推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 王小龍傳

個人觀點:
用《火雲邪神》頭四期同《王小龍傳》頭四期比, I like 《火雲邪神》多好多!

老祖宗魅力沒法檔 ~~

香港蝙蝠俠 | 有事Send"蝙蝠"短訊比我!

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-1-17 22:10 發表

剛看了《王小龍傳》第6回『羅剎對羅剎』的廣告,金童玉女合璧戰苦禪、火雲邪神,重點是有小龍、玉兒(果然被勇哥當成瑪雅)的吻戲...
咁....會唔會好似火雲咁, 又有床上戲? 不如整到好似漫畫版色戒果七分鐘丫, 我要見袋袋o既 !!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 戰神蚩尤 於 2008-2-21 03:38 發表
唔使整死條既, 好似以前萬有咁, 掉佢(小虎)落海, 當正佢死左成百期夠過癮啦.

又或者三皇齊齊失蹤, 勇哥失去羅殺教主寶座, 而毅然統頜龍虎門對抗羅殺教...
哈哈! 後來發現失綜的三皇原來係新羅殺教幕後主腦?

小虎突變原因就係留學美國的小靈(易名為Vincy )移情別戀愛上冠希哥,重影埋晒D相,  !@#$%^&*

哇! 故事勁正斗!

相關搜索目錄: 留學

作開古仔有條癮

王小虎做火雲邪神並唔蟹摸可能架, 原著龍虎門就有依個畫面....  

(He He, 惡搞左小小對白!)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-29 14:37 發表

深有同感,如果連陳傲雲都畫到成個陳冠希咁再安排一場王小龍(謝霆鋒)大戰陳傲雲(陳冠希),寫包單呢期一定大賣,分分賣斷市添!

e個集体創作故事越來越完整了, 仲好睇過正本多多聲

根據線報, 懷疑火雲邪神就係 Kira "奇那"!

好似"火雲邪神"一樣, 今次勇哥又要在王小龍傳中表演床上功夫? 咁勇哥米遲早變四仔男優?

引用:
原帖由 小小力 於 2008-3-20 20:45 發表

本<王小龍傳>我覺得似<火雲邪神II>多D!!!
好唔好睇??....我覺得有D虎頭蛇尾囉!!
<王小龍傳>主角應該係王小龍傳,
初初仲好D,但睇落講火雲邪神仲多過佢!!
我又有好多野唔明!!
火雲邪神周 ...
句句精確!

老實說, 有點看不慣王小龍傳的畫功, 人眼部份多是迷迷胡胡, 好像相片對焦不準一樣....看完後讓我也有點眼蒙蒙….
成本書如似D公仔畫左係細紙上面再放大咁, 或者話用50寸高清電視放低清影像....
大家留意下, 所有細圖人物一定無眼珠... 我""!

故事方面….出個人外傳不是要提昇角色嗎?  點解而家搞成咁???

都話勇哥遲早變四仔男主角....

下本外傳又唔知安排勇哥搞邊個

畫壇軼聞, 好多人都想知
不過yuyu6先生最好放係其他Topic, 專重返依個"王小龍傳"會好些o

玉郎哥做得公眾人物, 比人唱你難免, 越唱就越紅, 不必介意了

Anyway....講返王小龍傳La
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 我很贊同 2008-4-3 00:30
  • 冰河 威望 +20 我很贊同 2008-4-3 00:30

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。