推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 20:28 發表
咦,何解久不见藍蝶姑娘出嚟扑蝶嘅
我唔會扑蝶,咁殘酷嘅事情,點忍手下得了手﹗
我只會與蝶共舞

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-11 23:22 發表

我唔會扑蝶,咁殘酷嘅事情,點忍手下得了手﹗
我只會與蝶共舞
藍蝶妹妹, 同男朋友食完飯番尼 LA!
老豬已經................

[size=-1]走左

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 21:13 發表
bb是 男朋友仔的簡稱
bb不是byebye的簡稱嗎?

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-11 21:13 發表

哦.... 我無拍拖, 唔知道呀...
我曾經拍過拖,都係唔知道呀﹗

引用:
原帖由 fuck2008 於 2008-3-11 21:43 發表
HIHI
你好,晚上好

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-11 21:27 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
點先可以看到隱藏的內容,如要回覆後才能看,豈不是看了再回覆多一次,是否又有灌水之嫌呢?﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-11 23:30 發表

點先可以看到隱藏的內容,如要回覆後才能看,豈不是看了再回覆多一次,是否又有灌水之嫌呢?﹗
分二段

一種回覆後便可以看到

一種設了分數
你不足夠分數
也不能看到的

晚上好

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 21:44 發表

冇错,就系佢,不过蜜运就讲唔上,一切都好似任务式咁
可能時間一長久下來, 一切都變得如工作般…

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-11 23:34 發表

可能時間一長久下來, 一切都變得如工作般…
有一排你覆

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-11 22:58 發表
藍(男)蝶今晚未浦頭 可能係同女蝶去拍拖拖
只是和一些女伴去了逛街吃飯,正常社交很平常

橙同學係比我睇
等你 2850 分先睇 LA

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-11 23:36 發表

有一排你覆
係呀﹗見到你地咁多留言,真係未覆得切…

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-11 23:37 發表

只是和一些女伴去了逛街吃飯,正常社交很平常
只同女伴去 絕不正常, 和異性去拍拖才正常

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 23:23 發表

藍蝶妹妹, 同男朋友食完飯番尼 LA!
老豬已經................

走左
今天遇不上,可能明天會遇上,有緣始終能遇上

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-11 23:34 發表

分二段

一種回覆後便可以看到

一種設了分數
你不足夠分數
也不能看到的

晚上好
原來如此,又知多D

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-11 23:38 發表
橙同學係比我睇
等你 2850 分先睇 LA
到時我又無興趣翻睇LU,都過晒氣咯

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-11 23:39 發表
只同女伴去 絕不正常, 和異性去拍拖才正常
至今心情仍未回復…就繼續不正常下去好了。

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-11 23:43 發表

到時我又無興趣翻睇LU,都過晒氣咯
你係咪講 #215 ?

幫你set番低了.... 不過係無聊野...
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-11 23:34 發表

分二段

一種回覆後便可以看到

一種設了分數
你不足夠分數
也不能看到的

晚上好
藍蝶小姐.....回覆左先睇....係指你只要響條thread度發過言, 以後呢類隱藏message都睇得到, 唔使覆多次.

舉個例子, 你呢條thread「藍蝶人」,
假設我係#10果度出過聲, 咁就算保長係#20果度set左隱藏, 我亦無需再回覆下仍然可以睇到.
呢個function有辣有唔辣.
唔好的就係有人會質疑此乃係逼人回post之舉.
好的就係發隱藏信息想知道究竟有乜野人睇過佢所發表的內容.
......!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 21:44 發表

冇错,就系佢,不过蜜`就讲唔上,一切都好似任U式咁
你咁講會令我誤以為你係果d 被逼相睇....跟住marry果d人添....

不過睇你都唔需要呢d喇.... 用你把口都唔知甩左幾多女仔..
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-12 01:16 發表

你咁講會令我誤以為你係果d 被逼相睇....跟住marry果d人添....

不過睇你都唔需要呢d喇.... 用你把口都唔知甩左幾多女仔..
辉哥仔太抬举我喇,网上口甜舌滑现实未必系咁嘅人

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-11 22:32 發表

老豬意思係佢女友已經吃左佢隻豬
而且系用慢火烤,一点点咁煎熬

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-12 10:35 發表

辉哥仔太抬举我喇,网上口甜舌滑现实未必系咁嘅人
言下之義, 老豬, 你是個懂浪漫的人嗎

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-12 11:00 發表

言下之義, 老豬, 你是個懂浪漫的人嗎
正因为不懂浪漫,所以一直未能将心仪爱人追到手

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-12 11:14 發表
正因为不懂浪漫,所以一直未能将心仪爱人追到手
女人都喜歡被討好,儘管是真心還是假意,夠口甜舌滑,唔係太樣衰,相信都有機會的﹐哈哈

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。