推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-5-25 01:59 發表
我都會睇第一期囉,睇睇金籮柚同風雷打成點,如果金羅柚只用第九關同風雷打都仲係有上有落,我即cut書
點都會買第一期睇睇 , 至少送老馮新作試閱版 !

原來成日見到那位玩具鋪肥佬就係毛名威!
真係有眼不適泰山!

希望王風雷傳換了編劇會好啲啦!

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-6-6 23:41 發表

佢間野係邊架?
Wan Chai

剛剛查過三本字典,都說「蔘」=人參的「參」。

而小弟家中的韓國高麗參,包裝上都係用個「蔘」字。

小弟有位朋友話「假想螳螂」和嗰句:「他們的快,都被逼下降一級…」;100%抄刃牙!

這本書愈嚟愈撚離普!

先有:
風雷輕功快過戰鬥機!:bird:

時間停止0.1秒!

風雷、聖上、金羅漢個個都識「舞空術」!

今期又有:
金羅漢接住飛彈!

金羅漢想做好人!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-7-21 22:56 發表

痴根!梗係唔係白軍浪啦

你睇咩書呀?一睇就知道係......................海虎
唔使用到痴根吓化?

小喇叭~今期金羅漢周圍走去幫人;又出個人造衛星「龍珠偵察儀」!

E+星期五咁多書出,以後風雷都係BT睇算!

點解風雷出殯咁大件事,龍虎群英一個都冇出席?

唉~小弟E+買風雷嚟睇並非因為內文,而是因為想睇副刊!

副刊嘅話說興堂、天行社回憶錄、漫畫會客室、小流文,真係好鬼正!

引用:
原帖由 isxman 於 2008-11-14 17:52 發表
真係火"撚"滾
蔡琳明明同文殊打都冇戴"超"
呀小哥哥出手救佢,會有戴:超"
真係學呀小哥哥話齋:
"你班廢柴白痴定忽上腦 當讀者盲嘰 "
哈~~~哈~~~~大公司喎
製作嚴謹喎
你咁都睇唔明 ?

風雷破石而出, 用暗黑冰火第一重幫蔡琳戴黑超 !

引用:
原帖由 heloveboy 於 2009-4-17 18:49 發表
係啦, 幾時會完呢, 因為我都想知, 起碼, 我想停買
一早講咗第一輯53期完啦,冇聽書!
不過今期又話加多五期,58期完!

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-5-22 09:34 發表

Ruger兄大大, 小弟十分buy甘小文大師既作品, 你地係度不停咁讚佢係風雷傳既作品咁好笑, 真係令我留哂口水, 但網上既風雷傳無得睇小文大師既作品, 我又住得遠, 極唔方便去旺角書屋租番黎睇, 可否當做吓好事 ...
Sorry !!! a1771550兄 ,here 嚴禁發放或連結有版權的書本 !
However you can 要求 other 會員 pm to you or post into 動畫漫畫資源分享版 ! thanks !!!

佢老闆 ! 最後爛到咁佢都寫得出......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。