推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

63 123
發新話題

[建議] 王風雷傳

王風雷傳

今次應該無邪神無小苦

希望唔會再係火雲邪神III

睇預告似係打東方無敵同金羅漢

我想知......如果暗黑冰火都唔掂

下次係唔係出"極暗黑冰火八重天"OR"終極暗黑冰火八重天"?

此外,在預告中,金羅柚問風雷排老幾.我都想知佢排老幾.......

總之一句!期待王風雷傳~

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-5-4 01:05 發表
總比"王小龍傳"好....起碼有得威下......
反而王小龍則練了"捐血救人神功....."
成日捐血,消毒有問題分分鐘有愛滋.......

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-7 09:28 發表

希望唔會再係火雲邪神III !!  
會唔會係金羅漢I........

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-7 09:29 發表

坦白講,王小龍傳真係畫得好差.... 
頭幾期真你幾好睇架~

睇王小龍傳入面既幾頁預告,以為睇緊海虎.......

王風雷同白軍浪一模一樣,可能王風雷睇過"海虎"覺得好型,所以扮足佢!連頭髮都染黑埋

鄺生!你記唔記得風雷白左頭髮架?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-5-28 15:32 發表

王風雷傳第一期可能會請o黎曾江客串一幕:「有白頭髮?學我啦!逐漸變黑又得,立即變黑晒亦得,美源髮彩,冇得彈!」
得左~~~~~~~

引用:
原帖由 阿左 於 2008-5-30 12:45 發表

我都有同感,仲要講埋科技vs人類極限,唔知仲以為肥良有份
希望王風雷傳唔係海虎4啦...............

引用:
原帖由 冰河 於 2008-6-6 14:07 發表
原來成日見到那位玩具鋪肥佬就係毛名威!
真係有眼不適泰山!

希望王風雷傳換了編劇會好啲啦!
佢間野係邊架?

相關搜索目錄: 玩具

用左$28蚊買左特別版.有隻金羅柚既公仔

不過封面話有咭片一張,拎番屋企竟然無,唔通報紙檔無比我......?

唉~

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-6-7 23:02 發表

黃袍(45%)、紅袍(45%)、金身(10%),哪個版本?
黃袍

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-6-8 17:15 發表

李中興d野咪係一味誇囉,有咁大開咁大,完全唔諗點收科。
今期出一重天就玩時間停頓,七重天應該可以時光倒流,唔通佢諗住俾風雷用黎救番胡琴?
今期最尾果part,風雷好似係去祭胡琴,但條女屍骨未寒,風雷 ...
李中興...唉

總之好快就會變左海虎技擊,好快風雷會上月球打架啦~

第2期仲有不解之迷.....

就係當風雷發現佢既七重天比佢三叔海狗既七重天弱而搵答案

答案搵唔到而搵到暗黑版既冰火....咁.........點解之前風雷既七重天會咁弱都係無答案

引用:
原帖由 failong 於 2008-6-21 01:44 發表

haha,我都覺今期好似睇緊d"江湖書"咁......而家好期待下期呢....同聖上隻揪...
今期真係好有江湖書feel........

你圍我?????????

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-6-24 04:49 發表

0个四个跟班是否叫: 小虎、小龙、黑龙同韦陀呀!!!:P
係叫無敵,豬油,文殊同邪神~

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-28 09:28 發表

因為未做足功課, 仲話有3萬銷量, 真係笑x死人...
李小龍最新哥期聽講都有4萬幾.......
一期賣4萬幾蚊呀?

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-30 14:36 發表

聽人講今期又停0.1秒....下期仲有金羅漢挑戰"導彈".....
我睇暗黑冰火七重天...可以比美當年"龍虎5世"0既"四維空間"..........
起碼有10萬公斤擊力啦.....
就快d人可以飛.........

仲可以變撒雅人!!之後飛去太空拯救地球~

引用:
原帖由 failong 於 2008-7-16 04:30 發表

明明上期先話無敵玩穿檣......今期就淨係打到部"手笠"變晒形同震爆晒成橦野d玻璃..唔通佢地2個係入面打"爛仔交"
會唔會係入面口交?

風雷大叫:冰火七重天!!!....

聖上:唔.............呵...........

今期送飛妖同刀痴既公仔,如果唔係送刀痴公仔,已經唔記得左佢.......

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-7-20 18:56 發表
h:" />h:" /> 最後o個格....
坐o係度問邪神做唔做佢賓妹o個個.....
係咪白軍浪????
連對鞋都似到十足十(睇d鞋帶)
唔係咁玩野下話?h:" />h:" />
痴根!梗係唔係白軍浪啦

你睇咩書呀?一睇就知道係......................海虎

傻豬豬!梗係唔係白軍浪啦

你睇咩書呀?一睇就知道係......................海虎

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-21 17:02 發表

唔使用到痴根吓化?
係喎,唔好聽喎,等我改改先~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-7-24 09:22 發表

呢D我又唔係好MIND喎.....話哂大家咁熟..就算叫我百佳/忍樣/性無能等都冇所謂....
橫掂我都幾廿萬個花名:
百佳係我既花名~勿佔用

不過係我用詞過粗鄙先,是我不對,請諒~

不過別忘記我們有個約會

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-7-27 02:23 發表
睇呢套王風雷.發覺d武功定位又誇張左同亂左
細節都廢時講啦..要講既..打篇論文出泥仲長過大學個篇..
ha

我覺得達摩個期真係有d誇張.乜冰火係達摩創既咩!有無bro可以搵番龍虎門前期點講冰火既由來?!
早幾年我都覺得骨場既冰火五重天既名稱係抄舊著龍虎門,不過又真係好似係

如果玉郎將冰火五重天呢句去註冊專利而又成功既話,收版權都肥~~

一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水,一啖熱茶,一啖冰水....

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-7-27 14:46 發表
金鵬雖然武功被廢(而且唔係真廢),但身為一個幹大事人物,都應該有「泰山崩於前而色不變」的氣度,怎麼一見金羅漢失驚無神出現,就騰哂雞,淆哂底(佢唔似扮野,佢真係驚)!如果是勇哥,一定唔會咁肉酸
老邪廢哂功都一d都唔驚.仲周圍兇人

見到金鵬淆哂底個樣真係古怪

不過最古怪都係金羅柚,個感覺好似神鵰入面既西毒咁........

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-7-27 13:37 發表

我問過做醫生的朋友,佢地話小弟弟,如果經常受極熱或極冷對待,小弟弟壽命都短d
有50年命都ok架啦~

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-7-27 15:39 發表

我唔制,我要七十歲都可以「起雙飛」!
小心馬上風

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。