推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[建議] 王小龍傳

好有舊龍feel~
又有趙遙客呢D淫棍攪o下氣分~~

唔知佢又點折劍痴會勁過其它兩痴咁多呢?
定係三痴一樣咁屎~~~

老楊重無聊啦~
比個二打六打盲!!!!!
二打六比劍痴廢返隻手....

跟住大家好似乜事都冇就一齊走......
乜高手真係唔覺痛?

我覺得小龍傳好睇過新龍好多播!!
但真係又快左小小,
慢返小小就完美啦!
好似牛媽唔洗死得咁快呀.......
基本上如果唔再提龍虎門咖話,
我都唔記得兩書係有關連了~

重有玉兒又幾OPEN播~
一個未經人導又冇老母教咖小女孩,
唔著衫比人睇晒,再睇到個冇衫著又吊吊fung咖男人.....
重可以當好平常咁?
真係好有大將之風!!

佢老豆D性教育真係好成功....

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-1 22:00 發表

唔係open,係好純真。就好似D野獸咁﹐雌性動物見親D雄性同類赤身裸體筆撈都唔會臉紅架啦!
我就奇怪o羅,
佢又唔係日見夜見,
突然見到同自已唔同咖身体......
多少都有D好奇掛~

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-1 22:14 發表
逍遙客睇黎唔係陰險毒辣之輩﹐就唔知點同楊遠塵結仇。睇黎佢都冇麼機會企o係龍虎門呢邊﹐因為佢殺左大水牛o既阿媽﹐而大水牛以後十成十又會跟小虎搵食。唉﹐可惜可惜。
果件應該係~逍遙君子~
但兩條友有乜關係就唔記得啦...
好似同門但一正一邪掛?

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-2 20:32 發表

唉呀﹐記錯左o添,多謝提點。咁逍遙客手上對陰陽令係味逍遙令啊?如果係﹐係味代表逍遙君子扑街左咧?
舊屎好似冇呢件令牌武器.....
逍遙君子呢D閒角其實有冇得出都成問題.....

引用:
原帖由 37213721 於 2008-1-4 12:38 發表

閣下記錯了,
逍遙君子卓不凡確是忠的,
他的初戀情人係逍遙客個妹,
逍遙客爭獎門輸咗俾逍遙君子,
於是幫白獅嗒咗自己個妹.
後來逍遙客苦練後幫白獅對付龍虎門,
而逍遙君子就因為救過王小虎加 ...
剩聽你講都好吸引!!
亦回憶起當年o係報檔等書出咖日子........

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-1-5 11:08 發表

楊遠塵應該只係幫小龍散左陰風爪o既邪氣,唔係廢佢武功,小龍有機復功都好合理
今期冇用翻江倒海,直接用左第二品《千軍萬馬》
大水牛舊著時俾人感覺係單純,但家陣就變到弱智仔咁款,離譜!
x不凡應該係逍遙 ...
鬼咩~阿柴唔死,
咁大水牛咪要變超高B o羅!
唔係兩件一樣咖啦!!

好懷念以前件正水牛個look...........

舊著"千君萬馬"差唔多係救命必殺啦!!
果時知道無機會出"君臨天下"(水牛死左)真係好失望咖!!!

引用:
原帖由 KING546 於 2008-1-6 23:14 發表

以前個大水牛好好多!!!!
舊著既大水牛只係思想單純,唔係白癡
而以前招千軍萬馬雖然冇今期畫得咁有氣勢
但以前招千軍萬馬近符無敵.
唔似今期兩野就俾劍痴搞掂咁癈.
大佬你至少比劍痴口角流小小血都好呀~
第二品都咁流.....重至乜尊~魔乜功呀!!

重有千奇唔好出第一品啦~
無為打破埋我多年來對君臨天下咖幻想啦...

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-1-7 10:34 發表
點解又無人話舊著........大水牛一野大霹靂就死左既!!
o拿o拿o拿~
呢D就係正派最好咖死法啦!!!
為幫戰友脫險轟烈而死!!!

當時睇完得兩個感覺:
1,大水牛死得真係型啦!!!!!
2,大霹靂真係太厲害啦!!!!!

但係就到而家都好記得!!
呢D咪係成功o羅~

但如果講新好過舊,
我就覺得係林峰死法啦!!!

哇~小龍傳真係好睇好多呀!!!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-1-13 03:31 發表

我也不愛"火雲"因為太誇張,好多角色無啦啦死左,仲要成班人圍剿都比火雲邪神一野打退.........仲有,我唔喜歡老祖宗
最慘係當年打到風雲變色咖泰國三教....

而家再出唔出都冇乜所謂了......

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-3-12 23:46 發表

但系人才过剩啵!

而且有大水牛同阿柴呢对 “痴呆双刹”在阵,同罗刹开拖时随时俾佢哋拖衰家!!!
“痴呆双刹”?
新外傳播!!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-15 10:39 發表

死左陳傲雲...先引到5大世家出黎同蛇猫門D人打...到時唔駛諗D低B劇情...盟主出黎講一句: 蛇猫班忍樣殺左我個2仔...我要同2仔報仇....
到時又打一餐......打幾十期就完埋5大世家條線...唔駛煩..... ...
YesYes~打幾十期後,
邪神出黎一個殺晒五大世家!!
跟住同傷又殘咖小虎講:
「我一定會殺清龍虎門!不過我比多一年時間你地練功.......」
跟手飛走左........

引用:
原帖由 ruger 於 2008-5-14 02:40 發表
終於睇到第一品係點既樣,舊著大水牛到死都唔肯出
我諗勇哥一定死唔去,唔係到時邊個用易筋高階比我地睇
YesYes!舊著好多武功都無尾.....
第一品今次終於出土!!!
不過估唔到重勁過易筋經!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。