推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

58 123
發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-23 07:24 發表

睇黎劇情都係圍繞蔘幫同白蓮教....
出咁多人????
又出邪神????
唔會變做邪神III下話....
係既話我一定cut書...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 小小力 於 2008-5-23 16:48 發表

咁變做邪神2.5囉!!
咁買唔買好呢???????????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-24 04:08 發表

睇,但不買....
可能第一期都會買既....我不嬲都儲開第一期....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-14 09:21 發表

日後龍虎門傳都要歷經七次銷量下跌,先有機會突破....
10000本
9000本
8000本
5000本
3000本
1500本
800本

最後, 一係摺埋...  一係反彈.......:lol:lol
去到8000本...可能已經會摺左...
                       /□\/■\
                        ||  ||

我終於知道點睇先好睇啦......
睇呢本漫畫..要有忘記過去..忘記將來既心態睇....
唔好諗佢以前龍記D劇情......要當佢係一本新漫畫睇(當睇小左幾期...唔知風雷點識冰火...王海蛟之前做過乜)....睇完之後....要忘記呢本漫畫....咁再睇新龍...應該唔會小哂鬼...

我忘記之前龍記既風雷黎睇....一次由第一期睇到第4期,.....發覺..原來幾正喎~~~~~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 天魔 於 2008-7-6 10:04 發表
有無網友可轉貼今期王風雷傳入面,鼠狼插"天下無敵小劍仙"編原文?
我唔見有插過喎..
只係聲明本漫畫你玉記幫文傳倏廣告...而遲下玉記又會買返醉拳版權出書.....

相關搜索目錄: 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 感謝你熱心幫助其他會員解決問題! 2008-7-7 00:00
  • 冰河 威望 +20 感謝你熱心幫助其他會員解決問題! 2008-7-7 00:00
                       /□\/■\
                        ||  ||

我反面覺得ok好睇...
聖上用9陽劍o個幕幾正..(有人話抄殺神特工..我未睇..唔知..)...
同埋..講左點解風雷唔夠佢3叔勁...呢個答案雖難接受d..但都免強ok既,..
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-7-15 11:00 發表
]
]

上期話風雷同無敵有場城市大戰,
我幾驚佢成套JoJo vs Dio 街頭追逐戰copy出黎呀!!
好在冇姐
如果可以COPY到出黎我一定買多本黎儲...
JOJO DIO o個場經典黎GA....邊有咁易抄到...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-7-17 17:30 發表

個月係咪風雷後欄?同聖上九陽神功日月全壁,老祖宗都未必夠佢鍊喎
咁到時咪可以玩人肉三文治???
風雷就正啦...可以一路插人一路比人插...
                       /□\/■\
                        ||  ||

最後o個格....
坐o係度問邪神做唔做佢賓妹o個個.....
係咪白軍浪????
連對鞋都似到十足十(睇d鞋帶)
唔係咁玩野下話?
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yapyuanfeng 於 2008-7-21 11:20 發表
其实我觉得武功夸张是无所谓,但至少要能够自圆其说。
就如之前不平凡人兄所说,王风雷传如果当作一本全新的漫画来看确 ...
多謝支持...
不過睇完記得忘記佢同龍虎門有關喎....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-7-22 17:46 發表

係喎,唔好聽喎,等我改改先~
呢D我又唔係好MIND喎.....話哂大家咁熟..就算叫我百佳/忍樣/性無能等都冇所謂....
橫掂我都幾廿萬個花名:
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-7-24 13:32 發表

百佳係我既花名~勿佔用

不過係我用詞過粗鄙先,是我不對,請諒~

不過別忘記我們有個約會
冇忘記過...
到時佳兄記得叫多d囡囡黎
                       /□\/■\
                        ||  ||

等我試下解畫:

會唔會到時話達摩同王重陽其實係同一個人??
達摩鍊到飛昇...再長生不死咁隱姓埋名成千年...其間由信佛..(因睇左本"道得經")而變左道教人....仲識得易容(平時成個道仕咁...本來面目or一個人o個陣就變返做地中海).....仲創埋9陰9逍9陽999999乜乜物物....最後仲改姓周....創埋9999千足純金
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-8-19 15:07 發表
有冇人為左eggman買書o架?
聽講到17期就冇啦播......
我呢2日行過報紙檔...
d 蛋蛋書多到好似未賣過~~~

相關搜索目錄: 報紙
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-8-20 13:45 發表

開一套公仔工模, 估計5000元左右, 一體成形射出計 1元, 上色0.3元  ,其他工序0.3元

假設發行5000套  , 成本唔會超過  2.6元  .....

真係吸血......
上色應該貴d...因一隻公仔都上幾隻色...可能要0.5元...個扣可能又要0.3..隻蛋又要0.2...
不過印得1500隻...咁少貨..可能會貴多dd.........
不過佢賣到咁貴...點會賺唔到???可能賣500隻都回本...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-8-25 17:59 發表

月聖使求求其其都谷小苦上8陽啦~
都唔駛半個鐘
係呀..十幾秒攪掂...
都係2版之ma...仲可以講一大輪9屎話...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 阿左 於 2008-8-28 13:47 發表
連個總統候選人都話到自己打得,有乜野係冇可能
佢有講到咩???
我見到係話:扛..我唔夠你o個皮...不過個腦一定精過你:p
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-9-10 16:57 發表
真係睇到人到痴

暗黑2重天同金鐘罩9.5關可以互片.........

如果金鐘10關同暗黑2重天打,可能又係暗黑2重天輸,咁同之前冰火七重天時候比人打到夾著尾巴走有咩分別???????????? :sauja ...
即係編劇又自打咀巴
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-9-12 13:47 發表
我俾今期甘小文嘅「小流文」笑死!

尤其係「冰火」那 part,搞到我把口中的檸茶噴到本書濕哂!
全本書最好睇就係呢版..... 剩係呢版都值14蚊.............
不過今期都算打得幾好睇..總算唔會覺得失望....
不過最後o個版.....小龍都殺得...小虎做乜唔殺得???(而且只不過係假人....,)
比著係我..一定殺個痛快~~

相關搜索目錄:
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-9-17 03:38 發表
今期小流文真係笑到我死,講冰火鶿q真係好底死,期實地鐵鱀art到好Q好笑,真係笑死人!
最下面介紹甘小文都好好笑,...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-9-25 15:47 發表

記得以前街霸的暗黑螢光版封面真係好正!

嗰時我係瘋狂到期期蓄哂所有普通版和特別版,什麼七色呀、八色、幻彩封面都有齊!
如果嗰時肯即期放哂真係發達!
到了後來街霸熱 ...
我都有儲..仲keep到e+......唔捨得掉....
個人覺得最正都係小魔神o個2本夜光(第7期同唔記得邊期...)
2本我都有去書展搵龍少簽名ga~~
不過e d書我收埋哂o係床下底....搵日拎出黎影下相先..
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期買左個特別版....幾正....
係因為風雷做封面同埋我本人LIKE黑色同夜光先會買(亦都覺得幾靚)....下期唔駛旨意我買....
不過...夜光竟然係唔光既....我吸左好耐光再去D黑媽媽(黑過燒搖西呀媽GA)都唔見有光到....

講返內文...........最後風雷去搶解藥我覺得幾緊張....另我有心追落去...
以前既金羅鈾死左去邊???係咪睇左天子??想學福通咁攪GAP??????????
一個傻既羅鈾同一個X2既羅鈾...我零可要後者.........
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yapyuanfeng 於 2008-10-3 18:56 發表
急着想看完天行社回忆录的话可进入这网志。
http://hk.myblog.yahoo.com/yuwingleung/index?l=f&id=9
thx~~~
我一定會睇哂佢...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-10-10 12:01 發表
今期金童話同日本龍虎門失去聯絡;而白仇對於林谷之死仍未振作!

邪神都好得閑吓,話要去參幫爭霸戰趁熱閙喎!
不過今期我覺得幾好睇.....講到成班強者將會去踩場.....同埋last o個版金鑼漢落黎o個下幾型.....有dd期待tim
不過...900倍->750倍->8倍->3.5倍->3倍.........唔知點解..我覺得900->750->8倍呢度好好笑...乜白仇同白俊會因呢d野而嬲咩???

/□\/■\
                        ||  ||

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。