推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[建議] 王小龍傳

我愈睇愈覺得好似有d神兵feel咁

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-1-5 02:26 發表

"童子功嗎?那我......"這句話把玉兒逗笑了...
最搞笑係玉兒識幫小龍兜呀

引用:
原帖由 冰河 於 2008-1-11 19:30 發表
今期真係估佢唔到!原來玉兒背後那個火雲邪神是大水牛;另外楊祖兒原來是奸的。

今期小龍所學的銷魂掌會否是暗然銷魂掌呢?

看下期預告,老妖和邪神一同出現在恨劍谷;小弟估計應該係老妖已經選擇了 ...
我覺得邪神想幫老邪復功,去恨劍谷攞金童寶典,而老妖應該係知道一d野

金童,玉女兩重神功幾日就可以練到咁勁,咁小龍返去之後叫其他人練埋仲好啦,黑龍都唔使辛苦喇,
到時搞到成班人都去搵個女朋友練功,再寫埋龍虎門媾女外傳,練練下個男既諗咸野,都幾抵死下

引用:
原帖由 冰河 於 2008-2-16 23:37 發表
肥老黃又話新著的小龍有免死金牌,但e+又搞公投嚟決定小龍的生死!
我估佢都係想睇d人反感係點咋,如果小龍今次都係死既,一定好多人都唔想再睇,我都會cut書

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-2-29 23:17 發表

又或者係天真嬌?
天真嬌係伊賀愛,juno係黑龍

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-3-18 13:26 發表
老黃又借D意改Seting當日小龍同風雷齊齊食咗蔘皇片,金鵬同旁白講過話蔘皇血生生不受用無窮,可能見小龍近排多次百毒不侵連星宿老怪都打殘,又同人解毒咁鬼威,所以又借D意用玉兒把口講出蔘皇血藥力買小見 ...
小龍由不死身(之前又話唔會俾小龍死)變可以死(玩投票),你話有咩係冇可能呢
我覺得係玉兒認為小龍失血太多,短時間唔會保唔返血,加上個個都要參皇血,先至會咁講,如果知道龍虎門幾個人都係有參皇血,班友仔仲唔變哂另吸血鬼入龍虎門搶血咩

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-3-22 04:21 發表

希望老黃俾d新意,如果蒙面人係日聖/識無相神功的人(可以解釋點解佢識逍遙派武功),我會開心d。
可能係逍遙客黎呢

打屎忽咩,勇仔求其食d晶又話復功,乜吞咁大粒晶都唔死先好野,
小龍要練功先回復到,太過唔得掂喎,本書唔似講小龍,似另一本龍虎門...

引用:
原帖由 桃花居士 於 2008-4-2 11:41 發表

聖上應該唔會一條友走去日本
我估係金將軍東方真龍
金將軍係最大可能,不過我覺得應該唔係佢,
因為打白蓮時金將軍唔似咁奸,希望真係有驚喜啦...

引用:
原帖由 pigboy 於 2008-5-31 08:20 發表

Yep, 全世界的人都知道讀者想睇小龍威;只有老黃一個人不知道...............

佢想小龍再死多次添啦

搵人唱主題曲都冇用,爛書一本...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。