推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

單打, 即ban. Instead: concrete suggestions pls. (updated on Aug 16)

引用:
原帖由 xocatII 於 2007-8-14 15:21 發表
With regard to about 10 users being banned, as they attack xocat in a lot of ways without giving concrete suggestions.  And this has been for over 6 months... Robin and I keep our eyes on it for lo ...
我是messenger!!!

請問我有單打你什麼呢?

答唔到就再BAN埋我吧!!!

引用:
原帖由 xocatII 於 2007-8-15 23:58 發表

I'm sorry, I hate you.  I'm seldom on the emotional side.  But you have made the things big.  So, you're right.  I'm addicted to banning you.   This is a forum.  If you don't like me, just leav ...
I feel so disappointed & upset to read this statement from the top management of this forum, xocatII!

xocatII 先生: 看到閣下的所有回覆,似乎你已不是之前的batman了!

我絕對不認同你的管理手法! 相信在這裡有很多會員在現實社會上擔當著管理階層,也不會認同你的處理方式! 對! 這裡是你管轄的,你鐘意點就可以點,本人唯有對timway討論區有如此最高領導人,深表遺憾! 或許,會試圖向貴公司更高層反映...

我會覺得是閣下正在making the things big,而不是將事情平息,你以為不斷ban人便可維持安寧?

我仍未知為何你要BAN我,我單打你什麼呢? 你可以不回答我便即時再BAN我,只想告訴你: I really don't care!

messenger

引用:
原帖由 xocatII 於 2007-8-16 00:44 發表
放鬆 D 啦,香港人.
As I said, the reason I ban is 有人 take all the stuff too seriously.  Pls just relax here.  This is a place for relax and discuss things.  Not attacking.  If you want to attac ...
我不是香港人
而是九龍人
一向都懂得怎樣去放鬆
就是去揼骨推油!

引用:
原帖由 惡少 於 2007-8-16 00:51 發表

同我鬥夜訓?
佢好似轉了夜班

引用:
原帖由 xocatII 於 2007-8-16 00:55 發表

PM me pls.
PM you what?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。