推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

懷念巴士站的一眔好友

懷念巴士站的一眔好友

巴士站 ~~ 是我接觸 Timway 後, 第一個找到快樂的地方!

原來在互聯網上都可以結交到一群好朋友, 每日談天說地, 彼此全無芥蒂, 好不愉快, 不上一日總有心癢癢的感覺!  

在網上每遇到有什麼問題, 總是找他們指導, 例如找圖, 貼相, 改頭像及簽名檔等等, 在此多謝"巴士", "芝琪"及已經離開了的"將軍"!  

現在, 很緬懷跟他們的一段開心日子~~

今天, 巴士站的一眔好友, 大部份都已經被 Ban, 我不知道可以做些什麼, 在過去日子裡, 如有開罪各位的話, 請原諒!  

巴士站好友包括: Brasco, 芝琪, 將軍, 金B, 炮艇工兵, Fachai, 益力多, 祖雲達斯, 京子, Alia,  咪哥, 珠公主, 小潔, Bantuen, Billy, Allure, 火哥 等等

排名不分先後, 如有錯漏, 請指教!  

祝被 Ban 的好友, 能盡快恢復身份!  

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-15 12:19 發表

過去o左就算啦....
得閒入黎上柱香比我就有心架喇
我真係唔想用"上香"去懷念你地, 好似講到死左咁....  

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-15 12:26 發表

將軍好久不見啦, 睇怕拋西瓜都搵唔到囉
早排曾經通過電話, 佢話好忙, 無時間上網...........

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-8-15 14:21 發表

無我份…
Sorry, 火哥, 漏左你添!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-15 14:47 發表

唉....將軍果個新手教學版已經變左新手灌水版

真正問野的人唔係話無, 但真係好少
將軍對於呢個科林, 真係付出不少!   

引用:
原帖由 潮爆阿叔 於 2007-8-15 15:35 發表

....網名....

做朋友邊有隔夜仇!!....
多謝你們!  

引用:
原帖由 貝蒂 於 2007-8-15 20:49 發表
個名死o左..個人未死咪得囉
願祝你們早日回復身份!   

去年今日此門中,人面桃花雙映紅,

人面不知何處去,X X 依舊笑春風!

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-27 18:00 發表

???? 我見過你架??? 我唔記得既?? 邊次???

ISAM我都好似只係見過一次咋... 果次好似係九龍城??? 真係唔記得喇...
我最後一次 ...
我見過你...........

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-28 14:21 發表

我記得... 2006年3月唱k果次丫麻...
果次你坐我隔離, 仲有同你傾左好多計添...
個晚我都好奇怪,典解有個令女坐係樹唔出聲既!  

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-29 18:36 發表
badman黑名單, 盡在此中尋......
唔,你有concrete suggestions!  

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-30 00:45 發表

咦~~ 我地洗唔洗好似紅花會咁... 保護呢份名單呢???
反清復明??   

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-31 01:56 發表

有邊個係女架?? 我無睇書劍...
淨係睇過鹿鼎記.... 係既我想做雙兒...  
我想做韋小寶,可......以........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。