推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

今晚靜雞雞搬過o黎新屋開檔(日抖搬易撞到新/舊債主嘛),繼續我地今個球季o既搵銀美夢.........。送舊迎新!預祝大家波運亨通,買波膽中波膽!

引言:請看http://forum.timway.com/php/show ... page/0/fpart/1/vc/1

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 10:33 PM 發表

唔知無買有冇得中呢?
冇買??有!冇買可以拍手掌。

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 10:58 PM 發表
上個禮拜輸得唔抵,今個禮拜報仇就睇你啦
中兄,呢個禮拜如果贏得少咪一樣唔抵!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-17 11:10 PM 發表
俾我發現左
歡迎Fai哥光臨寒舍!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 11:20 PM 發表

咁樣拍

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 11:45 PM 發表

咁有信心,你定個規矩係每個禮拜嬴左一場可以再追多一場個喎,一於嬴盡佢。
上個禮拜如果贏左就中埋我既愛隊利物浦添啦

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 16:02 發表

莫非 cat 兄重未習慣香港時間,仍然在夢中。  
今日訓到2點先起身。好耐冇咁樣訓啦。正!

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-8-18 16:12 發表
祝賀大家贏多,贏多齱I
thank you!

賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
第2注:主客和 7串1 @$1'000.-
結存:$18'000.-

詳情:
19/8 六16  阿仙奴 @1.22
19/8 六32  西布朗 @1.48
20/8 六61  阿爾克馬爾 @1.22
20/8 日8  曼聯 @1.20
20/8 日9  阿積士 @1.18
20/8 日12  燕豪芬 @1.18
20/8 日14  車路士 @1.17

信心指數:  (最多5只

嬴波收:$4'306.-,除本淨賺:$3'306.-

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-19 12:54 發表

咩据同咩風先?
豆豆,利記話中「招」個「招」字,唔係「据」啊。
即係「中招」and「中風」。

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-19 20:42 發表

唔怪得之今日開會成日打噴嚏,原來被人係度打緊
佢今朝打你,而家至痛?咁肯定豆豆細細力打你啦。

第二注又衰o左!不過今次係衰頭關。唔駛恨啦~~~

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-20 00:53 發表

我的第二注都衰左九成九啦,熱刺輸緊 2 球 ,莫非今日做左燈神
唯有暫時忍下手先,下星期再同佢(馬會)死過!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-20 01:06 發表

今日惟有好似我個簽名咁,算掃把啦  
今次你過簽名好駛得喎

引用:
原帖由 mexin 於 2006-8-20 09:16 發表
我來啦。。。。
卒之注冊成功啦!恭喜!
可惜我頭兩注都唔掂。
下星期要做好d功課先,唔好落筆打3X

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-20 05:58 發表

cat 兄,我都以為今日輸左,走左去上網睇異刑第 4 集,點知原來中左都唔知,都夠今日使用啦  
中兄,您d攬好準bor

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 00:11 發表

CAT 兄,除左阿仙奴其他各關都過晒,最後個關車仔半場都嬴 2:0,真係有的唔抵
一於下星期嬴返佢
一於咁話

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 10:49 發表

又話等埋我,家下仲拋離咁多!
本來我買o左車仔1000分,點知利記同阿仙奴禮拜六開和,頭場曼聯上半場已經贏到4:0。咁我有乜辦法唔即刻加注到3000分呢!下次買番基本注1000分law

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 11:59 發表

唔制,我靠我自己
有主見!叻女!
但係如果佢跟我買o既話中o左,一齊贏左冠軍。咁樣.....咪係豆豆先錫一啖佢自己,再錫一啖我!幾爽o下喎

[quote]原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 12:15 發表

因住的分數好似妳個名咁,得番幾粒豆係度 0 0 0

中兄,你咪講少。000係全兄(全軍盡)既法號o黎o架!唔可以亂用。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 13:19 發表

咁都唔通知我!
怕妳已經訓o左覺覺啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 13:29 發表

乜仲有字ga?咁咪我錫自己,畢突大大錫你law
我已經俾人同中兄斷o左背啦,如果畢突大大又錫我咪水洗唔清囉
唔制!都係妳好d

d忍形「白」字係妳教我寫ge law

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 13:31 發表

你八點幾改post喎,邊有咁早訓呀!
係喎8點幾至喎。嘻嘻,下次PM通知妳啦。但係,果時妳仲係買緊曼城............怕妳唔肯轉汰咋

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 13:39 發表

雖然冇我份都要舉腳讚成,影番幾張相貼係隔離板就最好啦  
好!捉埋你三個人齊齊影幅「斷背三重奏」

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 13:43 發表

哥哥有首歌叫『我知你好』,好好聽!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。