推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
藍蝶可能約了她的BB 都吃晚飯

藍蝶可能約了她的BB 一齊吃晚飯同上.......

[size=-2]xocat 論壇留言

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-3-11 21:09 發表
佢有bb架?
bb是 男朋友仔的簡稱

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 21:20 發表

我有拍拖我都唔知道呀
老豬, 你上左你女朋友隻豬未呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 21:44 發表

冇错,就系佢,不过蜜运就讲唔上,一切都好似任务式咁

你做左講到好似打機吟o架,
追女仔, 一定要浪漫d, 快d 去租下 d 日 / 韓愛情劇來睇下, 學下野....

豆丁都唔見人...
唔通佢地兩個有野

[size=-2]

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-11 23:22 發表

我唔會扑蝶,咁殘酷嘅事情,點忍手下得了手﹗
我只會與蝶共舞
藍蝶妹妹, 同男朋友食完飯番尼 LA!
老豬已經................

[size=-1]走左

橙同學係比我睇
等你 2850 分先睇 LA

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-12 10:35 發表

辉哥仔太抬举我喇,网上口甜舌滑现实未必系咁嘅人
言下之義, 老豬, 你是個懂浪漫的人嗎

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 19:09 發表

女人都喜歡被討好,儘管是真心還是假意,夠口甜舌滑,唔係太樣衰,相信都有機會的﹐哈哈
我一直都覺得自己唔係太樣衰....
但是, 有d女女看似要求很高....
令到自己不太敢追下去, 怕沒有結果

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-12 23:09 發表

男人基本上沒有好的, 只是初初吸迷倒了, 失了理智
係咩? 不過, 我好好o架!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-12 23:02 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 56288 才可瀏覽

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:20 發表

I cannot agree more!!!
男人都是那麼的壞吧﹗
藍蝶姑娘看來有一段可歌可泣的愛情故事

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:22 發表

自己話自己好,我真係信你唔過﹗
唉.......
始終好人難做, 不過依家d 女女真係幾難服待....

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:29 發表

對錢銀方面從來不奢求,對感情嘛…也什麼都不強求了﹗
我認同, 如果找到一個可以了解自己的人, 已經是萬幸了...

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-12 23:48 發表

除了了解是不足夠的,還要很多元素去維繫,如體諒、包容、信任、關懷等等…
看似很易,實是很難﹗
藍蝶, 果然是情場老手, 我想藍蝶一定是個好情人

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-13 00:33 發表
好就唔會甩,唔值得考慮。
唔明
點解會甩呢
晚安! 藍蝶

哦! 明白

嘩..........
這是不是一個文人天堂........
老豬, 你打成這篇萬字文想點呀

賈先生, 藍姑娘,
尼杯水, 我敬兩位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-15 12:23 發表

唔记得问一下,乜嘢叫做蒲飛
buffet2
KK: []
DJ: []     

n.[C]
1. 自助餐,快餐
They had a buffet at the wedding.
婚禮時,他們吃自助餐。
2. 自助餐食堂,快餐部;快餐櫃臺
3. 碗廚,餐具櫃
4. 【英】小吃店,(車站,火車內的)餐室
本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 體力 +20 我很贊同 2008-3-16 13:19
  • Orange+Fai 威望 +20 我很贊同 2008-3-16 13:19

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-16 12:49 發表
那我也自我介紹一下:

我姓陳,名阿嬌,別號陳嬌,居住屋企。
閒來影相,續漸演變成退出香港娛樂圈及著草日本不可思疑事件之唯一見證。
早晨, 保保, 橙同學

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-16 16:23 發表

補充
但廁紙係不包括的
唔通保保會在廁所偷廁紙

過到第一關未?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。