推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-12 01:08 發表

你係咪講 #215 ?

幫你set番低了.... 不過係無聊野...
因不大清楚,才有之前的一問,其實我都不是太八卦咖咋﹗
不過我有求知慾和好奇心,呵呵

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 19:09 發表

女人都喜歡被討好,儘管是真心還是假意,夠口甜舌滑,唔係太樣衰,相信都有機會的﹐哈哈
我一直都覺得自己唔係太樣衰....
但是, 有d女女看似要求很高....
令到自己不太敢追下去, 怕沒有結果

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-12 20:05 發表

男人不壞 女人不愛

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 19:13 發表

因不大清楚,才有之前的一問,其實我都不是太八卦咖咋﹗
不過我有求知慾和好奇心,呵呵
Obvious contradiction...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-12 22:58 發表

Obvious contradiction...
很多時就是那麼矛盾又無奈﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-12 20:05 發表

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]
......!

引用:

這表示你對自己沒自信吧﹗?

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-12 22:49 發表
男人不壞 女人不愛
只可能是沒好男人可以去愛,哈哈

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-12 23:02 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
到做埋chief financial Officer,本錢就更多嘞﹗
不過點都唔夠做銀行家的本錢豐厚喎﹗

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:04 發表

只可能是沒好男人可以去愛,哈哈
男人基本上沒有好的, 只是初初吸迷倒了, 失了理智

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-12 23:02 發表
你去隔離版都唔同BB打招呼

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-12 23:09 發表

係咩? 不過, 我好好o架!

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:00 發表

很多時就是那麼矛盾又無奈﹗
這才是人生有趣之處
......!

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:08 發表

到做埋chief financial Officer,本錢就更多苤T
不過點都唔夠做銀行家的本錢豐厚喎﹗
有無聽過人比人, 比死人
當月入過萬果陣, 唔知足, 同月入過幾萬的比.
去到每個月搵幾皮野, 又要同六位、甚至七位數的人去比.
無止境咁樣比落去.
除左唔開心同壓力, 得到d咩?
俾你做到巴菲特、蓋茨, 真係岩你?

夠用就可以了, 不是嗎?

相關搜索目錄: 銀行
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-12 23:10 發表

你去隔離版都唔同BB打招呼
打左喇
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-12 23:09 發表
I cannot agree more!!!
男人都是那麼的壞吧﹗

引用:
本帖隱藏的內容需要積分高於 56288 才可瀏覽

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-12 23:11 發表

係咩? 不過, 我好好o架!
自己話自己好,我真係信你唔過﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:20 發表

男人都是那麼的壞吧﹗
藍蝶姑娘看來有一段可歌可泣的愛情故事

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:20 發表

男人都是那麼的壞吧﹗
沒必要咁pessimistic掛

世上沒有完美的人吧

我覺得...人揀你、你揀人, 自己不是a perfect person, 就唔可能要求對方無缺點.
......!

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-12 23:23 發表

藍蝶姑娘看來有一段可歌可泣的愛情故事
我都覺..... 不過當事人未必肯講故仔...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-12 23:13 發表
這才是人生有趣之處
也是人生極之無所適從之處

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]
......!

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:22 發表

自己話自己好,我真係信你唔過﹗
唉.......
始終好人難做, 不過依家d 女女真係幾難服待....

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-12 23:16 發表

有無聽過人比人, 比死人
當月入過萬果陣, 唔知足, 同月入過幾萬的比.
去到每個月搵幾皮野, 又要同六位、甚至七位數的人去比.
無止境咁樣比落去.
除左唔開心同壓力, 得到d咩?
俾你做到巴菲特、蓋茨, ...
對錢銀方面從來不奢求,對感情嘛…也什麼都不強求了﹗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。