推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
嚇死....
我一入到尼個網, 聽到有水聲....

仲以為唔小心開到D 有味電影出尼....

你無睇電視咩?

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-31 22:31 發表

睇緊tvb囉﹗
剛剛回來, 看金石良緣 姚子玲真係好可愛

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-31 22:50 發表

之前重播的《酒店風雲》裡,當時的姚子羚演奸角都演得幾好,尤其比起官恩娜演得好多了,當時的官恩娜演得有點木納。
依家 tvb 夜晚會做d咩

相關搜索目錄: 酒店

E! 文化人, TVB 做緊香港筆跡,
我諗你會追尼睇!

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-31 23:26 發表

睇緊~~~有d舞台劇我都有去睇過。
以前, 都係學校要交功課, 先要去睇過一次.

紅燈籠, 你有無睇過

相關搜索目錄: 功課

藍蝶有無玩過尼個 GAME!
http://forum.timway.com/f/forum-171-1.html

你兩爺孫又炸板

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-2 23:39 發表

咁都好過你口花花又心花花丫
有咩
係邊個

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 23:40 發表

加埋你呢個炸兩
哈, 金石良緣有個肥佬叫保長,
你都叫保長 LA

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-2 23:40 發表

得閒會去睇下有咩玩
那些平平仄仄的東西, 我都忘得一乾二淨....

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-2 23:42 發表

你想對號入座呀
我想知邊個比保長, 可以花心的者
會是姓 曾的嗎

姊姊, 你今日去左 飲呀?
咁夜o奇

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-4 00:06 發表

朋友約了去旺角吃飯,所以夜了點;
見明天不用上班,可夜一點點才去睡。

咁你有無飲番兩杯先

我做過3個月泰國餐廳 part time....
我以家見到咖哩蟹都想嘔

嘔...................
你唔好 post 張圖出尼....
我會死o架

最多我敬你一杯 多多包涵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

雞尾酒多數用橙汁, 紅色的真的未試過

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-4 00:39 發表

妹妹仔,小心飲醉呀﹗

我一枝提子汁就可以收工

半枝, 容量係益力多

你有試過 upload d 歌上 youtube.....
唔知點解佢話Failed (invalid file format)

試下先...
不過, 我都唔知用咩軟件

佢段野無講點轉....
我想問 mp3 點可上到 youtube 呢?

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-4 01:16 發表
離去是為了要回來…
現在就離去,明天會再來。

了,bye bye
ok! 聽晚再傾

係喎.....文化人, 真是文化人....
我一見到 moive maker 就無理.....
原來第三段係咁解
唔該

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。