推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 20:10 發表

乜你无同老师咁讲咩:"阿蛇,旧梦不须记,过去的已成过去,做人应该放眼远方,展望未来."
果時真係無咩夢又無咩將來…唔識咁講喎﹗
現在也是一樣,所以也無話可說了…

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 22:07 發表
個阿sir一唔靚仔
終於今次比你講岩左喇﹗
不過就算係靚仔結果都係一樣唔聽書,因為掛念望靚仔就乜都聽唔入腦,呀哈哈~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 23:25 發表
雖然結果都係一樣, 但過程的感覺完全不同了
不過得個望字,不如enjoy恰眼訓

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:28 發表
人没有梦想如行尸走肉一样活着还有什么意思,即使白日梦也要发它几个我老猪就天天作白日梦的.
現時確是有如行屍走肉,如果唔駛自殺又可以死得,我都唔介意早d去。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-25 23:35 發表
咩你咁灰o架! 識番個男朋友開心下la!
唔會喇﹗可遇不可求,也不可強求,況且仍未放下...

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 23:45 發表
暫由餬仔代住先
可能我想死快d添喎﹗
本帖最近評分記錄
  • 唔易做 體力 +60 笑死我 2008-3-25 23:49
  • 唔易做 威望 +60 笑死我 2008-3-25 23:49

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 23:45 發表

放不低

是你故意欺騙 怪在我太過心軟
你的真話就 等於夢囈 與謊言
無奈你說得太自然 令我聽了也能熱暖
甜言蜜語 原來又一次食言
是你對我改變 你別說世界轉變
解釋得混亂 千絲萬段 太多糾纏
...
你是我唯一的執著

窗外的大雨 淋溼冰冷的空氣 好羨慕 天空可以哭泣
孤單的往前進 我答應過我自己 要贏到世界交給你
忘了多久沒有擁抱妳 我沒有流淚的時間 沒有後悔的餘地

請原諒我那麼執著 為了夢 追到天空角落
伸手捉住風 我放開了你 沒想過 沒有溫度的愛 有多痛
請原諒我讓你一個人過 失去了你 還要夢想做什麼
這一次 我會握緊你的手 一錯再錯 什麼都不懂的是我

都放在心裡 愛就失去了意義 為什麼我到現在才醒
等待有多委屈 你是否傷透了心 告訴我來不來得及
忘了多久沒有擁抱妳 我沒有流淚的時間 沒有後悔的餘地

請原諒我那麼執著 為了夢 追到天空角落
伸手捉住風 我放開了你 沒想過 沒有溫度的愛 有多痛
請原諒我 讓你一個人過 失去了你 還要夢想做什麼
這一次 我會握緊你的手 一錯再錯 什麼都不懂的是我

請原諒我 讓你寂寞 這世上 至少你要懂我
這一次 換我在夜裡等候 從今以後 你是我唯一的執著

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 23:46 發表

早D去買Å, DÅ才會新鮮
預習下先…
((有野賣..))
(((有好靚既...好咸既...)))
咦~賣咩好呢?
拿~我唔賣笑咖﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 23:47 發表

望住都係ENJOY的一樣
唔怪得你時時昅住晒啦﹗
原來你好ENJOY...呀哈哈﹗

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:48 發表

谁没有各种压力?谁没有各种困惑?难道这也能成为自杀的理由?你死了,解脱了,可是你那些活着的亲人朋友,却是怎样的一种煎熬 ...
放心好了,我無打算自殺,只是覺得就算現在死去,也沒有什麼大不了,可能親友會有傷感,但人始終一死,遲早問題。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-26 00:13 發表

嗯,野草还一岁一枯荣呢
雖說野草燒不盡,春風吹又生,唯花落花開,過不了多少個寒冬﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 00:26 發表
姊姊, 咁我今晚幫你 com 番張被, 你唔好踢被, la
好妹妹,感覺真的暖和多了,你也不要玩得夜,早點休息,唔好咁快捱殘呀﹗

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-26 10:19 發表

我连狄娜喺边个唔识
他們總喜胡言亂語,雖然間中我都會…
大國崛起<<<這是近期她作主持的糾紀錄片。
狄娜<<<這是她個人資料。

學下糊仔玩貼圖,網上找來如下:

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 12:44 發表
狄娜係狄龍的阿媽
老豬可能又會問誰是狄龍

一齊聽下歌…

好久好久 - 光良/劉若英
曲︰光良          詞︰文康

* 女︰在無人問候的夜裡
          只是可以自己安慰自己
          孤獨的人都知道
          寂寞並非消遣的東西

# 男︰在不言不語的房裡
          昏暗的燈光 牆角的冷清
          孤獨的人最清楚
          無聊並非消遣的東西

+ 合︰好久好久 沒有你的消息 你的關心
    女︰只能關燈看自己 關上了自己
          流淚也是多此一舉
    合︰好久好久 假裝已經忘記 已經放棄
    男︰這樣的距離不美 距離不再美
          忍不住不斷去想你 你最熟悉

重唱 *,#,+

合︰好久好久 沒有你的消息 你的關心
          只能關燈看自己 關上了自己
          流淚也是多此一舉
    女︰好久好久 假裝已經忘記 已經放棄
    合︰這樣的距離不美 距離不再美
          忍不住不斷去想你 你最熟悉

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 22:48 發表

狄龍個仔係狄狄仔
狄龍係唔係時時打狄狄仔呢﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 22:49 發表

當年好前衛的電影
你當年唔係有睇過呀?﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 22:55 發表
你地都有聽有耳喱民???
我無聽收音機

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:01 發表

哦....
因為個節目真係有個叫狄狄仔的
呢度都有個叫糊仔

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:07 發表
最衰係豆丁仔, 改左我個名....
依家連紅豆妹妹都是這樣叫我...
乜唔係我幫你改既咩﹗哈…
抑或係我堅持要咁叫

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:10 發表
其實, 我覺得紅豆沙 = 靚豆仔,
一陣問下保保
吓~我自問分身乏術,唔識玩變身。
相信橙同學就係orange+fai,是嗎?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-27 21:53 發表

多谢蓝蝶姑娘了
我知他们是胡捏乱造,但老猪也是个诈傻扮懞的高手
一早已說你在扮豬,果然沒錯。

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-27 19:34 發表
咁未好浪費, 重有一個成個大球場咁大既露台都未出過去
乜咁o徙呀,大球場入面果包箱大露台好貴租咖﹗
明天一連三天的七人欖球賽,都好想去睇呢﹗

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2008-3-27 15:56 發表

廳同廁所你同我輪流訓....根本無行開過其他地方......點知呀.........
我依家知你倆同居喇~~~  同居.........一廳一廁輪流訓

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。