推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-1-27 10:33 發表

是小龙把全身精华射入玉儿体内,玉儿吸收后融汇成金童玉女劲,功力暴升10倍!
請問:射入體內即係「打針」啦,咁…唔打針可唔可以口服架? 

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-4 06:54 發表
個人覺得唔知解王小龍傳嘅畫好似真係無龍虎門咁靚,打鬥畫面嘅勁度就同龍虎門無得比,同火雲邪神就更加差得遠,同埋唔知點解王小龍傳畫嘅女角例如玉兒、楊祖兒•••彩稿係唔錯嘅,但係普 ...
王小龍傳入便的小龍,好似少左果份殺死女的憂鬱感
女角面相嘅線條唔係咁實淨,不過其他地方就畫得幾實淨喎,尤其是楊祖兒

引用:
原帖由 戰神蚩尤 於 2008-2-20 19:38 發表
唔使整死條既, 好似以前萬有咁, 掉佢(小虎)落海, 當正佢死左成百期夠過癮啦.

又或者三皇齊齊失蹤, 勇哥失去羅殺教主寶座, 而毅然統頜龍虎門對抗羅殺教...
望第一眼感覺是:攪笑咩
再想想後:咦?有何不可?
勇哥在外傳之後,性格鮮明左,有血有肉左,不如真係做第一主角
改書名,唔叫「龍虎門」,叫「羅剎門」啦

引用:
劍痴識得紫電劍法一d都唔奇,大家都姓“連” ...
唔肯定有冇記錯 , 玉兒好似自我介紹過, 叫: 慕容玉
唔係姓連喎 ???

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-2-29 08:00 發表

唔係喎,紫電劍法唔係連家的家傳劍法,劍魔識紫電劍法,都係東方無懼講比佢知,紫電秘笈收藏左干將的劍柄內,假設佢兩兄弟,從來沒見過面,唔知對方存在,咁劍痴點練到紫電劍法呢?
會唔會係,干將莫邪兩柄劍都有紫電劍法
一個上篇一個下篇呢?
兩篇對練劍者的影響唔同
呢篇會幫人染左紫髮,而果篇會令人甩頭髮呢?

相關搜索目錄: 收藏
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-1 17:15 發表

支持!
到底個神秘人係咪聖上呢?
有版友話神秘人條眉幼d,聖上條眉粗d,不過呢科野有得解畫喎!
話說聖上係閹人,男性賀爾蒙自然會減少,毛髮由濃轉疏一d 都唔出奇
聖上應該唔會一條友走去日本
我估係金將軍東方真龍

我估邪神受重傷快埋單之際,老妖阻止小虎小龍
當係還番一個人情俾邪神,於時又重新玩過 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。