佢到現在老祖宗又會變成嗜殺狂魔呢
(2)點解老祖宗把干將又會落入劍魔手中呢
第一題可能是:

原本老祖宗要一劍隊死阿勇哥,好彩件天蠶寳衣頂住,插唔入。
老祖宗奇怪,想研究阿勇個ge 構造,無意中發現好有親切感,可能係以前的舊相好。
如是就留阿勇哥一命,仲包起阿勇哥。。。。。。。。。。。。。D傷口tim。

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-8-23 13:10 發表
唔知點解每次見到老天尊叫開拖,什麼廣法、元始、通天六部高手呀擺晒Posts撲晒出薄A本來幾有氣勢,但一見到其中有個鐵心就真係成個畫面無晒殺氣,雖然本書一直都無咩提過鐵心究竟識唔識武功,但就算係識都相信佢 ...
可能鐵心同白骨一樣,身體某個部位係義肢,可以發射愛美神導彈?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-8-24 14:22 發表

咁通天教可能咪變成好似蒙面超人幭]鬼黨咁,全部都係改造人係諢A邪神去打通天都好似蒙面超人要先變身
乜邪神唔係已經變咗身啦咩?

引用:
原帖由 KING546 於 2007-8-27 14:35 發表
嘩!!!
乜今期連通天大戰都唔請牙!!!!!
我覺得最好睇就係依一PART的.
竟然連小小都唔講, 真係好過份.
都唔知之後O個4期點收科?????
唔係又點拖到12期書呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。