推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

45 12
發新話題

[建議] 王小龍傳

祖兒好正.................

引用:
原帖由 1111111 於 2007-12-19 09:20 發表
其實出呢本前傳係咪方便甄生係下部電影比自己玩哂?
好提意,因為佢打得型

引用:
原帖由 kinniku 於 2007-12-23 15:10 發表
老楊重無聊啦~
比個二打六打盲!!!!!
二打六比劍痴廢返隻手....

跟住大家好似乜事都冇就一齊走......
乜高手真係唔覺痛?
真係盲得好容易

這裡是小龍傳喔///////////

小龍快d發威﹗﹗﹗﹗﹗﹗

小龍你的降龍十八掌、九陰白骨手爪去了邊
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-1-2 16:17 發表

逍遙君子卓不凡(跟通天教個工部總監同名同姓)是忠的, 其貌不揚,
練的是三陽手,師弟逍遙客是奸的,
練的是三陰手,我記得是最後兩師兄弟決戰,師弟逍遙客技勝一籌,打敗逍遙君子卓不凡.

逍遙派又好像跟黑白雙 ...
咁都記得,真勁

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-1-2 23:59 發表
請問王小龍傳的主筆係鄺志德,定係周聖?
我認為是周聖

引用:
原帖由 pigboy 於 2008-1-6 04:08 發表

劍痴武功好勁; 應該和火雲邪神差不多的.  
應該差一班到啦

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-1-7 21:26 發表

o拿o拿o拿~
呢D就係正派最好咖死法啦!!!
為幫戰友脫險轟烈而死!!!

當時睇完得兩個感覺:
1,大水牛死得真係型啦!!!!!
2,大霹靂真係太厲害啦!!!!!

但係就到而家都好記得!!
呢D咪係成功o羅~
...
顯出大霹靂的威力,勁

引用:
原帖由 阿左 於 2008-1-12 03:17 發表

我覺得邪神想幫老邪復功,去恨劍谷攞金童寶典,而老妖應該係知道一d野
有d似

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-14 18:47 發表
睇預告邪神係覺得玉兒好似瑪姬,搞到佢心神大亂甚至因為咁而放過王小龍!
唔會掛..............

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-1-15 02:41 發表

瑪姬?果個軍妓?
咁咪有機會揾翻個仔

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-14 18:47 發表
睇預告邪神係覺得玉兒好似瑪姬,搞到佢心神大亂甚至因為咁而放過王小龍!
等多2日就知

今期抄得過份咗d---------神鵰

我覺得今期太似神鵬了,有點不歡喜,但幸好小龍復功,都好d

即使小龍復工,再加上金童寶典,始終同邪神差一截

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-1-24 11:48 發表

金童﹐玉女合璧已经可以壓得下邪神o既白級,如果合体埋,岂不是连黑级都不怕?
合體點打呀

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-26 01:44 發表

合左體之後﹐呢對金童玉女會唔會化成另一種形態出現咧﹐就好似姥姥咁﹐講野時會一陣男聲﹐一陣女聲﹐另外仲有一條長利可以用黎攻擊邪神。如果邪神赤手空拳就肯定唔係合體大法o既對手﹐但家陣邪神有干將響手 ...
龍珠合體戰士

我的先後次序為:
韋佗
風雷
三妖(棍、老、飛)

劍魔同劍痴同時用干將、莫邪,會否有奇異效能

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-2-3 10:53 發表

人跳落去主要係想,令把劍有靈性,好像有生命一般
yes

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-2-4 16:24 發表

好明顯,論畫功及情節都係新龍吸引齱I 
yes

今期個封面幾正,加埋用狂龍再現,唸住內容會很正,但點知

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-2-16 10:39 發表

係 lu...
我覺得有勇仔出現,其他的人會無得發揮,
勇仔就黎變成老祖宗

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。