推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

私鐘錢

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-28 14:50 發表

重有廿蚊
剩低 2 蚊責櫃桶   

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-9-3 16:25 發表
又衰左  
sunday 波好很難賭   

再努力過

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-9-8 18:00 發表
罷工完畢,繼續開工      

學 sax 先      
但你呢條好易估   

乘埋應該都有五倍零   

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-9-15 23:54 發表

離乜浦  
收少好多   

已經避左車仔  

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-9-19 17:30 發表
又學吓 SAX 先       
呢次真係估你唔到   

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-9-20 12:25 發表

暫時過左三關,有冇錢收要睇『中國姑娘』      
以你對北姑的熟悉,你呢 $729.60 睇怕都過硬關,Cheers   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-20 12:38 發表

我估佢買咗細~
我估佢買 ........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-9-20 23:17 發表

就係鍾意大先死,原來中國姑娘真係唔夠大      

如果好似「徐錦江」咁鍾意細就發喇  
Holy Shit   

今晚補中   

恭喜晒,十月再贏多 D           

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-10-14 01:43 發表
報........................................................................................告
乜咁早發力?咁呢個月咪會贏好多     

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-10-17 11:56 發表
報.....................................................................告

終於回復正數  
個勢好強
一於贏到盡   

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-10-18 00:50 發表

大家咁話

今晚有冇運行要睇蘇格蘭,三條飛都靠佢
初盤有 1.68,我覺得太好分,鬼鬼地

而家落後  1:0 添,望佢反勝啦   

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-10-29 06:02 發表
又要出報告

第 32 次投注私底下買大左,只跟貼出之注碼計算  
小喇叭,勁到   

有料下次記得 PM 我   

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-10-29 23:13 發表

已經貼左出嚟,祝你好運
唔鍾意過夜,收左呢條 2x1 先     

希望唔會搭沉船  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-10-30 11:39 發表

蝕左兩皮幾
剛剛 1%,抽水都唔止啦

中埋個下半場先      

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-12-6 23:55 發表

跟一半
跟一條

引用:
原帖由 Sax 於 2007-12-7 00:18 發表

跟一條
原來有讓球,焗買三條

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-12-12 05:51 發表

有隱藏基金家馬

今次中六場,唔計隱藏基金都贏

今次隱藏基金 = 串燒條 4 串 1 @ $800  
肥仔水咯   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。