推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 王小龍傳

我都好讚成出風雷或者偉陀好過出老祖宗,但其實最希望佢用多d資源攪番好本正書,不過以佢而家做生意嘅手法都好難啦。

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-3-1 23:30 發表

係邊到收既風
今期page 36

引用:
原帖由 冰河 於 2008-3-15 00:28 發表
頂!原來玉兒跟老母姓,即係同邪神係堂兄妹。

咁一定唔會俾邪神奸,否則亂倫過唔到《 淫 褻 及 不 雅 物 品 管 制 條 例 》!
舊註都係堂兄妹,最後一樣照姦•

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-3-22 04:21 發表

希望老黃俾d新意,如果蒙面人係日聖/識無相神功的人(可以解釋點解佢識逍遙派武功),我會開心d。
日聖死咗好耐,點可能係佢呀

火雲都去到2間半, 而家吞完精都係得2間,吹9漲

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-5-3 09:59 發表

我已經冇咩期望....
E+邪神威都好D...因我當左係邪神外傳II....
老黃冇點我地, 主角一定係講小龍而唔係小勇,不過係講佢點"廢"

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-5-26 13:12 發表
仲有一樣嘢,為咗呼應返當初王小龍傳廣告度小龍被激光貫體嗰幕夾硬來一鑊被
“疑似激光”嘅劍氣貫體,突兀又無謂,況且比兩把絕世寶劍咁穿法我真係覺得小龍肯定傷過當年,仲有隻腳咁穿法真係唔跛都有排醫啦,點知轉頭佢又可以嗱架餐“走”去隊人!
睇到呢段真係火都呢埋
6-7條友中哂御劍飛行,D劍芒貫體都冇可以冇事。劍痴叔叔,你以700年功力+干蔣,莫邪都可以冇人死,你真係死不瞑目。

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。