推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

54 123
發新話題

[建議] 王風雷傳

總比"王小龍傳"好....起碼有得威下......
反而王小龍則練了"捐血救人神功....."

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-5-5 13:51 發表
我本來想買
不過買左王小龍傳後
驚又一本晒錢
我覺得買本神兵4好過, 今期有點龍虎五世感覺........

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-7 09:29 發表

坦白講,王小龍傳真係畫得好差.... 
我仲係想知二期內,陳傲雲有乜該殺???

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-6-13 11:00 發表

原來暗黑冰火七重天的練法類似九死邪功,要歷經七次生死關頭...
日後龍虎門傳都要歷經七次銷量下跌,先有機會突破....
10000本
9000本
8000本
5000本
3000本
1500本
800本

最後, 一係摺埋...  一係反彈.......:lol:lol

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-6-14 10:59 發表

最後玉郎係生死關頭終於領悟到如何升書,不過就好似蛟爺咁
「o胡,我唔甘心呀......」
肉郎只會經歷七次x舉,先會領悟到男人應專心於事業, 酒色只會另他繼續x舉.......

哥個乜"種參"計劃真係編得出都叫思覺失調, 有陰世奇經唔練, 走去信本爛書信到十足, 仲要犧牲咁大, 散埋功日後吸唔番就真係笑x死人....

仲有王風雷係火山頂"御空而行", 一睇就知"九陽大霹靂"都唔係佢手腳啦........

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-6-14 10:59 發表

最後玉郎係生死關頭終於領悟到如何升書,不過就好似蛟爺咁
「o胡,我唔甘心呀......」
七次x舉之後...終於領悟到"種根大法"
但為時已晚.......「o胡,我唔甘心呀......」:

大家都錯啦!!!其實係劍妖發夢......

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-26 05:48 發表
昨晚我翻睇之前新龍發現有樣嘢同而家嘅王風雷傳有出入,就係當日風雷去大雪山揾呀王海蛟時,幫王海蛟做守衛嘅門下,好似話守最外圍嘅已經有一重天功力,守入D嘅就有二重天功 ...
因為未做足功課, 仲話有3萬銷量, 真係笑x死人...
李小龍最新哥期聽講都有4萬幾.......

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-6-29 16:03 發表

一期賣4萬幾蚊呀?
若果"黃瘋雷"傳有3萬幾....
咁李小龍有4萬幾有乜出奇....................

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-30 09:55 發表

若果"黃瘋雷"傳有3萬幾....
咁李小龍有4萬幾有乜出奇....................
聽人講今期又停0.1秒....下期仲有金羅漢挑戰"導彈".....
我睇暗黑冰火七重天...可以比美當年"龍虎5世"0既"四維空間"..........
起碼有10萬公斤擊力啦.....:lol

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-7-1 15:32 發表

就快d人可以飛.........

仲可以變撒雅人!!之後飛去太空拯救地球~
早就飛左啦.由溶岩可以..飛上火山口.......幾厲害呀..........

頂多差.....當年赤龍0既"四維極火"小小....

其實"暗黑冰火七重天"第一重....可以贏到金鐘罩第十關.....又可以去溶岩.....又可以打爛架飛機
第七重應該可以挑戰"征服者"................

寫"正牌天下無敵老祖宗" !!!  即係文傳係"假"0既....佢地0既先係"正"貨......
就lee個原因個版權點都可以叫高100萬啦.....

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-11 12:25 發表
這本書愈嚟愈撚離普!

先有:
風雷輕功快過戰鬥機!:bird:

時間停止0.1秒!

風雷、聖上、金羅漢個個都識「舞空術」!

今期又有:
金羅漢接住飛彈!

金羅漢想 ...
下期書名應叫"100億能量戰士"..........

金羅漢去到達摩遺跡,發現當年"逆天唯我"大戰"達摩"之地.....
盡吸遺留下來"珝徽妖",突破金鐘罩第28關........
"100億能量戰士"就此誕生.....

暗黑冰火七重天不是只有"馬檻"及"一樓一鳳"才會........

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-7-16 17:29 發表

聖上唔得架,應該調轉至o岩喎!

今期風雷傳又玩神仙級表演,風雷俾九陽神劍穿心都唔死得,老黃快d 出o黎話佢天生異稟,個心臟生o係右邊啦!
風雷仲玩停0,1秒
第一重天可以打贏10關金鐘....第二重至少有11關......今次點都死唔去啦.....
有人話專欄上講個賠率, 又話係資深讀者提供......
有讚就認叻....有人話就立刻話係讀者比.........真係無人材........

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%8B%E9%87%8D%E9%99%BD

王重陽係北宋時代人仕,達摩係南北朝人仕,差幾百年姐....
無乜0既!!!肉王朝質素咁高0既人材係咁架啦..........................
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +8 精品文章 2008-7-19 00:15
  • 冰河 威望 +8 精品文章 2008-7-19 00:15

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-7-25 09:19 發表

今期專欄說遲點會解釋為何達摩會識九陽、九陰.
我黎幫佢解釋啦!!!

達摩及心魔  各自互擊,佣有當年王靈及逆天唯我的彼岸神通能力.....
回到未來, 先遇到王重陽, 點化佢九陽神功......
再互擊去到2000年"肉皇朝".....
見到老玉郎, 教佢"童子功",由於個性淫亂, 故把 "童子功"魔化....
最後進化成-  童子極樂功......

故達摩及老玉郎其實都有一點關係.....

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-7-29 10:13 發表
今期老鄺鰡M欄度話佢地其實好醒,根本九陽、九陰同達摩相差幾百年都會俾達摩破驉A佢地根本係佢地一早設定鵅A仲話大家O落去就知點解渦,我頂!簡直係真人示範咩叫「馬後炮」,我諗如果我地大家都唔提,等本 ...
肉王朝果然多人材, 咁都講得出...... 真係.....

明天漫畫展"達摩" 都有去, 並教老肉郎唔好"精留中國"
仲教訓老肉郎班手下,  唔好成日後知後覺先扮高明.

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-8-4 09:17 發表
仲有,今期話劍妖俾金羅漢一拳打瓜 !唔係掛,咁兒戲!我好期待風雷|火大成後將佢粉身碎骨鴾@場大戰過播,咁就死驉H咪玩啦!
我睇就真係死左, 但覺得都係為左搵場武鬥出黎催谷下銷量....
睇著啦....若果金羅漢又無突破或者奇遇....lee幾期0既戲真係搵野黎講...

網上人話 金羅漢對劍妖....有賠率及電視直播....
咁最後賠率幾多???
又邊個算贏???
龍虎門'谷次郎及羅剎班人點解無乜動靜?
咁整個賠率出來係咪好無謂.....................

十陽聖火  連衫都燒唔爛, 有幾厲害.?..
唔係著左"秋禪牌"下........

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-8-20 10:17 發表

其實出書一兩日後就公價減三蚊..............
但都成街係!!

因為上色真係越見求其........
希望跟住咖三皇同痴由會出得好D啦~
開一套公仔工模, 估計5000元左右, 一體成形射出計 1元, 上色0.3元  ,其他工序0.3元

假設發行5000套  , 成本唔會超過  2.6元  .....

真係吸血......

54 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。