推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 王小龍傳

唔明點解叫龍虎門前傳?

今期真係估佢唔到!原來玉兒背後那個火雲邪神是大水牛;另外楊祖兒原來是奸的。

今期小龍所學的銷魂掌會否是暗然銷魂掌呢?

看下期預告,老妖和邪神一同出現在恨劍谷;小弟估計應該係老妖已經選擇了歸隱,所以邪神帶他來恨劍谷隱居。

下期小龍大戰邪神,勁!!!

肥老黃又話新著的小龍有免死金牌,但e+又搞公投嚟決定小龍的生死!

頂!原來玉兒跟老母姓,即係同邪神係堂兄妹。

咁一定唔會俾邪神奸,否則亂倫過唔到《 淫 褻 及 不 雅 物 品 管 制 條 例 》!

引用:
原帖由 5454321 於 2008-3-15 00:15 發表
請問邊度有得買番第一集至到最新個集小龍傳?
是但揾一間舊書檔都有啦!

引用:
原帖由 Mika 於 2008-3-28 17:44 發表

有冇九兩菜呀......老屈勇哥係淫蟲, 仲當眾抓波龍爪手!! 老王留番黎用係D北妺身上啦!  
英明神武嘅勇哥呀......................
我又覺得冇乜唔妥喎!

少年勇哥在「火雲邪神」時都係一條淫蟲,成日捉住馬雅同佢扑嘢!

Please 討論返王小龍傳啦 !

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-4-11 05:39 發表

兩週的時間轉眼將至,虎少帥是否趕得及在今期最後一頁殺到呢?
最後2版殺到 !

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-4-16 15:59 發表

擺明做馬....你認為邊個讀者會咁讚龍虎門呢??(之前)
有!
這裡都有一位 龍先生 ……

引用:
原帖由 clerkb 於 2008-4-25 13:58 發表
如睇左, 請講大約內容 . 謝
神祕人是劍痴 !

今期個小虎應該係假的!

因為以新龍嘅「虎少帥」的性格,應該有自知之明,唔會一見邪神就乜七都唔理衝埋去打!

今期真係睇到人都癲!

如此精妙嘅情節與結局,小弟只可以對鄺生講一句:「你個腦係咪裝屎?」:bird:

個故事鬼死咁多bug!

秘寶最終連個樣都無,只係一句"空空如也,"就交代咗!

話楊祖兒係男人,佢先係逍遙客;咁第一期點解假逍遙客(逍遙子)想強佢?迷姦戲不成立!
就當他們想設局引人,咁佢地想害邊個呢?小龍只係咁啱路過,無人知佢會出現在裡.....

小虎和小龍未見過老祖宗,又會知咩係御劍飛行!

以龍虎門班友嘅性格,真係唔明點解唔等劍痴攪掂咗邪神先打佢,仲要幫拖救他?

風雷傳仲要原班人馬,真係令人無奈.........

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-5-26 13:12 發表
今期王小龍傳終於大結局,睇完之後真係抓晒頭,王小龍同王小虎到底同劍痴有咩仇,搞到要攞人命?最搞嘢係劍痴差D將殺死鐵青天、林谷、鐵如山•••為正義殉難人仕嘅大仇人火雲邪神做瓜之際居然 ...
仲要兩把劍都咁鬼粗,咁穿法唔死都殘廢啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。