推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-6 17:25 發表
王風雷傳終於出咗,啱啱睇完,打得好勁,但係有D唔明,就係當風雷運起咩暗黑冰火第一重時身後幻出王海蛟個樣,咁係咪即係暗示王海蛟嘅係暗黑七重天,但係風雷嘅暗黑冰火第一重似乎 ...
風雷
The Flying Finn

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-17 16:01 發表
今日翻閱創刋第1期,發現一個迷,就係王風雷出場時同戰機鬥快之後係航空母艦上面出現,旁白說風雷能在汒汒大海中發現航空母艦難道已具有超武强者之間才擁有的感覺!問題嚟嘞,咁航空母艦 ...
李中興D野算把啦! 風雷一陣出埋波動同皇者令添呀!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-26 13:48 發表
昨晚我翻睇之前新龍發現有樣嘢同而家嘅王風雷傳有出入,就係當日風雷去大雪山揾呀王海蛟時,幫王海蛟做守衛嘅門下,好似話守最外圍嘅已經有一重天功力,守入D嘅就有二重天功 ...
李中興冇睇龍記架嘛, 佢老人家打機架ja

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-7-2 22:41 發表

係呀係呀!
當風雷個頭唔再飛同白之後,
我就當自己睇緊以前X男o個本「暴風少年」...
真係幾好睇咖!
起碼似返係現代技擊呀~

你估新著咁身家過億咖小虎連手電都冇個咩......
唔話你知係風雷傳, 你睇呀無敵直情同舊作個真龍一模一樣(包括衣著).........死末!

引用:
原帖由 阿左 於 2008-7-26 19:39 發表
失望,睇左今期真係好失望...

劍妖係大白鯊體內練功,直情係海虎條橋

重要問題一個:究竟係聖上定係風雷令時間停頓,
風雷停左係到,部lift都係停左係到,不過聖上郁得,即係點呀?

金鵬見過大場面,就算冇哂 ...
咩呀? 本書主角唔係白運浪咩??  

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-7-27 21:37 發表

我問過做醫生的朋友,佢地話小弟弟,如果經常受極熱或極冷對待,小弟弟壽命都短d
暗黑, 係咪即係熄燈然後掛毛巾?

真係出終極十陽啦,我地等睇新新著啦!~

引用:
原帖由 kakaci 於 2008-8-17 18:09 發表
新龍裡頭,獸魔功力只比劍魔差一點點吧.風雷超輕鬆用兩招擊敗......功力應該唔差得過海虎或者黑豹囉...
風雷輕鬆地快過戰鬥機(大概Mach3/super sonic), 就快可以出光速拳!!

老早就已經戒買唔戒睇!強姦興

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-6-24 00:17 發表

絕對同意,呢本圾垃真係唔使錢都冇興趣睇,強姦興條契弟抄肥良抄到出面,而家連肥良都唔掂,呢條老翻垃圾更加莫提啦
強姦興條契弟唔知点收科就是是旦旦收D角色皮! 強姦興, 你收皮啦!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-7-5 20:18 發表

果然是練陽世十三章,有空我之助,金鵬應可練成
空我的一番說話令我有啟悟,我們做人,做事,好多時像金鵬一樣,唔敢面對困難(練十三章的凶險),走去逃避,結果走了冤枉路,浪費了自己時間
老王D書成日比錯信息年輕一代, 有困難時會有高手傳功比你! 自已唔X洗努力, D所謂主角, 食X屎啦!
所有事情都要靠自已! 好似勇哥咁, 靠自已衝破一切!! 火雲大俠, 加油!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-4 15:54 發表
搞乜,咁多日都冇人討論呢本書?
大家心淡!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-4 15:54 發表
搞乜,咁多日都冇人討論呢本書?
大家心淡!

咪又比我估中, 有缺憾嘅十陽係要用生命去推動嘅! 李中興有幾多料!  街覇用到而家啦!

李中興o的編劇真係好差!

小棍妖武功已經比黑龍高, 金鐘罩可以自製真空!!!!!

今次中出興... 教識我破處原來要死架!  
空我射出千年精, 劇情一樣白痴.... 又強者群揪 .. ........屎橋!

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-10-4 19:49 發表
一架南韓戰機飛到日本的羅剎教總壇, 咁係日本領空飛來飛去, 2個國家吾打仗 ?
而架戰機又可以如入無人之境, 飛到去目的地果下好野 !

中興出品必有爭霸賽, 第一輯就拳王隊制賽, 今次轉番街霸1 ...
睇黎風雷傳真係好唔掂, 勇哥要出黎救亡啦! 勇哥快D練成真.易筋經, 秒殺王小鼠輩!

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-10-17 17:23 發表
真龍手上果把係曲尺, 何來密林子彈呀 ?
支曲尺比強奸興老強過, 乜都有可能!

火雲邪神已復出救亡了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。