推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
好la! 李清照, 你拿拿聲除左件衫上船la!

姊姊, 食完飯 la!

嘩! 我地真係好有緣份,
我今日下午都去左黃埔食上海野

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-5 00:03 發表

有緣就我都去埋黃埔食上海野,仲要係你請埋添啦﹗
可惜無緣
咁你係唔係去左 黃加沙 到食

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-5 00:08 發表

我返黎, 又唔見你問我
我問左你o架, 你無回咋

無咩心水....
聽日, 睇下d 波經先....
我一定要 爆你倉.....

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-5 00:15 發表

你爆到一定被你爆, 重希望你可以升上第一位
好! 不過, 我想講你如果比我日日買 8 q,
資金不變, 今季英超內, 我一定可以登到....
不過得3 q.....
所以要集中下火力先

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-5 00:21 發表

我去左食 湯包皇 ,呢間d上海湯包好多湯汁,都幾ok咖
你係咪去左 黃加沙 者

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-5 11:39 發表

店舖細細都係做街坊生意,但我都係專程去食唔就腳咖﹗
不過我住港島區﹐點都會方便過你,如果你住新界的話
嘩! 港島定半山先, 好有錢

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-5 00:03 發表

有緣就我都去埋黃埔食上海野,仲要係你請埋添啦﹗
可惜無緣
昨日, 睇唔到, 尼三隻字.....
一直以為你在黃埔食野

唔明, 藍蝶住港島, 佢又唔行太平山,
行完食好野 保保好心野

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-5 13:36 發表

咁都關我事
押韻呀麻
去接龍版玩下 d 9~14個字的接龍

O個個版, 已經比 N 小姐 同 D 小姐 玩哂....
佢地好似咩都接到咁..........勁

應該唔駛, 因為我而家都唔玩 lu...

玩緊 N3L 的生存遊戲, 你去唔去玩下

送D膠碟比藍蝶先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-5 16:31 發表

我要張梳化
見同你諗好傾, 個女仔我要 LA

豆丁仔, 好似咩都冇....

就留條柱比你

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-4-5 17:26 發表

你講咩?
個張相條柱囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 14:03 發表

太容易做我唔想做
唔易做又做唔黎
都係留比餬仔做
娃哈哈
又拉我落水

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-7 14:26 發表

叉住你黎燒,咁你就有得炭囉﹗
姊姊, 幫7燒多兩條芝士腸

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-7 14:32 發表

我人又老,錢又無,劫著我...你都當黑囉﹗

個頭近,絕對係好好安息既地方...話去就去,從此長休﹗
但是, 照保保的年齡看, 佢應該會有不少阿伯 fd's 的,
會不會就是看中, 你尼d 年紀

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-7 14:40 發表

芝士腸就無,"溪錢"就有,要唔要燒埋?
嗚嗚....
我唔要, 不過我想要 d 人形公仔....
要身栽勁一點, 唔好燒兩條柴尼

咁靜o奇,
放張海媚係樹照下你先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

你唔見有條大光燈射住佢o奇咩 ^.^

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。